• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

ah elmascım seni çok iyi anlıyorum ben 16 aydır uykusuzum...gece uyku yok gündüz çalış.yine iyi idare ediyorum bence:)
fırsat buldukca uyu diycem ama bulamadığın kesin,Allah yardımcın olsun canım...

selamün aleyküm hemsertilerim ben de yeni üye oldum hemen size yazayım dedim naren in annesiyim

ah elmascım seni çok iyi anlıyorum ben 16 aydır uykusuzum...gece uyku yok gündüz çalış.yine iyi idare ediyorum bence:)
fırsat buldukca uyu diycem ama bulamadığın kesin,Allah yardımcın olsun canım...
canım ya 27 de iki yaşını dolduracak artık düzene girmesi gerekirken hiç girmiyor gece kaçkere kalktığımı bilmiyorum valla leyla gibi dolanıyorum ortalıklarda uyumaya hiç fırsatım yok eşim mesaiden geldiğinde yat uyu ben bakarım diyor bu seferde kız kapıları tekmeliyor illa bi şekilde yanımda olacak çok düşkün bana :emir_bebek:
ay canım allah yardımcın olsun...sağlıklı olsunda önemli olan oooo....gerisi boş elmascığım...maşallah çok tatlı yavrun zeytin gözlü....
sağol canım zeytin gözlü teyzesi evet kömür gibi kara gözleri var kızımın sağlığı çok şükür yerinde ALLAHıma şükürler olsun :Saruboceq:
selamün aleyküm hemsertilerim ben de yeni üye oldum hemen size yazayım dedim naren in annesiyim

hoşgeldiniz nasılsınız bu arada gözünüz aydın torununuzu kucağınıza aldınız ne mutlusunuzdur şimdi opuyorumnanaktan

TÜRKiYEM YARIM BENiM
TÜRKiYEM CANIM BENiM
TÜRKiYEM KANIM BENIM
SEVDALIMSIN TÜRKiYEM

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

HEMSOLARR 1 HAFTAM KALDI.. ÇOK HEYECANLIYIM HEM NISANLIMA HEM WATANIMA HEM SEWDIKLERIME KAWUSACAGIMM.. ÇOK ÖZLEDIM ÇOOOOOKKK.. :çok üzgünüm:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

iyi geceler hemşolar.....bugün çok yoruldum,çok üzüldüm! 6 yıllık arkadaşımın tayini çıktı bugün yolcu ettim:çok agladım çok üzüldüm..en son evlenirken annemden ayrılırken bu kadar zor gelmişti:çok üzgünüm:kendimi bu şehirde çok yalnız hissetmeye başaldım...offf offfff

günaydın herkese...
satisu hoşgeldiniz gözünüz aydın torununuzda geldi şimdi sizden mutlusu yoktur...maşallah...
bayhancan canı sagolsun arkadaşının elden bisey gelmiyo canım,üzme kendini...
surmeli geriye sayıma başlamışsın sağlıcakla gel canım...
elmascım valla bu çocukların uykuyla derdi nedir anlamadım bende,güzel güzel yat uyu dimi ilerde çok ararlar ama şimdi anlamaz sıpalar..(samimiyetten sıpa dedim alınma olurmu ben kızımıda böyle severimde:)
çiçeğim, yasemin,hülya,emooş naber kızlar?ben sabah 6 da denizdeydim,yüzdüm yüzdüm..özlemişim valla,suda süperdi hiç dalga yoktu pırıl pırıldı ... cumburlop dedim atladım denize:)

