Yorumsuz...

Daha öncesinde başka bir konuda bunu demiştim.Kötünün iyisi diyerek oy vermek yerine kötünün kötüsüne ver. Bu şekilde kötünün iyisi diye gitmek yerine en kötüsünün başa gelmesini tercih ederim.
Düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı daha çok :KK56:
söyleyecek başka kelime yokk

Şu notumu favorilerinize ekleyin bir süre sonra hatırlatacağım ;

AKP seçmenine soruyorum AKP / HDP koalisyonu olursa nasıl tavır alacaklar ?

Cevapları düşünerek yazın zira söz uçar yazı kalır, 3 gün sonra karşınıza gelir.
hemen cevap vereyim ben isterim bir akp seçmeni olarakk.. kii ben hdp meclise girmelidir diyenlerdenimm..

Yahu ne bekliyodunuz?? Adamlar bugüne kadar bilinçli bir şekilde secim politikası yuruttuler. Her kesimden bir temsilci çıkarıp, bakin bizler her kesimi temsil ederiz,barisi getircez bilmem ne dediler.. Hdp den bahsediyorum.

Kimse elini taşın altına koymuyor. Sorsan hepsi galip! E niye kimse oz eleştiri getiremiyor. Özellikle Kılıçdaroğlu ve Bahçeli yerinde sayiyolar..

Ya ben düşündüm. İki saat kime oyumu atayim diye oturdum dusundum. Farkettim ki beni orda temsil eden bir parti yok. Ve çoğu seçmen de benim gibi kararsız kaldı bu secimde. Muhalefet dursun dusunsun bir bakalım neden yerinde sayıyor? Yeni yüzler, yeni kanlar gelsin artik su meclise. Ben bu parti beni temsil ediyor diye vereyim oyumu rahatça. Gidip de benim olmayan bir ideolojiye guzel demokrasimizin(!) gerekliliklerinden ötürü oy vermeyim. Su baraj olayı zaten kalkmali, ona deginmiyorum bile.

Ye-di-re-mi-yo-rummm!! O eli kanlinin soyadının bile mecliste benim vergimle bulunmuş olması kanima dokunuyor. He simdi diyecekler olacak, AKP megri megri oynuyorken neredeydin yaa!!?? diye. Soyleyim o zamanda iktidarın karşısındaydım. Çünkü şehitlerimiz üzerinden prim yapıp, sonra da orda bir terörist (!) şarkısına aglayanlar, alkis tutanlar benim vicdanimi sizlatti, o gün bugundur o yanlışın karşısındayım. O soyadi meclise girdi, ama benim devletime hizmet etmiş, yıllardır gururla ulkemi savunmuş Paşam meclise giremedi. Kimden mi bahsediyorum, Osman Pamukoğlu'ndan tabi ki. Bu da güzelim demokrasimizin guzel meyvelerinden.

Simdi herkes durup bir dusunsun bakalım. Kim kazandı, kim kaybetti. Ama olsundu canım hepsi seçimden galip ayrılmadı mi?

senelerin chp si oylarını bir gıdım artıramazken 15 sene mazisi olan akp nin yaşadığı bu düşüş çok önemli değill.. tartıya koyun asırlık chp . ve 15 senelik akp.. bir arpa boy yol alamamış chp.. bir seçmen olarak düşündürmüyormu bu sizi sormuyormusunuz kendinize neden yükseklerde değiliz diyee..
bence çok önemli,elinde o kadar imkanlar varken,cumhurbaşkanı bile onlar için şehir şehir gwzmişken,devlet tvda en çok propaganda saati onlara verilmişken ,medyanın en büyük kısmı onların elindeyken,para ve güç en çok onlardayken,evet bu düşüş çok çok önemlidir.
şu şartlarda değil düşmek en yükseğe çıkmalıydı oyları

Sorma "İmralı", "Bebek Katili" oldu yeniden. Bu kadar tutarsız, bu kadar hafızasız ve kendinden bihaber insanlar özellikle mi bir araya geliyor merak ediyorum.

Baştan beri Mhp'li ya da diğer partileri destekleyip Hdp'ye mesafeli olan arkadaşları anlıyorum ama dün akşamdan beri Milliyetçiymiş gibi davrananlara tam kızacağım bir gülme geliyor :)
milliyetçi davranmakk ..aaa dur bakayımm kılıçdaroğlu bunu yapmıştı değilmi hatta bozkurt selamı bile vermiştii.. baya baya chp ile mhp dost olmuşlardı adı neydi ekmeleddin bile çıkarmışlardı beraber..:KK70::KK70:

milliyetçi davranmakk ..aaa dur bakayımm kılıçdaroğlu bunu yapmıştı değilmi hatta bozkurt selamı bile vermiştii.. baya baya chp ile mhp dost olmuşlardı adı neydi ekmeleddin bile çıkarmışlardı beraber..:KK70::KK70:

Chp ve Mhp'nin arası kötü değil hala? Yedi düvelle düşman olan malum parti ve destekçileri yazmama gerek yok :) Sen bugün amnezi falan yaşıyorsun sanırım canım, bir doktora git derim.

Hepsi birbirinden beter elbirliğiyle vatanı mahvettiler ...

bence çok önemli,elinde o kadar imkanlar varken,cumhurbaşkanı bile onlar için şehir şehir gwzmişken,devlet tvda en çok propaganda saati onlara verilmişken ,medyanın en büyük kısmı onların elindeyken,para ve güç en çok onlardayken,evet bu düşüş çok çok önemlidir.
şu şartlarda değil düşmek en yükseğe çıkmalıydı oyları
o şartlar cumhurbaşkanı zamanındada vardı ve sonucu söylememe gerek yok herhalde 3 aday tayyip,,ekmeleddin,, ve demirtaş ve açık ara kazanan kim .. şimdi ise neden bu düşüş demekki para ve güce bakmıyormuş içlerinde geri çekilenler olmuş demekki çıkan tablo ortada..

o şartlar cumhurbaşkanı zamanındada vardı ve sonucu söylememe gerek yok herhalde 3 aday tayyip,,ekmeleddin,, ve demirtaş ve açık ara kazanan kim .. şimdi ise neden bu düşüş demekki para ve güce bakmıyormuş içlerinde geri çekilenler olmuş demekki çıkan tablo ortada..
ekmeleddini fasulyeden sayıyorsan yorum yok:)

Chp ve Mhp'nin arası kötü değil hala? Yedi düvelle düşman olan malum parti ve destekçileri yazmama gerek yok :) Sen bugün amnezi falan yaşıyorsun sanırım canım, bir doktora git derim.
neymiş tatlım demekki menfaat olunca dostluklar kurulabiliyormuşş.. hani şunun için yazıyorum ak parti ile mhp ortak olursa ki büyük ihtimal .. şaşırma sakınn.. nasıl yanii diyeee..

cumhurbaşkanlığı seçiminde muhalefet yanlış yaptı muhalefet olarak en güçsüz adamı çıkardılar karşılarına. zatten herkes biliyordu sonucu

adam doğru dürüst türkçe konuşamıyordu. ki,politikadan hiç anlamıyordu. o yüzden olacak şey belliydi. o zamanda yazdık. sonuçlar ortada diye.

X