Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aha çiçeğim dönmüş hoşgeldin bacım,yasemincim günaydın,benden iyilik kızlar çiçek anlat bakıyım neettin?
a.s merhaba kızlar bakıyorum herkes iyi arada kacaklar var. hemşerilerim hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
şükür kavuşturana yarebbiiiim:Saruboceq: özledik seni balım Şeniz sıcaklarda iyi dayanmışın gezmelere bacım maşşallah öptüm seni ben birazdan çıkarım,bu arada bu sayfayı takip eden misafiri çok merak ediyorum CADIARZUçok çalışkan bir arkadaş hiç görevini aksatmıyolmaz:
günaydın çiçeğim....çalışkan böceğim benim...benimde bir ton ütüm var kim yapacaksa :)) güle güle gidin gelin aşkitonla....
bitanemmm hoş geldin.sabaha seninle günaydınlaşmak ne hoşşşş..
teşekkürler bitanesiiiii
sizleri çok özlicem....opuyorumnanaktan
yarebbimmm diyen dillerini yiyemmmm.bende seni çok özledim alayınızı özledim..
anlat bakalım tatil nasıl geçti,,
buluşmaya gelemedin ya çok üzüldüm o karede sende olmalıydın..:1hug:senağlama
resimleri gördünmü,,,yerimseniben
bende gelmeyi istedim ama babişkomla program yapınca olmadı,bi dahakine ordayım inşallah sengözlerimebaksanab resimleri gördüm,hepiniz çok güzeldiniz..
yozgata gidiyomuşsun :a015:iyi yolculuklar canım,ordan eccik serin hava getir bacım, bu ne çatlıycaz sıcaktan:çok üzgünüm:
yasemincim günaydın canım,sende keyifler nasıl?
kızlar bu arada harıl harıl bebek yeleği örüyorum..hediye memlekete götürmek için.. misafirlerim gelince öremedim yarım kaldı:bbo:
abbowwww sizin evde bir ben yokum desene..Annenin yanında olması durumu kurtarıyordur,sana çok iş kalmaz ne gozelllll...annemle kardeşim yanımda, kardeşim bankada staj yapıyo,babam da perşembe geri gelicek inşallah:Saruboceq:
ayrıca kaynımda bende,bi iş için geldi,kayınpeder burda ama bize gelmiyo onunda işleri var koşturuyo, benim ev cümbüş bu ara kızlarzemuszemuskaydirigubbakcemile2 en çok minnoşuma yarıyo bu durum paso gezmede yada evde kalabalıkla keyfi yerinde![]()
modele ihtiyacın varsa getiriyim hamaratım,ev yelek kaynıyoyerimseniben