• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

taşına topragına capanoglu yozgatım herkes atar imzada ben atmadan olurmu termrezlim benim ne gezersem hangi ilde olursam playım yozgatım bam başka deselerki benzemiyon yozgatlıya özümde sözümde yozgat her nekadar ankarada buyusem de yozgatlıyım öz cabanogluyum derlerki köyunde hangi köydensin ilcede hangi ilcedensin topragından ayrılıncada oldukca toprakcısın bulsan bir 66 plaka öpesin gelir topragım diye ama bilmez köyünden ayrı yozgatlı bunuanca ayrılınca anlarki topragı köyü bam başka

taşına topragına capanoglu yozgatım herkes atar imzada ben atmadan olurmu termrezlim benim ne gezersem hangi ilde olursam playım yozgatım bam başka deselerki benzemiyon yozgatlıya özümde sözümde yozgat her nekadar ankarada buyusem de yozgatlıyım öz cabanogluyum derlerki köyunde hangi köydensin ilcede hangi ilcedensin topragından ayrılıncada oldukca toprakcısın bulsan bir 66 plaka öpesin gelir topragım diye ama bilmez köyünden ayrı yozgatlı bunuanca ayrılınca anlarki topragı köyü bam başka

satısu,bacım döktürmüşün gozel gozel..:teytey:

tesekkur ederim abliskom..opuyorumnanaktan

sürmelim sana verdim kuzum ben harikasın her zamanki gibi fıstıgımmm

sürmelim benimde oyum sana kızım bende 3 kız var en buyugum naren torunun yanındayım ayrılık zor olcak ama cumartesi yolcuyum

sürmelim sana verdim kuzum ben harikasın her zamanki gibi fıstıgımmm

tesekkur ederim appacimm.. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım bende sana oyumu verdim opuyorumnanaktan

tesekkur ettim canim benimopuyorumnanaktan

sürmelim benimde oyum sana kızım bende 3 kız var en buyugum naren torunun yanındayım ayrılık zor olcak ama cumartesi yolcuyum

Allah bagislasin ablacim.. her ayrilik cok zorr.. hayirli yolculuklar simdiden..opuyorumnanaktan bende cuma turkiye yolcusuyum.. turkbayragiturkbayragiturkbayragi

a.s. günaydın hemşerilerim nasılsınız opuyorumnanaktan

karsınızda süpergirl :)
kızım burda 13 günlüktü:)

burada 15 günlük
2595.jpg
[/url][/IMG]

yeni dogdugu anı babası cekti kuzumu
2607.jpg
[/url][/IMG]

genelde eller yüzde uyuyoruz :)

hastane de 2. günümüz :) poz bile verdik
2638.jpg
[/url][/IMG]

sadece bir gün böle kısa kollu giydirdim dr bey ve hanım azarladı beni kız bebekler daha cok üşür 1 ay uzun kollu giydir corap tak ayaklarına die :(

babasının omzunda ağladı ağlayacak :)

narenciğim maşllah çok tatlı defnemiz...rabbim sizlere bağışlasın hayırlı bir evlat olsun...rabbim olmayanlara kısmet etsin o güzel duyguyu tatmayı....

karsınızda süpergirl :)
kızım burda 13 günlüktü:)

burada 15 günlük
2595.jpg
[/URL][/IMG]

yeni dogdugu anı babası cekti kuzumu
2607.jpg
[/URL][/IMG]

genelde eller yüzde uyuyoruz :)

hastane de 2. günümüz :) poz bile verdik
2638.jpg
[/URL][/IMG]

sadece bir gün böle kısa kollu giydirdim dr bey ve hanım azarladı beni kız bebekler daha cok üşür 1 ay uzun kollu giydir corap tak ayaklarına die :(

babasının omzunda ağladı ağlayacak :)

çoooooooooooooookk tatli bi$i bu ablacim.. masaallahhh bi kere öpebiler miyim :1rolleyes::asigim::asigim::nazar::nazar::nazar:

çoooooooooooooookk tatli bi$i bu ablacim.. masaallahhh bi kere öpebiler miyim :1rolleyes::asigim::asigim::nazar::nazar::nazar:
saol sürmelim güzel ablası öpüyoruz biz de seni
narenciğim maşllah çok tatlı defnemiz...rabbim sizlere bağışlasın hayırlı bir evlat olsun...rabbim olmayanlara kısmet etsin o güzel duyguyu tatmayı....

allah razı olsun yasemincim tesekkür ederiz defnemle :)

:ecrin_bebek: :emir_bebek: Naren maşallah :nazar: kızın cook tatlı Allah bagışlasın. benimde beşbucuk aylık kızım var Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin :Saruboceq:

ahada torunum devne yavrumun yavrusu yavrumdan dahamı tatlı ne bu defnem yaaaaaaaa maşallah deyin ablaları dedesi görmedi daha yavrumun yavrusuuuuuuuuuuuuuuu
canım torunummmmmmmmmmmm
torun cok tatlı herkese nasip etsin

satı teyzeciğim ne güzel konuşmuşsun öyle...dedeside görür inşallah en kısa zamanda...analı babalı büyümüz defnemiz...

saol yaseminim allah razı olsun beliyor dedesi bizi hayırlısıyla kavuşuruz
inş

merhabalar hemşolar ohh annem de ii alışmış size kız :) bu arada yasemincim annemin adı seda ben ona üyelik açtıgım için böle bi isim yazdım malum bizim orada pek coktur satı ismi suyunu da ben ekleyiverdim:)

Back