- 9 Eylül 2013
- 11.938
- 27.380
aslında atışmak kavga etmek için falan da yazmıyorum nomuya vs. severim ona boşan falan da yazmadımTatlı tatlı atıştığın arkadaş da aynı şeyi yazmış aslında, demiş ya beni de kimin nasıl yorum yapacağına karışanlar ayar ediyo diye, sen de diyosun herkes kocanı boşama demek zorunda mı diye, aynı mantık
benim derdim bu görüşle
sadece bu konu değil kaç konudur denk geliyorum yok sizin başınıza aynı şey gelince dayanamazsınız millete söylüyorsunuz yok boşan diyenler yazmasın
yok derdi burası olmuş aptal kk kadınları bunu yazanı kaç kişi gördüm ve şikayet ettiğim halde hiç bir şey yapılmadı
madem bu kadar rahatsızsanız yorum yapanlardan basın engeli sizler de o zaman
Ayrıca konu sahipleri de insanları delirtebiliyor burayı kaçırıyorlar kadın nişanlıyken konu açmış dayak atmış nişanlısı buna herkes yazmış ayrıl diye evlenmiş evlendiği zaman yine dayak yemiş o zaman şimdi boşan yazmışlar ayrıl demişler kadın hamileyim boşanamıyorum diye konu açıyor bu defa insanlar da sinirleniyor ben bir de bu bakış açısıyla bakılması gerekliliğinden bahsediyorum
bı konuyu yazarken konu sahibinden bahsetmiyordum ama konu sahibi de nişanlıyken dayak yemiş üstüne gelmiş