• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

Günaydin.. Cumamiz mubarek olsunn

merhaba bayanlar hayırlı cumalar hepinize teşekkür ediyorum tedavime sogan suyu icerek başladım inşallah iyi gelir dua edin benim icin biran önce iyileşiyim kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan :ecrin_bebek:

selam canlarım hayırlı cumalar....rabbim gönlümüzden geçenleri versin inşallah dualarımızı kabul etsn....

selam kızlar bir kaç gündür ugrayamadım rahatsızdım sol tarafım agrıyordu dr gittim agrı kesici igne yaptılar sol yumurtalıgım cok fazla iltihaplanmış dogumdan sonra tek tek hastalıklar cıkıyor :bbo:sizler nasılsınız hemşolarım a.s

canım geçmiş olsun çook... herkese hayırlı cumalar

hülyacım Allah şifa versin doktor kontrolünüde ihmal etme bence.
obilen nasılsın hemşom,sarıkayanın neresindendin?babam toprakpınar köyünden.annem yozgat merkez topaç köyünden..sende coğrafi bilgiler nasıl:)

obilen nasılsın hemşom,sarıkayanın neresindendin?babam toprakpınar köyünden.annem yozgat merkez topaç köyünden..sende coğrafi bilgiler nasıl:)

as66 çok tşk ederim ben iyiyim:) umarım sen de iyisindir. benim annem de babam da sarıkayanın azapbaşlı köyündenler... bildiğim kadarıyla da toprakpınar bizim köye yakın diyecektim ki şimdi babamla konutum ters yöndelermiş :) olsun ama hemşomuyuz hemşoyuz hihoyyyt

as66 canım benim babamda topaç köyünden aynı köylü cıktık alkisalkisalkis

ha gayret kızlar biyerlerden akrabalıkda buldukmu tamamdır:)

hemşolarım ben izne başlıyorum hayırlısıyla. hepinizi öpüyorum,kendinize iyi bakın,görüşmek üzere:)

selam kızlar ne güzel muhabbetiniz bol olsun aman artın eksilmeyin.
çiçeğim buluşmanızı merakla bekliyorum.zepp yanındaymış gözün aydın ilk intiba nasıl ablacım?
as66 hayırlı tatillle bacım çok çalıştın dinlenmeyi hakettin.
narencim Allah analı babalı büyütsün yavrunu sana bağışlasın nasıl sağlığınız iyimi doğum nasıldı korktuğun kaddar varmıydı normal doğummu yaptın canım?
hepinizi öpüyorum hemşolarım iyi geceler...

Canlarım günaydın..
bu gün çok heyecanlıyım,hihoyyyt
kk Antalya buluşması var malum.. :utangac:
dün zepple birlikteydim bu günde beraberiz.
akşama evde parti varrrr.:sm_cool:
hulyacım tekrar geçmiş olsun ablam.:1hug:
yasemincim dualarına amin Rabbim senin içinde en güzelini versin..yerimseniben
emoş zepple ilk görüştüğümüzde ilk itiba çok güzeldi sesimiz titredi.. :asigim:heycan yaptık ikimizde..:roflol:
bu gün buluşma resimlerini kaçırmayın derim.. hemşolarım. her birinizi ayrı ayrı öpüyorum.çok acelem var kahvaltı yapıp.hazırlanmalıyım..
güzel yorumlarınızı Ablanınzdan esirgemezsiniz..Şeniz

selam canlarım...çiçeğim çok sevindim adına zepple buluşmana...resimleri bekliyoruz canım.bak ben antalyaya gelince bi buluşma yapmayın valla karışmam ona göre.....:))

Ablacım bende bende sabırsızlıkla bekliyorum KK Buluşmanızın resimlerini

kızlar hepinize iyi akşamlar opuyorumnanaktan nasılsınız

günaydın hemşerilerim, ablacım maşallah :nazar: cok güzel ve eglenceli bir buluşma olmuş hepiniz cok güzelsiniz. Ablacım cok tatlısın tekrar maşallah :nazar: birde yaşlandım diyorsun genc kız gibisin kalbinin güzelligi yüzüne vurmuş. Ablacım seni görmek coooook güzeldi :sm_cool:

Back