En hayırlısı ne ise o olsun deyip kestirip atmak var ancak; son 10 küsür yıldır mümkün oldukça siyasi mevzulara yorum yapmaktan kaçınıp aynı oranda da takipte kaldım.Fakat şimdi dileğim Atatürk" ilke ve inkilâplarına bağlı Cumhuriyet"e ve ülkeye sahip çıkacak ortamı suni gündemle doldurmayacak lâik ve hümanist bir sistemi geri getirecek bir partinin seçilmesi dileklerimle tüm Türkiye"ye hayırlı olsun diyorum...Bir kere daha yarın sabaha daha iyi, özgür, akıl tutulmasından kurtulmuş, birbirine saygılı, aynı ülkenin vatandaşı olduğu için doğal olarak ülkedaşını seven, hedefi gelişmek, ilerlemek, aklın ve bilimin öncü olduğu bir ülkeye, Türkiye'me uyanabilmek için oyumu verdim.
Bu seçimlerde hepimiz oyumuzu verirken, bir değil, birkaç kez düşünmüşüzdür diye ümit ediyorum. Bir süre sonra "yetmez, ama evet" demiş olanların neye "evet" demiş olduklarını anladıkları - tabii gerçekten anladılarsa - gibi olmasın.
Ülkemiz için en iyisini yaşayabilmek dileğiyle, hepimizin oyu ülkemize hayırlı olsun.
Seçim yasaklarının devam ettiğini hatırlatır bu konuda hassas davranmanızı önemle rica ederim ...
Bir kere daha yarın sabaha daha iyi, özgür, akıl tutulmasından kurtulmuş, birbirine saygılı, aynı ülkenin vatandaşı olduğu için doğal olarak ülkedaşını seven, hedefi gelişmek, ilerlemek, aklın ve bilimin öncü olduğu bir ülkeye, Türkiye'me uyanabilmek için oyumu verdim.
Bu seçimlerde hepimiz oyumuzu verirken, bir değil, birkaç kez düşünmüşüzdür diye ümit ediyorum. Bir süre sonra "yetmez, ama evet" demiş olanların neye "evet" demiş olduklarını anladıkları - tabii gerçekten anladılarsa - gibi olmasın.
ben de oyumu verdim umutlu olamk istiyorum ama.. aması var işte...
gözü doydu artık çalmazmı....bir yaşıma daha girdimKazen mührü basarken ben de senin düşündüklerini içimden geçirerek oyumu verdim. Sorarsan anladılar mı? Sanmıyorum, en azından yeterli çoğunlukta değil diyelim gözlemlediğim kadarıyla.Facebook'ta hararetli tartışmalar dönüyor, ve bugun gözüme takılan saçma bir yorum " herkes çalıyor! baştakilerin gözü doydu artık çalmazlar diye oyumu yine onlara bastım" akıl tutulmasının ekstrem boyutu diyorum. Mantıklı sebepler çerçevesinde herkes oyunu kullansın istediği partiye ama bu saçmalıklarla değil...
o amalar beni de düşüncelere atıyor, ve muhtemelen yine stockholm sendromu tezini doğrulayacak halkımız
Her insan yaptıklarından, seçimlerinden sorumludur.
Neye evet dediğimin gayet farkında olarak verdim oyumu.. Hayırlısı olsun.