• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

selam kızlar yasemin gözün aydın kız ne güzel sı sık görüştünüz aha bitti ne kaldıki.ben bile inanamadım.bizimkide böyle çabuk gçermi acep?tabi bize öyle geliyor birde sana sormak lazım.

bu arada şuan yorgunluktan ölüyom kiralık ev aradık haftaya taşınıyom bacular yardıma gelen yokmu???off taşınmak ne zor iş 15 gün öyle yoğun olacağımki umarım netimiz çabuk bağlanırda arada uğrarım.öptüm hepinizi canlarım..

emoş hayırdır ne taşınması..sen lojmandamısın yoksa..:uhm:

dağ çiçeğim giremiyorum pek, az evvel msnde yazdım senden ses gelmeyince sustum yasemin ne güzel bak geçti bile emooooooooş bu ne gııı daha yeni annen ardından sen yorulmadınmı bacım acik dinleneydin neyse umarım gönlüne göre bir ev bulur ve kolayca atlatırsın bu evreyide

dağ çiçeğim giremiyorum pek, az evvel msnde yazdım senden ses gelmeyince sustum yasemin ne güzel bak geçti bile emooooooooş bu ne gııı daha yeni annen ardından sen yorulmadınmı bacım acik dinleneydin neyse umarım gönlüne göre bir ev bulur ve kolayca atlatırsın bu evreyide

canım haklısın.msn'de eşim bir başka arkadaşıma.bir prğram yüklüyordu o yüzden sana cevap veremedim..a.s.

Canlarım gölcükten sesleniyorum sizlere, aşkımı herşeyimi bir tanemi gördüm yine çok şükür...biraz önce ayrıldık o akşam çıkmak için işlemlerle uğraşıyor bende kafeye geldim ve hemen sizlere yazmak istedim pazar 18,30 akadar beraberiz...çok mutluyum kızlar 33 gün olmuştu görüşmeyeli allahım tüm ayrı olanları kavuştursun hasretlerine.....hepinizi öptüm canlarrım....

canım senin adına çok sevindim allah mutluluğunuzu daim etsin:nazar:

selam kızlar yasemin gözün aydın kız ne güzel sı sık görüştünüz aha bitti ne kaldıki.ben bile inanamadım.bizimkide böyle çabuk gçermi acep?tabi bize öyle geliyor birde sana sormak lazım.

bu arada şuan yorgunluktan ölüyom kiralık ev aradık haftaya taşınıyom bacular yardıma gelen yokmu???off taşınmak ne zor iş 15 gün öyle yoğun olacağımki umarım netimiz çabuk bağlanırda arada uğrarım.öptüm hepinizi canlarım..

canım kolay gelsin ben gelirim yardıma sen merak etme hadi kızlar toplanakta bi el atak evi taşıyak ne dersiniz?

ahhhhh beni aaahh ah dagçiçeği ablam bi cocuk doguracam daha hamileliği beceremedim marazla basladım marazla bitirecem midem fena bu arada acaip bi yanma agrı digerleri sagolsun zaten yalnız bırakmıyolar birde bunları ekledim birde pc virüs mıknatısı mübarek habire virüsleniyo resetleniyodu kac gündür ama hep aklımdasınız yeminle herkese tek tek bol bol selamlar güzeller güzeli vefalı ablam sagolsaın yasemin bacım bak nasıl gecti gitti allah birarada bir ömür kalmayı nasiip etsin

selam kızlar nasılsınız iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.dağ çiçeğim lojmanda değiliz daha lojman çıkmadı bize.sivasa gelmeden görmeden ev tuttuk burasıda iş yerine uzak ve kirası bizi çok aşıyor onun için iş yerine daha yakın bir eve taşınmayı uygun gördük.hayırlısı bakalım.ALLAH yardımcım olsun.asiyah birilerine çok ihtiyacım var gurbette kimsem yok annem gelecek inşallah onu bekliyorum sizide yeni evin temizliği için bekliyom ona göre...hepinizi öpüyom canlarım...

