• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

günaydın hemşerilerim, ablacım maşallah :nazar: cok güzel ve eglenceli bir buluşma olmuş hepiniz cok güzelsiniz. Ablacım cok tatlısın tekrar maşallah :nazar: birde yaşlandım diyorsun genc kız gibisin kalbinin güzelligi yüzüne vurmuş. Ablacım seni görmek coooook güzeldi :sm_cool:

hulyacım günaydın ablacım.a.s.
güzel sözlerin için teşekkür ederim.
o senin güzelliğin.:utangac:
artık beni gördünüz.şimdi sıra sizde.. bende sizleri çok merak ediyorum..hihoyyyt

selam canlarım...çiçeğim çok sevindim adına zepple buluşmana...resimleri bekliyoruz canım.bak ben antalyaya gelince bi buluşma yapmayın valla karışmam ona göre.....:))

hiiiii,sen hele bir gel, bak ben sana ne buluşmalar ayarlıcam...:1hug:Şeniz

günaydın canlarım...annem gitti sabah ve bende işe başladım...kaldığımız yerden devam hayata...tek değişiklik daha yıpranmış daha yorgun...yüregim biraz daha acıyarak....

canım fotoğraflar harika.....çiçeğim yine muhteşemsin canım benim...ee aslı gelmemiş....ben gelincede buluşma istiyorum ona göre....yoksa karışmam :)))

günaydın hemşerilerim herkes nasıl hafta sonunuz nasıl gecti :ecrin_bebek: ben evde oturdum

Son düzenleme:
günaydın fıstıklarr,,,hihoyyyt
yasemincim anneciğini Allah kavuştursun.güle güle gitsin..:1hug:
buluşma harika geçti,,ne zaman geliyorsun.hemen buluşma ayarliimmm:roflol:aslıi gelemedi ailesi ile birlikte planları varmış beni aradı telden sağolsun..hulyacım..hayırdır neden yorgunsun...:1hug:

merhaba hemşolar....
nasılsınızzemuszemusdag çiçegim resimler harika.hepiniz çok güzel görünüyosunuz bayıldımkaydirigubbakcemile3 çok kıskandım ama!!!!

Son düzenleme:
günaydın hemşerilerim herkes nasıl hafta sonunuz nasıl gecti :ecrin_bebek: ben evde oturdum :çok üzgünüm:

günaydın canım nasılsın..bende evde oturdum...temizlikle ugraştım...yoruldum..ama perşembe ankara'ya annemlere gidiyorum..enerji doluyum .....

Son düzenleme:
yok canlarım üzgün degilim oraya gülümsemelerden koymuştom yazı olarak cıkmış iyiyim cok şükür

hoş bulduk hemşerileri torun sevmekten siteye girmeye vakit bulamadım allahım herkese tattırsın devnem gibi bir torun yada evlat

kızlar sabahdan fazla yazamadım.. hemen çıkmak zorundaydım..
güzel yorumlarınız için çok teşekkür .a.s.
bir gün sizlerlede buluşmayı istiyorummmmmmm..kaydirigubbakcemile5
satısu,torununu öp bizim içinde...:ecrin_bebek:

günaydın canım nasılsın..bende evde oturdum...temizlikle ugraştım...yoruldum..ama perşembe ankara'ya annemlere gidiyorum..enerji doluyum .....

beyhancan annenlere hayırlıca kavuşursun inşallah.Bende pazar günü ankaraya gidiyorum kısmet olursa inşallah sabırsızlıkla bekliyorum hihoyyyt

beyhancan annenlere hayırlıca kavuşursun inşallah.Bende pazar günü ankaraya gidiyorum kısmet olursa inşallah sabırsızlıkla bekliyorum hihoyyyt

inşallah canım..sende hayırlısıyla kavuş...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi geceler hemşolar bende kızın yanındaydım nerden bakarsan iki ay olacak hayırlısıyla haftaya dönuyorum konyaya ha konya dedimse konyalı degilim 12 senedir konyadayım yozgatımı cok özledim bir sitemiz acıldıda hasret giderdim köyüme köyüm termzerli bilen varsa torunuda özlüyecem ama olmuyor insanın evinden ayrı herkes yuvasında mutlu olsun derim amin

inşallah canım..sende hayırlısıyla kavuş...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar güle güle sağ salim gidin ve dönün,,,:teselli:
kısmetse.temmuzun sonunda bizdeYozgattayız...zemuszemus

iyi geceler hemşolar bende kızın yanındaydım nerden bakarsan iki ay olacak hayırlısıyla haftaya dönuyorum konyaya ha konya dedimse konyalı degilim 12 senedir konyadayım yozgatımı cok özledim bir sitemiz acıldıda hasret giderdim köyüme köyüm termzerli bilen varsa torunuda özlüyecem ama olmuyor insanın evinden ayrı herkes yuvasında mutlu olsun derim amin

satısu,ne mutlu sana ve kızına,zor gününde yanında oldun.ben doğum yaptığımda Rahmetli anacığımda yanımdaydı,(nur içinde yatsın).
haklısın seninde evin bargın varr demi .herkes yirinde sağolsun..
güle güle sağlıkla git Konya'ya...:1hug:

günaydın memleketimin güzel insanları....

Back