TÜRKiYEM YARIM BENiM
TÜRKiYEM CANIM BENiM
TÜRKiYEM KANIM BENIM
SEVDALIMSIN TÜRKiYEM

turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

HEMSOLARR 1 HAFTAM KALDI.. ÇOK HEYECANLIYIM HEM NISANLIMA HEM WATANIMA HEM SEWDIKLERIME KAWUSACAGIMM.. ÇOK ÖZLEDIM ÇOOOOOKKK.. :çok üzgünüm:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sürmelim oley az kalı seninle birlikte bizlerde gün sayıyoruz..,sağ salim sevdiklerine kavuş dikkatli gelin..:teselli:
iyi geceler hemşolar.....bugün çok yoruldum,çok üzüldüm! 6 yıllık arkadaşımın tayini çıktı bugün yolcu ettim:çok agladım çok üzüldüm..en son evlenirken annemden ayrılırken bu kadar zor gelmişti:çok üzgünüm:kendimi bu şehirde çok yalnız hissetmeye başaldım...offf offfff

beyhancan seni çok iyi anlıyorum ablacım..karakavaktaki lojmanları bilirsin,ben orada 4 yıl oturdum ne arkadaşlıklarımız oldu anlatamam.senağlamalojman sokaklara dökülürdü ,tainci arkadaşlarımızı yollamak için bizde çok ağlardık.Rabbim başka ayrılıklar vermesin..bellimi olur belki arkadaşınla yine aynı şehirde kavuşursun dünya çok küçük..üzülme tatlım yeni arkadaşlar edinir unutursun bile ..senağlama
günaydın herkese...
satisu hoşgeldiniz gözünüz aydın torununuzda geldi şimdi sizden mutlusu yoktur...maşallah...
elmascım valla bu çocukların uykuyla derdi nedir anlamadım bende,güzel güzel yat uyu dimi ilerde çok ararlar ama şimdi anlamaz sıpalar..(samimiyetten sıpa dedim alınma olurmu ben kızımıda böyle severimde:)
çiçeğim, yasemin,hülya,emooş naber kızlar?ben sabah 6 da denizdeydim,yüzdüm yüzdüm..özlemişim valla,suda süperdi hiç dalga yoktu pırıl pırıldı ... cumburlop dedim atladım denize:)

ay üstüme iyilik sağlık ben seni kıskandım galibadelikafadulden.. şekercim..
sabah sabah deniz harikasın ..abla gıı bir gun benide gotür beraber çimek..:utangac::roflol:
söyle bakim sen hafta sonu buluşmaya geliyormusun..:mymeka:

çiçeğil hafta sonu için kesin bisey diyemiyorum,malum ev kalabalık,o gün büyük ihtimal piknik düzenler akrabalar annem babam için.ama buluşma aklımda tabiki ayarlayabilirsem gelicem canım...

çiçeğil hafta sonu için kesin bisey diyemiyorum,malum ev kalabalık,o gün büyük ihtimal piknik düzenler akrabalar annem babam için.ama buluşma aklımda tabiki ayarlayabilirsem gelicem canım...

tamam canikom..cumaertesi sabahdan telefonlaşırız. geçerken senide alırım..beraber gideriz..kaydirigubbakcemile4
ben şimdi çıkar ...a.s.misafirim bu sabah gitti. (akrabamız)
yarın zepp geliyor.. (kk'dan arkadaşım)hazırlık yapmalıyım kankama...:asigim:

selam kızlar bir kaç gündür ugrayamadım rahatsızdım sol tarafım agrıyordu dr gittim agrı kesici igne yaptılar sol yumurtalıgım cok fazla iltihaplanmış dogumdan sonra tek tek hastalıklar cıkıyor :bbo:
sizler nasılsınız hemşolarım a.s

günaydın bacılarım nasılsınız neler yapıyorsunuz dediğim gibi kızkardeşim yanımda sağolsun hiç evde durdurmuyor beni hergün biyer geziyoruz eve gelincede ağzımız ayrılıyo yani hiç vaktim olmadı kkya girmeye.
hulya25 geçmiş olsun canım Allah şifalar versin inşallah ilerlemeden kurtulursun.

