Yorumsuz...

chpden çok fazla kişi oy kullanmadı. protestıo etti. benim tanıdıklarım bile var o seçimde oy kullanmayan

Mhp için duayen olabilir. Bir chpli olarak oyumu ihsanoğluna vermek aklımın ucundan geçmedi.
şaşılacak şey aklının ucundan geçmeyen şey şu anda başkanınızın istediği şey açıkladı mhp ve chp ortak hdp destekli sence chpye bırakırmı bahçeli iplerii

şaşılacak şey aklının ucundan geçmeyen şey şu anda başkanınızın istediği şey açıkladı mhp ve chp ortak hdp destekli sence chpye bırakırmı bahçeli iplerii
Bahçeli daha kendi iplerini tutamıyor ayol..
Edit : koalisyon başka, mhpli bir adaya oy vermek başka... Mhpli bir adaya oy vermem asla ama koalisyonu desteklerim.

etmesin illa mhple ortakmı çıkarmak gerekiyordu.
Emine Ülker Tarhan'ı çıkarsalardı bari.Kadın olduğu için medya reklamını yapardı,dünya medyası da dahil.Çokta güzel olurdu.Sanki kazanmamak için Ekmeleddini çıkardılar .Ekmek için Ekmeleddin diye slogan mı olur ya .

bak bunda haklısınno zaman mhp yi bize bırakın kuralım ortak sizlerde muhalefette kalın hdp ilee .. yada sizlemi kursak ortak aceba

Buyrun kurun... Umudum akpnin azınlık hükümeti kurmasıdır. Böylece kötüye giden ekonomi kendi ellerinde patlar,çamurlarını zavallı mhp'ye bulaştırmazlar. 4 yıl sonrada siyasi arenadan silinir gider. Anap olur akp.

bak o kadın tam chpli iştee damgamı vururum onaa..

Sephoraa nerelerdeydin? Ülke kuruyorduk kayboldun birden ortadan . Darbeye teşebbüsten mi aldılar ?

Aynı fikirdeyim. Azınlıkta oldukları için at da koşturamazlar, istedikleri her şeyi yasa olarak meclisten de geçiremezler, güzel olur.

Gündem
Bülent Arınç: CHP, MHP ve HDP bir araya gelerek koalisyonu denemeli

'HDP, AK Parti iktidarını yıkmak için kullanılmış bir projedir'

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, seçim sonucuna ilişkin olarak, "Çok iyi anlaşan CHP, MHP ve HDP koalisyonu denemelidir" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile kabine üyeleri, AK Parti Genel Merkezi'nde seçim sonuçlarını değerlendirmek için bir araya geliyor.

Arınç'ın açıklamaları şöyle:

"Ülkemizdeki seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum. Biraz sonra merkez karar yönetim toplantısı yapılacak. Burada daha kapsamlı değerlendirme yapacağzı. Hepimizin bir değerlendirmesi var ama bunu ifade etmek için henüz erken. Bülent Arınç oalrak bir hissiyatımı ifade edeyim. Bu partinin kurucusuyum ve 13 yıldır hep zaferler gördüm. Dün akşamdan itibaren aktif göreve de veda ettim. Bu günde büyük başarı görmek isterdim ama bu olmadı. Üzgün olduğu söylemek istiyorum. HDP yüksek oy aldı ve çok sayıda milletvekili çıkardı. HDP bu seçimde başarılıdır, CHP ve MHP değildir. Her iki partinin genel başkanlarına baktığımızda seçimden memnun olduklarını görüyoruz. Bu bir çelişkidir. Biz 3 dönemdir tek başımıza iktidardaydık ve iktidarlara aışmış bir partiyiz. Yiğit düştüğü uyerden kalkar. Aldığımız oy oranına bakarak yakın bir zamanda Ak Parti'nin yeniden iktidar olması söz konusudur. HDP bir projedir. HDP, Ak parti iktidarını yıkmak için bir koçbaşı olarak kullanılmıştır."

Numan Kurtulmuş: Erken seçim yok, Türkiye bir koalisyonu deneyecektir

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, hükümet adına açıklama yaptı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 13 yıllık AKP'nin tek başına iktidar dönemini sona erdirerek koalisyon sonucunu çıkaran 7 Haziran seçimine ilişkin olarak, "Türkiye bir koalisyonu deneyecektir" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile kabine üyeleri, AK Parti Genel Merkezi'nde seçim sonuçlarını değerlendirmek için bir araya geliyor.

Toplantıya girişte kabine üyelerinden açıklamalar geldi. Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş, şu aşamada erken seçim ihtimalininin olmadığını belirtti. Kurtulmuş, "Bu şartlarda koalisyon hükümeti çıkacaktır" dedi.

bak o kadın tam chpli iştee damgamı vururum onaa..
O kadını çok beğeniyorum.Aslında şu andaki chp den çok farklı.Tam bir Atatürkçü kadın.Hiç bir partiye ait değildi,sonunda kendi partisini kurdu ama barajı geçmesi zor.Geçeceğini bilsem bende veririm oy.Şu anda verilse oylar bölünür.Bir kadın cumhurbaşkanımız olsa fena mı olurdu ya

tam chpli lazım chpnin başına öyle biri tavizsiz bir chpli işte böylelerine ihtiyaç varr..

Ben cevap vereyim size, akp 'nin iktidarda olmadığı bir durumda chp-mhp-hdp üçlü koalisyonundan başka şans yok. Hangisini mideniz kaldırıyor? Ak parti olmasında ne olursa olsun diyenlerden değilsinizdir umarım. Ve umarım iktidarın gitmesi için elinden geleni ardına koymayanlarin bir b planı vardır ve bu plan tüm ülkenin hayrına olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…