• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

a.s merhaba kızlar bakıyorum herkes iyi arada kacaklar var. hemşerilerim hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

aha çiçeğim dönmüş hoşgeldin bacım,yasemincim günaydın,benden iyilik kızlar çiçek anlat bakıyım neettin?

hoş buldum,bacımmm.nolsun.bol misafir.yemek yap,denize git.piknik,ye iç gez,senin anlican..(ama misafirler için):roflol:
eğlenceli geçti,sıcaklar mahvetti o ayrı tabiki,,
şakkıdı

şükür kavuşturana yarebbiiiim:Saruboceq: özledik seni balım Şeniz sıcaklarda iyi dayanmışın gezmelere bacım maşşallah öptüm seni ben birazdan çıkarım,bu arada bu sayfayı takip eden misafiri çok merak ediyorum CADIARZUçok çalışkan bir arkadaş hiç görevini aksatmıyo:olmaz:

Günaydın şekerler..
dün kk'dan kalktım eşim aradı misafir geliyor diye.delikafaduldendelikafadulden
yemeğimde yoktu yapamadım tabiki ütüden fırsat bulupta,ama misafrimiz hemen kalktı yemeğe kalmadılar..belçikadan gelmişler.manavgatta oteldelermiş .öylesine uğramışlar diye bilirim...:Saruboceq:
kızlar galiba yarın erkenden yola çıkarız.. Yozgata gidiyorummmmmmmmm..
aşkitomla baş başa...:asigim:
çocuklar gelemiyor çalışıyorlar..
aklım onlarda kalacak,Rabbime emenetleri..:Saruboceq:

günaydın çiçeğim....çalışkan böceğim benim...benimde bir ton ütüm var kim yapacaksa :)) güle güle gidin gelin aşkitonla....

şükür kavuşturana yarebbiiiim:Saruboceq: özledik seni balım Şeniz sıcaklarda iyi dayanmışın gezmelere bacım maşşallah öptüm seni ben birazdan çıkarım,bu arada bu sayfayı takip eden misafiri çok merak ediyorum CADIARZUçok çalışkan bir arkadaş hiç görevini aksatmıyo:olmaz:

yarebbimmm diyen dillerini yiyemmmm.bende seni çok özledim alayınızı özledim..
anlat bakalım tatil nasıl geçti,,
buluşmaya gelemedin ya çok üzüldüm o karede sende olmalıydın..:1hug:senağlama
resimleri gördünmü,,,yerimseniben

günaydın çiçeğim....çalışkan böceğim benim...benimde bir ton ütüm var kim yapacaksa :)) güle güle gidin gelin aşkitonla....

bitanemmm hoş geldin.sabaha seninle günaydınlaşmak ne hoşşşş..
teşekkürler bitanesiiiii
sizleri çok özlicem....opuyorumnanaktan

yarebbimmm diyen dillerini yiyemmmm.bende seni çok özledim alayınızı özledim..
anlat bakalım tatil nasıl geçti,,
buluşmaya gelemedin ya çok üzüldüm o karede sende olmalıydın..:1hug:senağlama
resimleri gördünmü,,,yerimseniben

bende gelmeyi istedim ama babişkomla program yapınca olmadı,bi dahakine ordayım inşallah sengözlerimebaksanab resimleri gördüm,hepiniz çok güzeldiniz..
yozgata gidiyomuşsun :a015:iyi yolculuklar canım,ordan eccik serin hava getir bacım, bu ne çatlıycaz sıcaktan:çok üzgünüm:
yasemincim günaydın canım,sende keyifler nasıl?

iyiyim yasemincim peş peşe msj atmışız,kalp kalbe karşıymış canım:)

bende gelmeyi istedim ama babişkomla program yapınca olmadı,bi dahakine ordayım inşallah sengözlerimebaksanab resimleri gördüm,hepiniz çok güzeldiniz..
yozgata gidiyomuşsun :a015:iyi yolculuklar canım,ordan eccik serin hava getir bacım, bu ne çatlıycaz sıcaktan:çok üzgünüm:
yasemincim günaydın canım,sende keyifler nasıl?

sana bol bol serin hava getircemmmm...kaydirigubbakcemile5

benmden iyilik aslıcığım agustosu bekliyorum izin için...gittimi annler yanındamı...

kızlar bu arada harıl harıl bebek yeleği örüyorum..hediye memlekete götürmek için.. misafirlerim gelince öremedim yarım kaldı:bbo:

annemle kardeşim yanımda, kardeşim bankada staj yapıyo,babam da perşembe geri gelicek inşallah:Saruboceq:
ayrıca kaynımda bende,bi iş için geldi,kayınpeder burda ama bize gelmiyo onunda işleri var koşturuyo, benim ev cümbüş bu ara kızlarzemuszemuskaydirigubbakcemile2 en çok minnoşuma yarıyo bu durum paso gezmede yada evde kalabalıkla keyfi yerinde:emir_bebek:

annemle kardeşim yanımda, kardeşim bankada staj yapıyo,babam da perşembe geri gelicek inşallah:Saruboceq:
ayrıca kaynımda bende,bi iş için geldi,kayınpeder burda ama bize gelmiyo onunda işleri var koşturuyo, benim ev cümbüş bu ara kızlarzemuszemuskaydirigubbakcemile2 en çok minnoşuma yarıyo bu durum paso gezmede yada evde kalabalıkla keyfi yerinde:emir_bebek:
abbowwww sizin evde bir ben yokum desene..Annenin yanında olması durumu kurtarıyordur,sana çok iş kalmaz ne gozelllll...
modele ihtiyacın varsa getiriyim hamaratım,ev yelek kaynıyoyerimseniben

uyy dimekki modeller var... süpersin ama yaz bitince alır modelleri başlarım..yok yok en iyisi sen getir hem oturur çay neyim içerik....:kahve::lepi:

Back