Yorumsuz...

Bu tabloya göre 3 istifa bekliyorum.
Hatta 4 ! 4. istifa artık yerine gençlere bırakması için. Bu seçimden başarılı sonuç ile ayrıldı ama yeter artık.

Bunları yazar çizeriz de hiç bir siyasi bu istifaları yerine getirmez 3 gün sonra herşey unutulur gider...

senelerin chp si oylarını bir gıdım artıramazken 15 sene mazisi olan akp nin yaşadığı bu düşüş çok önemli değill.. tartıya koyun asırlık chp . ve 15 senelik akp.. bir arpa boy yol alamamış chp.. bir seçmen olarak düşündürmüyormu bu sizi sormuyormusunuz kendinize neden yükseklerde değiliz diyee..

mhpli olanların kendi partilerine verdikleri koca bir yalan .Akp ye oy verenlerin çoğu eski MHPli .

aynen duygu sömürtüsü yaparaktan giriyolar yok şehitlerin kemigi sızlıcakmış şehitler basbaknın öcalana sayın dedii gün sızlamadı mı ??? diye sormak istiyorum

şimdi ülke çıkarları oldu demekk.. vayyy akp hdp ile ortaklık kursa ülke çıkarları için neler yazılırdı burdaa.. vayyy beee..

aynen duygu sömürtüsü yaparaktan giriyolar yok şehitlerin kemigi sızlıcakmış şehitlerin kemigi sayın basbaknzn öcalana sayın dedii gün sızlamadı mı ??? diye sormak istiyorum

aynen duygu sömürtüsü yaparaktan giriyolar yok şehitlerin kemigi sızlıcakmış şehitlerin kemigi sayın basbaknzn öcalana sayın dedii gün sızlamadı mı ??? diye sormak istiyorum
o zaman burda az ağlamadınız ama nasıl sayın der diye şimdi ne oldu sizee.. nerdeyse öpeceksiniz adamlarıı..

kiii mhp nin bitişi olarak görüyorsunda hdp ile chp nin bitişi olarak görmüyorsun.. pesss..

1. istifa "Tek başına iktidar olamazsak istifa ederim." beyanının sahibi.
2. istifa "%26 nın altında kalırsak istifa ederim." beyanının sahibi.
4. yü de anladım ama 3. kim?

Sorma "İmralı", "Bebek Katili" oldu yeniden. Bu kadar tutarsız, bu kadar hafızasız ve kendinden bihaber insanlar özellikle mi bir araya geliyor merak ediyorum.

Baştan beri Mhp'li ya da diğer partileri destekleyip Hdp'ye mesafeli olan arkadaşları anlıyorum ama dün akşamdan beri Milliyetçiymiş gibi davrananlara tam kızacağım bir gülme geliyor :)

şimdi ülke çıkarları oldu demekk.. vayyy akp hdp ile ortaklık kursa ülke çıkarları için neler yazılırdı burdaa.. vayyy beee..

Hdp ile Akp arasındaki 7 farkı açıklayınız ?Birbirlerinden ne farkı var , daha farklı ne yapabilirler ki ?
Kötünün kötüsü , kötünün iyisinden ; iyidir.
Neden mi ? Şu yapılanların 10'da 1'ini başka parti yapsa çoktan indirmişlerdi .

akp de bi düşünsün 2 yıldır neden düşüyoruz diyee !

avunma psikolojisi :)

kesinlikle bugün en güzel davranış, tek başına iktidardan düşen akp, senelerdir yerinde sayan chp, hdpyle hemen hemen aynı koltuk sayısına sahip mhp liderlerinin istifasını açıklamaları olur.

Yaaaa.. böyle oluyormuş iştee şimdi çevir kaz yanmasına döndü olayy.. ama sevinme hdp ile chp nin oyları yetmiyor ortaklığa o biter dediğin mhpye ihtiyacınız varr.. mhp hdp ye ortak olacak ve bitmeyecek demek bak güldürdün benii..

kiii mhp nin bitişi olarak görüyorsunda hdp ile chp nin bitişi olarak görmüyorsun.. pesss..

Bu 3 parti akp'ye karşı . Onun tek başına iktidar olmaması için 3'ünün koalisyon olması gerekiyor.Akp'ye tercih ederim.İstediğim şey hdp nin barajı geçmesiydi. Tekrar seçim olursa umarım tekrar kazanırlar.

Daha öncesinde başka bir konuda bunu demiştim.Kötünün iyisi diyerek oy vermek yerine kötünün kötüsüne ver. Bu şekilde kötünün iyisi diye gitmek yerine en kötüsünün başa gelmesini tercih ederim.
Düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı daha çok

Şu notumu favorilerinize ekleyin bir süre sonra hatırlatacağım ;

AKP seçmenine soruyorum AKP / HDP koalisyonu olursa nasıl tavır alacaklar ?

Cevapları düşünerek yazın zira söz uçar yazı kalır, 3 gün sonra karşınıza gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…