ahhhhh beni aaahh ah dagçiçeği ablam bi cocuk doguracam daha hamileliği beceremedim marazla basladım marazla bitirecem midem fena bu arada acaip bi yanma agrı digerleri sagolsun zaten yalnız bırakmıyolar birde bunları ekledim birde pc virüs mıknatısı mübarek habire virüsleniyo resetleniyodu kac gündür ama hep aklımdasınız yeminle herkese tek tek bol bol selamlar güzeller güzeli vefalı ablam sagolsaın yasemin bacım bak nasıl gecti gitti allah birarada bir ömür kalmayı nasiip etsin
portakalım,çiçeğim.sabret güzelim.annelik biraz emek istiyor ama dünyanın en keyifli şeyi..inşallah yavrularımız bu çektiğimiz sıkıntıları hissederve hayırlı bir evlat olurlar..tek isteğimiz bu:emir_bebek:a.s.
selam kızlar nasılsınız iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.dağ çiçeğim lojmanda değiliz daha lojman çıkmadı bize.sivasa gelmeden görmeden ev tuttuk burasıda iş yerine uzak ve kirası bizi çok aşıyor onun için iş yerine daha yakın bir eve taşınmayı uygun gördük.hayırlısı bakalım.ALLAH yardımcım olsun.asiyah birilerine çok ihtiyacım var gurbette kimsem yok annem gelecek inşallah onu bekliyorum sizide yeni evin temizliği için bekliyom ona göre...hepinizi öpüyom canlarım...
ahh ah emoşum taşınmak çok zor bilirim..ömrümüzü yeedi bu tainler taşınmalar..inşallah bir gün kendi evine taşınırsın..a.s.
olsun önemli değil canım.:kahve:

lale yarın Alanyaya geliyorum.sana mesaj çektim umarım ulaştı..benim için sakın proğramını bozma.benim hangi saatde nerde olacağım belli olmaz malum turla gezi.şöför amca nereye götürürse oraya gideceğiz..ben seni telden ararım..a.s.

Emoşum kolay gelsin,yeni evinde güle güle otur.Canım yardıma hazırız.

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİn bilgehancığım en tezi rabbimin izniyle 35 gün sonra....oda çabucak geçer inşallah

Yaseminim bak şafak 32 oldu bile,Rabbim sağlıcakla kavuşturmak nasip etsin.
...

Portakalçiçeğim annelik çok zor,benim hamileliğimde mide bulantılarım doğuma kadar sürmüştü,bebeği kucağına alınca insan tüm acılarını,ağrılarını unutuyor,Allahım hayırlı evlat nasip etsin.

geliriz canım ne demek hadi kızlar toplanın temizlik

var

Siyahım ben hazırım Emoşa yardıma gidiyoruz.

Dağçiçeğim bizim içinde gez,eğlen.

Bacılarım en güzel günler sizlerin olsun.a.s.

Günaydın hemşolarım ben geldim....harika bir hafta sonu geçirdim kocamla...bol bol stres attım ...:))) Şafak: 32 ISPARTADAYIZ kızlar...hepinizi kocaman öpüyorum...

yasemin burayada gelecen gı az kaldı dağçiçeğim çok üzgünüm valla gelemedim yanına bağışla beni canım olurmu portakal çiçeğim allah kucağına sağlıkla almak nasip etsin emoşşşşşşşşşş allahtan kolaylık bacım asiyah asena bilgehancığım hepinize sevgiler....

Günaydın güzeller..a.s.
Sağlıklı ve bereketli bir gün diliyorum...:nazar:
Evet Dün Alanya'ya gitiim.Leleciğimle buluşamadık ama sözleştik birdahaki sefere buluşacağız..yerimseniben
bol bol fotoğraf çektim yarın göreceksiniz. fotğraflar çok büyük görünüyor onları hazır hale getirip göstereceğim..güzel bir gün geçirdim umarım sizlerde gezer ve görürsünüz..Şeniz

Yaseminim eşinle birlikte çok güzel gün geçirmişin senin adına sevindim..a.s.

yasemin burayada gelecen gı az kaldı dağçiçeğim çok üzgünüm valla gelemedim yanına bağışla beni canım olurmu portakal çiçeğim allah kucağına sağlıkla almak nasip etsin emoşşşşşşşşşş allahtan kolaylık bacım asiyah asena bilgehancığım hepinize sevgiler....

canım benim inşallah görürüz antalyayada gelmemizi....

Yozgatımın güzelleri nasılmış?
Dağçiçeğim maşallahın var bacım geziyon ha Evliya Çelebi oldun.
Yaseminciğim her günün güzel mutlu olur inşallah,kavuşmanada az kaldı.
Emoşum evi toparlıyon heralde görünmüyon,kolay gelsin.
Laleciğim herşey yolundadır inşallah.
Portakalçiçeğim sıkıntılatrın nasıl,hayırlı doğumlar olsun,
Bilgehancığım ve asiyahım nasılsınız?
Hepinize kucak dolusu selam ve sevgiler.

asenam evet çok az kaldı ablacığım ama inan bende eşimde az kaldık...ama rabbim sağlık versin ablacığım...

canlarım nasılsınız ben ev topluyorum çok yoruluyorum.arada bir kendimi buraya atıyorum dinlendiriyor hemşolarım beni.bugün annem gelecek oh oh...

Back