karsınızda süpergirl :)
kızım burda 13 günlüktü:)
burada 15 günlük[/url][/IMG]
yeni dogdugu anı babası cekti kuzumu[/url][/IMG]
genelde eller yüzde uyuyoruz :)
hastane de 2. günümüz :) poz bile verdik[/url][/IMG]
sadece bir gün böle kısa kollu giydirdim dr bey ve hanım azarladı beni kız bebekler daha cok üşür 1 ay uzun kollu giydir corap tak ayaklarına die
babasının omzunda ağladı ağlayacak :)
merhabalar hemşolar ohh annem de ii alışmış size kız :) bu arada yasemincim annemin adı seda ben ona üyelik açtıgım için böle bi isim yazdım malum bizim orada pek coktur satı ismi suyunu da ben ekleyiverdim:)
dag çiçegim ablacim desene enistem iki dakka pcye oturtmucak :)) kendine iyi bak emi.. bugunden helallik aliyimda yarin misafirlerden nete giremem sanirim.. o kirmizi yanaklarindan cooooooooookkk opuyorum ablacim..Şeniz
naren(kizini yidigimm), elmas, yasemin, hulya, satisu teyzecim sizlerde kendinize iyi bakin hanimlar.. fotograflarimla tekrar gelecegim ama ne zaman bilmiyorum.. opuldunuz hepinizzz.. gorusmek dilegiylee hosçakalin.. :1hug:
naren Annen senden daha çok kk'da..iyi alıştı..onu çok sevdim..burası bağımlılık yapıyor..eve dönünce.babanla epeyi kapışırlar...:roflol::enbuyukkk:merhabalar hemşolar ohh annem de ii alışmış size kız :) bu arada yasemincim annemin adı seda ben ona üyelik açtıgım için böle bi isim yazdım malum bizim orada pek coktur satı ismi suyunu da ben ekleyiverdim:)
merhaba hemşolarım nasılsınız bakalım benim misafirlerim var pek giremiyorum 18 temmuzdada izine çıkıyorum yozgata gidiyorum girmeye çalışırım öptüm hepinizi
kızlar durun durun ben geldim.
ay şekerim sormayın.. başıma geleni,kafamçokkarıştı
enişteniz bundan böyle bir gün çalışıyor bir gün evde..
kendince güzel adam mutlu 4 köşe...:lepi:
ben ve uşaklar alışcezz gariiidelikafadulden
yani dün kk'ya giremememin sebebi tamamen enşteniz..klava:
ay kıyamam eniştem tabi dört köşedir harika bir mesai olmuş ona...ola sana ve uşaklara olur ne yapalım canım dünya böyle :))canım sağlıklı olunda gün aşırı gel aramıza ne yapalım....
çiçeğim gözün aydın canım sağsağlim kavuş emi özlemlerine....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?