Yahu ne bekliyodunuz?? Adamlar bugüne kadar bilinçli bir şekilde secim politikası yuruttuler. Her kesimden bir temsilci çıkarıp, bakin bizler her kesimi temsil ederiz,barisi getircez bilmem ne dediler.. Hdp den bahsediyorum.
Kimse elini taşın altına koymuyor. Sorsan hepsi galip! E niye kimse oz eleştiri getiremiyor. Özellikle Kılıçdaroğlu ve Bahçeli yerinde sayiyolar..
Ya ben düşündüm. İki saat kime oyumu atayim diye oturdum dusundum. Farkettim ki beni orda temsil eden bir parti yok. Ve çoğu seçmen de benim gibi kararsız kaldı bu secimde. Muhalefet dursun dusunsun bir bakalım neden yerinde sayıyor? Yeni yüzler, yeni kanlar gelsin artik su meclise. Ben bu parti beni temsil ediyor diye vereyim oyumu rahatça. Gidip de benim olmayan bir ideolojiye guzel demokrasimizin(!) gerekliliklerinden ötürü oy vermeyim. Su baraj olayı zaten kalkmali, ona deginmiyorum bile.
Ye-di-re-mi-yo-rummm!! O eli kanlinin soyadının bile mecliste benim vergimle bulunmuş olması kanima dokunuyor. He simdi diyecekler olacak, AKP megri megri oynuyorken neredeydin yaa!!?? diye. Soyleyim o zamanda iktidarın karşısındaydım. Çünkü şehitlerimiz üzerinden prim yapıp, sonra da orda bir terörist (!) şarkısına aglayanlar, alkis tutanlar benim vicdanimi sizlatti, o gün bugundur o yanlışın karşısındayım. O soyadi meclise girdi, ama benim devletime hizmet etmiş, yıllardır gururla ulkemi savunmuş Paşam meclise giremedi. Kimden mi bahsediyorum, Osman Pamukoğlu'ndan tabi ki. Bu da güzelim demokrasimizin guzel meyvelerinden.
Simdi herkes durup bir dusunsun bakalım. Kim kazandı, kim kaybetti. Ama olsundu canım hepsi seçimden galip ayrılmadı mi?