mhpli olanların kendi partilerine verdikleri koca bir yalan .Akp ye oy verenlerin çoğu eski MHPli .ne diyeceğim yavru düşeceği belliydi zatenn hdp gümbür gümbür geliyordu.. akp nin içindeki kürtler hdp ye verdi ve chp li seçmenler hdp ye verdi.. mhp li olanlar kendi partilerine verdii.. eee işte sonuç ortada ..
aynen duygu sömürtüsü yaparaktan giriyolar yok şehitlerin kemigi sızlıcakmış şehitler basbaknın öcalana sayın dedii gün sızlamadı mı ??? diye sormak istiyorumYahu şu Akp’lilerin dünden beri milliyetçilik oynamalarını görünce bir gülme tutuyor, hey Allah’ım :) Şivan Perver – İbrahim Tatlıses’in Megri Megri düetinde halay çekiyordunuz, duygulanıp ağlıyordunuz ne oldu? Ya bir kere de duruşunuzun, görüşünüzün arkasında olun, samimi olun.
şimdi ülke çıkarları oldu demekk.. vayyy akp hdp ile ortaklık kursa ülke çıkarları için neler yazılırdı burdaa.. vayyy beee..Mhp ile akpnin ortak olması demek mhp nin bitişidir.
Muhalefet kötü birşey değildir.Birilerinin hükümeti denetlemesi gerek.Amaç ülke çıkarları ise chp ile hdp 'nin birlikte çalışması beni hiç rahatsız etmez.
aynen duygu sömürtüsü yaparaktan giriyolar yok şehitlerin kemigi sızlıcakmış şehitlerin kemigi sayın basbaknzn öcalana sayın dedii gün sızlamadı mı ??? diye sormak istiyorumYahu şu Akp’lilerin dünden beri milliyetçilik oynamalarını görünce bir gülme tutuyor, hey Allah’ım :) Şivan Perver – İbrahim Tatlıses’in Megri Megri düetinde halay çekiyordunuz, duygulanıp ağlıyordunuz ne oldu? Ya bir kere de duruşunuzun, görüşünüzün arkasında olun, samimi olun.
aynı şeyi yazmışız ..mhpli olanların kendi partilerine verdikleri koca bir yalan .Akp ye oy verenlerin çoğu eski MHPli .
o zaman burda az ağlamadınız ama nasıl sayın der diye şimdi ne oldu sizee.. nerdeyse öpeceksiniz adamlarıı..aynen duygu sömürtüsü yaparaktan giriyolar yok şehitlerin kemigi sızlıcakmış şehitlerin kemigi sayın basbaknzn öcalana sayın dedii gün sızlamadı mı ??? diye sormak istiyorum
yoo değil ben çoğu dedim bakın . :)aynı şeyi yazmışız ..
kiii mhp nin bitişi olarak görüyorsunda hdp ile chp nin bitişi olarak görmüyorsun.. pesss..Mhp ile akpnin ortak olması demek mhp nin bitişidir.
Muhalefet kötü birşey değildir.Birilerinin hükümeti denetlemesi gerek.Amaç ülke çıkarları ise chp ile hdp 'nin birlikte çalışması beni hiç rahatsız etmez.
Bu tabloya göre 3 istifa bekliyorum.
Hatta 4 ! 4. istifa artık yerine gençlere bırakması için. Bu seçimden başarılı sonuç ile ayrıldı ama yeter artık.
Bunları yazar çizeriz de hiç bir siyasi bu istifaları yerine getirmez 3 gün sonra herşey unutulur gider...
aynen duygu sömürtüsü yaparaktan giriyolar yok şehitlerin kemigi sızlıcakmış şehitlerin kemigi sayın basbaknzn öcalana sayın dedii gün sızlamadı mı ??? diye sormak istiyorum
şimdi ülke çıkarları oldu demekk.. vayyy akp hdp ile ortaklık kursa ülke çıkarları için neler yazılırdı burdaa.. vayyy beee..
akp de bi düşünsün 2 yıldır neden düşüyoruz diyee !senelerin chp si oylarını bir gıdım artıramazken 15 sene mazisi olan akp nin yaşadığı bu düşüş çok önemli değill.. tartıya koyun asırlık chp . ve 15 senelik akp.. bir arpa boy yol alamamış chp.. bir seçmen olarak düşündürmüyormu bu sizi sormuyormusunuz kendinize neden yükseklerde değiliz diyee..
avunma psikolojisi :)Sorma "İmralı", "Bebek Katili" oldu yeniden. Bu kadar tutarsız, bu kadar hafızasız ve kendinden bihaber insanlar özellikle mi bir araya geliyor merak ediyorum.
Baştan beri Mhp'li ya da diğer partileri destekleyip Hdp'ye mesafeli olan arkadaşları anlıyorum ama dün akşamdan beri Milliyetçiymiş gibi davrananlara tam kızacağım bir gülme geliyor :)
Yaaaa.. böyle oluyormuş iştee şimdi çevir kaz yanmasına döndü olayy.. ama sevinme hdp ile chp nin oyları yetmiyor ortaklığa o biter dediğin mhpye ihtiyacınız varr.. mhp hdp ye ortak olacak ve bitmeyecek demek bak güldürdün benii..Hdp ile Akp arasındaki 7 farkı açıklayınız ?Birbirlerinden ne farkı var , daha farklı ne yapabilirler ki ?
Kötünün kötüsü , kötünün iyisinden ; iyidir.
Neden mi ? Şu yapılanların 10'da 1'ini başka parti yapsa çoktan indirmişlerdi .
kiii mhp nin bitişi olarak görüyorsunda hdp ile chp nin bitişi olarak görmüyorsun.. pesss..
Yaaaa.. böyle oluyormuş iştee şimdi çevir kaz yanmasına döndü olayy.. ama sevinme hdp ile chp nin oyları yetmiyor ortaklığa o biter dediğin mhpye ihtiyacınız varr.. mhp hdp ye ortak olacak ve bitmeyecek demek bak güldürdün benii..