etmesin illa mhple ortakmı çıkarmak gerekiyordu.yahu iyi olsa bile mhp kabul edermiydi o yüzden ekmelleddin oldu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
etmesin illa mhple ortakmı çıkarmak gerekiyordu.yahu iyi olsa bile mhp kabul edermiydi o yüzden ekmelleddin oldu..
şaşılacak şey aklının ucundan geçmeyen şey şu anda başkanınızın istediği şey açıkladı mhp ve chp ortak hdp destekli sence chpye bırakırmı bahçeli ipleriiMhp için duayen olabilir. Bir chpli olarak oyumu ihsanoğluna vermek aklımın ucundan geçmedi.
Bahçeli daha kendi iplerini tutamıyor ayol..şaşılacak şey aklının ucundan geçmeyen şey şu anda başkanınızın istediği şey açıkladı mhp ve chp ortak hdp destekli sence chpye bırakırmı bahçeli iplerii
oky cim chp ortak çıkarmasaydı o kadar bile oy alamazdıı.. bile bile uzlaştı onlarr..etmesin illa mhple ortakmı çıkarmak gerekiyordu.
bak bunda haklısınno zaman mhp yi bize bırakın kuralım ortak sizlerde muhalefette kalın hdp ilee .. yada sizlemi kursak ortak acebaBahçeli daha kendi iplerini tutamıyor ayol...
orasını Allah bilir.oky cim chp ortak çıkarmasaydı o kadar bile oy alamazdıı.. bile bile uzlaştı onlarr..
Emine Ülker Tarhan'ı çıkarsalardı bari.Kadın olduğu için medya reklamını yapardı,dünya medyası da dahil.Çokta güzel olurdu.Sanki kazanmamak için Ekmeleddini çıkardılar .Ekmek için Ekmeleddin diye slogan mı olur ya .etmesin illa mhple ortakmı çıkarmak gerekiyordu.
bak bunda haklısınno zaman mhp yi bize bırakın kuralım ortak sizlerde muhalefette kalın hdp ilee .. yada sizlemi kursak ortak aceba
bak o kadın tam chpli iştee damgamı vururum onaa..Emine Ülker Tarhan'ı çıkarsalardı bari.Kadın olduğu için medya reklamını yapardı,dünya medyası da dahil.Çokta güzel olurdu.Sanki kazanmamak için Ekmeleddini çıkardılar .Ekmek için Ekmeleddin diye slogan mı olur ya .
Buyrun kurun... Umudum akpnin azınlık hükümeti kurmasıdır. Böylece kötüye giden ekonomi kendi ellerinde patlar,çamurlarını zavallı mhp'ye bulaştırmazlar. 4 yıl sonrada siyasi arenadan silinir gider. Anap olur akp.
Buyrun kurun... Umudum akpnin azınlık hükümeti kurmasıdır. Böylece kötüye giden ekonomi kendi ellerinde patlar,çamurlarını zavallı mhp'ye bulaştırmazlar. 4 yıl sonrada siyasi arenadan silinir gider. Anap olur akp.
evet bunu daha dün demişti yani dün akşamm..SON DAKİKA!.. Arınç: Koalisyon kurulacak olursa çok iyi anlaşan MHP, CHP ve HDP bunu denemelidir.
Sephoraa nerelerdeydin? Ülke kuruyorduk kayboldun birden ortadan . Darbeye teşebbüsten mi aldılar ?
O kadını çok beğeniyorum.Aslında şu andaki chp den çok farklı.Tam bir Atatürkçü kadın.Hiç bir partiye ait değildi,sonunda kendi partisini kurdu ama barajı geçmesi zor.Geçeceğini bilsem bende veririm oy.Şu anda verilse oylar bölünür.Bir kadın cumhurbaşkanımız olsa fena mı olurdu yabak o kadın tam chpli iştee damgamı vururum onaa..
tam chpli lazım chpnin başına öyle biri tavizsiz bir chpli işte böylelerine ihtiyaç varr..O kadını çok beğeniyorum.Aslında şu andaki chp den çok farklı.Tam bir Atatürkçü kadın.Hiç bir partiye ait değildi,sonunda kendi partisini kurdu ama barajı geçmesi zor.Geçeceğini bilsem bende veririm oy.Şu anda verilse oylar bölünür.Bir kadın cumhurbaşkanımız olsa fena mı olurdu ya
Ben cevap vereyim size, akp 'nin iktidarda olmadığı bir durumda chp-mhp-hdp üçlü koalisyonundan başka şans yok. Hangisini mideniz kaldırıyor? Ak parti olmasında ne olursa olsun diyenlerden değilsinizdir umarım. Ve umarım iktidarın gitmesi için elinden geleni ardına koymayanlarin bir b planı vardır ve bu plan tüm ülkenin hayrına olur.Şu notumu favorilerinize ekleyin bir süre sonra hatırlatacağım ;
AKP seçmenine soruyorum AKP / HDP koalisyonu olursa nasıl tavır alacaklar ?
Cevapları düşünerek yazın zira söz uçar yazı kalır, 3 gün sonra karşınıza gelir.