Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hanımlar nasılsınız bakalım kızım kaçgündür ne gece ne gündüz uyuyor sarhoş gibi geziniyorum ortalıklarda
canım ya 27 de iki yaşını dolduracak artık düzene girmesi gerekirken hiç girmiyor gece kaçkere kalktığımı bilmiyorum valla leyla gibi dolanıyorum ortalıklarda uyumaya hiç fırsatım yok eşim mesaiden geldiğinde yat uyu ben bakarım diyor bu seferde kız kapıları tekmeliyor illa bi şekilde yanımda olacak çok düşkün banaah elmascım seni çok iyi anlıyorum ben 16 aydır uykusuzum...gece uyku yok gündüz çalış.yine iyi idare ediyorum bence:)
fırsat buldukca uyu diycem ama bulamadığın kesin,Allah yardımcın olsun canım...
sağol canım zeytin gözlü teyzesi evet kömür gibi kara gözleri var kızımın sağlığı çok şükür yerinde ALLAHıma şükürler olsun :Saruboceq:ay canım allah yardımcın olsun...sağlıklı olsunda önemli olan oooo....gerisi boş elmascığım...maşallah çok tatlı yavrun zeytin gözlü....
selamün aleyküm hemsertilerim ben de yeni üye oldum hemen size yazayım dedim naren in annesiyim
selamün aleyküm hemsertilerim ben de yeni üye oldum hemen size yazayım dedim naren in annesiyim
TÜRKiYEM YARIM BENiM
TÜRKiYEM CANIM BENiM
TÜRKiYEM KANIM BENIM
SEVDALIMSIN TÜRKiYEM
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
HEMSOLARR 1 HAFTAM KALDI.. ÇOK HEYECANLIYIM HEM NISANLIMA HEM WATANIMA HEM SEWDIKLERIME KAWUSACAGIMM.. ÇOK ÖZLEDIM ÇOOOOOKKK.. :çok üzgünüm:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
iyi geceler hemşolar.....bugün çok yoruldum,çok üzüldüm! 6 yıllık arkadaşımın tayini çıktı bugün yolcu ettim:çok agladım çok üzüldüm..en son evlenirken annemden ayrılırken bu kadar zor gelmişti:çok üzgünüm:kendimi bu şehirde çok yalnız hissetmeye başaldım...offf offfff
günaydın herkese...
satisu hoşgeldiniz gözünüz aydın torununuzda geldi şimdi sizden mutlusu yoktur...maşallah...
bayhancan canı sagolsun arkadaşının elden bisey gelmiyo canım,üzme kendini...
surmeli geriye sayıma başlamışsın sağlıcakla gel canım...
elmascım valla bu çocukların uykuyla derdi nedir anlamadım bende,güzel güzel yat uyu dimi ilerde çok ararlar ama şimdi anlamaz sıpalar..(samimiyetten sıpa dedim alınma olurmu ben kızımıda böyle severimde:)
çiçeğim, yasemin,hülya,emooş naber kızlar?ben sabah 6 da denizdeydim,yüzdüm yüzdüm..özlemişim valla,suda süperdi hiç dalga yoktu pırıl pırıldı ... cumburlop dedim atladım denize:)
selam canlarım.....nabrsiniz benden iyilik...bol bol dilenip kendime geliyorum.....öpüyorum hepinizi....
çiçeğil hafta sonu için kesin bisey diyemiyorum,malum ev kalabalık,o gün büyük ihtimal piknik düzenler akrabalar annem babam için.ama buluşma aklımda tabiki ayarlayabilirsem gelicem canım...
iyi geceler hemşolar.....bugün çok yoruldum,çok üzüldüm! 6 yıllık arkadaşımın tayini çıktı bugün yolcu ettim:çok agladım çok üzüldüm..en son evlenirken annemden ayrılırken bu kadar zor gelmişti:çok üzgünüm:kendimi bu şehirde çok yalnız hissetmeye başaldım...offf offfff
günaydın herkese...
satisu hoşgeldiniz gözünüz aydın torununuzda geldi şimdi sizden mutlusu yoktur...maşallah...
elmascım valla bu çocukların uykuyla derdi nedir anlamadım bende,güzel güzel yat uyu dimi ilerde çok ararlar ama şimdi anlamaz sıpalar..(samimiyetten sıpa dedim alınma olurmu ben kızımıda böyle severimde:)
çiçeğim, yasemin,hülya,emooş naber kızlar?ben sabah 6 da denizdeydim,yüzdüm yüzdüm..özlemişim valla,suda süperdi hiç dalga yoktu pırıl pırıldı ... cumburlop dedim atladım denize:)
Günaydın hemşolarıma...hihoyyyt![]()
sürmelim oley az kalı seninle birlikte bizlerde gün sayıyoruz..,sağ salim sevdiklerine kavuş dikkatli gelin..:teselli:
selam kızlar bir kaç gündür ugrayamadım rahatsızdım sol tarafım agrıyordu dr gittim agrı kesici igne yaptılar sol yumurtalıgım cok fazla iltihaplanmış dogumdan sonra tek tek hastalıklar cıkıyor :bbo:
sizler nasılsınız hemşolarım a.s
günaydın bacılarım nasılsınız neler yapıyorsunuz dediğim gibi kızkardeşim yanımda sağolsun hiç evde durdurmuyor beni hergün biyer geziyoruz eve gelincede ağzımız ayrılıyo yani hiç vaktim olmadı kkya girmeye.
hulya25 geçmiş olsun canım Allah şifalar versin inşallah ilerlemeden kurtulursun.
çiçeğim buluşmayı merakla bekliyorum zepp geliyo ha ne güzel ya onuda çok merak ediyom dubaide görmüştüm ama unuttum.zepp sanamı geliyor?
yasemin sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
as66 şuan hepimizin canının çektiğini sen yapıyon ohh ne güzel yerimizede güneşlen...
hepinizi öpüyorum kızlar by by
aşk olsun canım neden alınayım bende kızıma sıpa diye seviyorum burda onların lafımı olur ayıp ettingünaydın herkese...
aşk olsun canım biz senle kaç senelik arkadaşdık aynı okulda okuduk hep beraberdik benle ayrılırken hiç böyle demedin ama küstüm sana :umursamaz:iyi geceler hemşolar.....bugün çok yoruldum,çok üzüldüm! 6 yıllık arkadaşımın tayini çıktı bugün yolcu ettim:çok agladım çok üzüldüm..en son evlenirken annemden ayrılırken bu kadar zor gelmişti:çok üzgünüm:kendimi bu şehirde çok yalnız hissetmeye başaldım...offf offfff