çiçeğim buluşmayı merakla bekliyorum zepp geliyo ha ne güzel ya onuda çok merak ediyom dubaide görmüştüm ama unuttum.zepp sanamı geliyor?

yasemin sen nasılsın canım nasıl gidiyor?

as66 şuan hepimizin canının çektiğini sen yapıyon ohh ne güzel yerimizede güneşlen...

hepinizi öpüyorum kızlar by by

Uzulme canim.. hayat bu. herkes durdugu yerde durmuyor.. her ayrilik zordur aklima getirme simdi ya.. mafoldumbenmafoldumben

günaydın herkese...

günaydiiiiiiiiiiiiiiiinnnn Şeniz
insaallah ablacim.. dualarinizi eksik etmeyin nolur sag selim gelelim.. turkbayragi

Günaydın hemşolarıma...hihoyyyt:kahve:

sürmelim oley az kalı seninle birlikte bizlerde gün sayıyoruz..,sağ salim sevdiklerine kavuş dikkatli gelin..:teselli:

Günaydin ablacim
son 8 gün hihoyyythihoyyyt
insaallah canim kazasiz belasiz gelelim..

selam kızlar bir kaç gündür ugrayamadım rahatsızdım sol tarafım agrıyordu dr gittim agrı kesici igne yaptılar sol yumurtalıgım cok fazla iltihaplanmış dogumdan sonra tek tek hastalıklar cıkıyor :bbo:
sizler nasılsınız hemşolarım a.s

gecmis olsun canim.. oyyy igne... :utangac: çok korkarim fobim oldu artik benim..:bbo:

günaydın bacılarım nasılsınız neler yapıyorsunuz dediğim gibi kızkardeşim yanımda sağolsun hiç evde durdurmuyor beni hergün biyer geziyoruz eve gelincede ağzımız ayrılıyo yani hiç vaktim olmadı kkya girmeye.
hulya25 geçmiş olsun canım Allah şifalar versin inşallah ilerlemeden kurtulursun.

çiçeğim buluşmayı merakla bekliyorum zepp geliyo ha ne güzel ya onuda çok merak ediyom dubaide görmüştüm ama unuttum.zepp sanamı geliyor?

yasemin sen nasılsın canım nasıl gidiyor?

as66 şuan hepimizin canının çektiğini sen yapıyon ohh ne güzel yerimizede güneşlen...

hepinizi öpüyorum kızlar by by

Günaydin..

çiçeğim araşırız o gün bakarız duruma okey canım..
hülyacım geçmiş olsun,Allah şifa versin...
emoş sonunda geldin çok özledik seni,kardeşinle gez dolaş tadını çıkar iyi yapıyosun valla...
yarın sabah 6 da denizde olucam kızlar sonra eve gelip duş alıp hazırlanıp işime gelicem veeeee yarından sonra 1 hafta yokum...

annecim hoşgeldin canım benmm gerci hep yanyanayız ama:))

artık evine gecince bol bol gir bak hemserilerimiz hoşgeldin diolar bak :)

saolaun canlarım annem torunu benden daha cok sevio düşünüyor :)

günaydın herkese...
aşk olsun canım neden alınayım bende kızıma sıpa diye seviyorum burda onların lafımı olur ayıp ettin
aşk olsun canım biz senle kaç senelik arkadaşdık aynı okulda okuduk hep beraberdik benle ayrılırken hiç böyle demedin ama küstüm sana :umursamaz:
şaka şaka canım benim hiç üzme kendini yeni kişilerlede tanışacaksın ben ne yapayım ya yeni arkadaşa tam ısınırken hayda tayin çıkıyor başka yere yada arkadaşım başka yere :gitme: :gitme: hayat böyle canım sevdiklerimizin hepsi yanımızda olamıyor işte:gitme:

Günaydın kızlar.:kahve:
hulyacım çok geçmiş olsun,ihmal etme tedavini ol,ve sakın korkma.:teselli:bir çok kadında görülen rahatsızlık türü
emoşş gez gez tadını çıkart,evet canım zepp bana geliyor.bu akşam yemeğe bendeler.yerimseniben,
naren ne kadar güzel Anne kız buradasınız,:nazar:bakmışın Annen senden daha çok takılıyor buraya,nede olsa senin bebişin var :ecrin_bebek:çok vaktin olmayacak:roflol:
as66,bu gün hava kapalı gibi üşümedin demi denizde,delikafadulden
yasemin,elmas,sürmeli,beyhancan,narenin Annesi.gününüz güzel geçsin..hihoyyyta.s.

Back