• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

beyhancan çiçeğimle evlerimiz yakın ama pazarlarımız farklı günlerde kuruluyo,ben bazen çiçeğimin ordaki pazara gidiyorum onun için sordum hayatım:)

çiçeğim sağol bebeim haftaya tatil yapcam, inşallah bi aksilik çıkmaz insan biseyi çok isteyince hep bi engel cıkarya ondan korkuyorum...

a.s.hoşgeldin evet hala salı pazarı var ama yeri degişti
büyük yimpaş alışveriş merkezinin arkasına kuruluyor eski salı pazarı yerinin biraz ilerisinede carşamba pazarı kurul
yozgatı begenmene cok sevindim hihoyyyt[/QUO

bende yimpaşın arkasında oturuyordum
ozamanlar salı pazarı bana çok uzak geliyordu.çocukla ne zorluklar çekerek giderdim
şansa bak ya

:sm_cool: günaydın kızlar hepiniz nasılsınız opuyorumnanaktan gününüz güzel gecsin inşallah

günaydın herkese...
elmascım hülyacım erkencisiniz maşallah kızlar,bende keyifler yerinde dün akşam denize gittik minnoşum çok eğlendi...
hepinize güzel bir gün dilerim hemşolarım...

Günaydınlarda benden...:kahve:
dün akşam Belçikadan misafirim geldi
Eşimin akrabası..:delphin:
ufak oğlumla çarşıya gezmeye çıktılar sabah sabah,olan oğluşuma olacakkafamçokkarıştı(sıcaklarda)sositososito

:sm_cool: günaydın kızlar hepiniz nasılsınız opuyorumnanaktan gününüz güzel gecsin inşallah
oo hulya hanım erkensisiniz..yerimseniben:lepi:
günaydın herkese...
elmascım hülyacım erkencisiniz maşallah kızlar,bende keyifler yerinde dün akşam denize gittik minnoşum çok eğlendi...
hepinize güzel bir gün dilerim hemşolarım...

as66,ne güzel çocuklar mutlu oldumu Anne'leride mutlu oluyorlar..:emir_bebek:
aney babey nasılllar bacın iyilermi,sırnaşık şey

günaydın çiçeğim aneyimle babeyim iyiler şükür,kardeşimde staja başlıycak 1 hafta sonra keyifler yerinde yani sengözlerimebaksanab:sm_cool:
valla sahilde acayip dinlendim kızım kumlarla suyla oynarken sırtüstü bile yattım inanamıyorum kendimesositosositodelikafaduldenbunun devamı gelecek inşallah haftaya...süprizzzzzhihoyyyt:icecream:

günaydın çiçeğim aneyimle babeyim iyiler şükür,kardeşimde staja başlıycak 1 hafta sonra keyifler yerinde yani sengözlerimebaksanab:sm_cool:
valla sahilde acayip dinlendim kızım kumlarla suyla oynarken sırtüstü bile yattım inanamıyorum kendimesositosositodelikafaduldenbunun devamı gelecek inşallah haftaya...süprizzzzzhihoyyyt:icecream:

evet bende inanmıyorum resmen kum kadın olmuşun..:roflol::roflol:
yandakileri görmezden gel onları kovamadım..şakkıdı

selam canlarım.....nabrsiniz benden iyilik...bol bol dilenip kendime geliyorum.....öpüyorum hepinizi....

iyi olmana çok sevindim yasemincim bizde iyiyiz, haftaya izni çıkıyorum inşallah,öptüm seni canım...

merhaba hanımlar nasılsınız bakalım kızım kaçgündür ne gece ne gündüz uyuyor sarhoş gibi geziniyorum ortalıklarda

Back