- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
söyleyecek başka kelime yokkDaha öncesinde başka bir konuda bunu demiştim.Kötünün iyisi diyerek oy vermek yerine kötünün kötüsüne ver. Bu şekilde kötünün iyisi diye gitmek yerine en kötüsünün başa gelmesini tercih ederim.
Düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı daha çok
hemen cevap vereyim ben isterim bir akp seçmeni olarakk.. kii ben hdp meclise girmelidir diyenlerdenimm..Şu notumu favorilerinize ekleyin bir süre sonra hatırlatacağım ;
AKP seçmenine soruyorum AKP / HDP koalisyonu olursa nasıl tavır alacaklar ?
Cevapları düşünerek yazın zira söz uçar yazı kalır, 3 gün sonra karşınıza gelir.
bence çok önemli,elinde o kadar imkanlar varken,cumhurbaşkanı bile onlar için şehir şehir gwzmişken,devlet tvda en çok propaganda saati onlara verilmişken ,medyanın en büyük kısmı onların elindeyken,para ve güç en çok onlardayken,evet bu düşüş çok çok önemlidir.senelerin chp si oylarını bir gıdım artıramazken 15 sene mazisi olan akp nin yaşadığı bu düşüş çok önemli değill.. tartıya koyun asırlık chp . ve 15 senelik akp.. bir arpa boy yol alamamış chp.. bir seçmen olarak düşündürmüyormu bu sizi sormuyormusunuz kendinize neden yükseklerde değiliz diyee..
milliyetçi davranmakk ..aaa dur bakayımm kılıçdaroğlu bunu yapmıştı değilmi hatta bozkurt selamı bile vermiştii.. baya baya chp ile mhp dost olmuşlardı adı neydi ekmeleddin bile çıkarmışlardı beraber..Sorma "İmralı", "Bebek Katili" oldu yeniden. Bu kadar tutarsız, bu kadar hafızasız ve kendinden bihaber insanlar özellikle mi bir araya geliyor merak ediyorum.
Baştan beri Mhp'li ya da diğer partileri destekleyip Hdp'ye mesafeli olan arkadaşları anlıyorum ama dün akşamdan beri Milliyetçiymiş gibi davrananlara tam kızacağım bir gülme geliyor :)
milliyetçi davranmakk ..aaa dur bakayımm kılıçdaroğlu bunu yapmıştı değilmi hatta bozkurt selamı bile vermiştii.. baya baya chp ile mhp dost olmuşlardı adı neydi ekmeleddin bile çıkarmışlardı beraber..
o şartlar cumhurbaşkanı zamanındada vardı ve sonucu söylememe gerek yok herhalde 3 aday tayyip,,ekmeleddin,, ve demirtaş ve açık ara kazanan kim .. şimdi ise neden bu düşüş demekki para ve güce bakmıyormuş içlerinde geri çekilenler olmuş demekki çıkan tablo ortada..bence çok önemli,elinde o kadar imkanlar varken,cumhurbaşkanı bile onlar için şehir şehir gwzmişken,devlet tvda en çok propaganda saati onlara verilmişken ,medyanın en büyük kısmı onların elindeyken,para ve güç en çok onlardayken,evet bu düşüş çok çok önemlidir.
şu şartlarda değil düşmek en yükseğe çıkmalıydı oyları
ekmeleddini fasulyeden sayıyorsan yorum yok:)o şartlar cumhurbaşkanı zamanındada vardı ve sonucu söylememe gerek yok herhalde 3 aday tayyip,,ekmeleddin,, ve demirtaş ve açık ara kazanan kim .. şimdi ise neden bu düşüş demekki para ve güce bakmıyormuş içlerinde geri çekilenler olmuş demekki çıkan tablo ortada..
neymiş tatlım demekki menfaat olunca dostluklar kurulabiliyormuşş.. hani şunun için yazıyorum ak parti ile mhp ortak olursa ki büyük ihtimal .. şaşırma sakınn.. nasıl yanii diyeee..Chp ve Mhp'nin arası kötü değil hala? Yedi düvelle düşman olan malum parti ve destekçileri yazmama gerek yok :) Sen bugün amnezi falan yaşıyorsun sanırım canım, bir doktora git derim.
yoo hayırr ekmeleddin mhp içinde duayendir..ekmeleddini fasulyeden sayıyorsan yorum yok:)
sıradan halk tanıyormuydu peki. cevap ortada.yoo hayırr ekmeleddin mhp içinde duayendir..
iyide chp nin çıkaracağı aday kim olacaktıki ve mhp asla kabul etmezdii ..sıradan halk tanıyormuydu peki. cevap ortada.
ekmeleddinden daha iyi olacağı ortadaydı. yemeelim birbirimizi şimdi.iyide chp nin çıkaracağı aday kim olacaktıki ve mhp asla kabul etmezdii ..
neymiş tatlım demekki menfaat olunca dostluklar kurulabiliyormuşş.. hani şunun için yazıyorum ak parti ile mhp ortak olursa ki büyük ihtimal .. şaşırma sakınn.. nasıl yanii diyeee..
Mhp için duayen olabilir. Bir chpli olarak oyumu ihsanoğluna vermek aklımın ucundan geçmedi.yoo hayırr ekmeleddin mhp içinde duayendir..
yahu iyi olsa bile mhp kabul edermiydi o yüzden ekmelleddin oldu..ekmeleddinden daha iyi olacağı ortadaydı. yemeelim birbirimizi şimdi.
seçim yanlıştı. halk bile bunu gördü.