Yorum yapmakta zorlanıyorum, çok değersiz hissettim...

Yok oyle olmuyor ben saydirayım ama sen yazma olmaz. Konu benim istedigim gibi yazarim. Benim sizin aşalamalarınizı kabul etmem sizi daha fazla kadın yapmaz ki. Bu ofke niye. Ben dedim ya anlayislı bir insanim. Sizi de anlamaya calisıyorum ve ne buluyorum biliyor musunuz. Birinin ustune basarak çıkmaya calişiyorsunuz sanki yani bir sorun bakalım sizi sarip sarmaayan cevrenize onlar hep orada olacaklar mıymis zira hayat bu. Başkalarınin hatalarına ya da eksikliklerine bakıp keyiflenmek ya da giydirmek değil haline şukretmek gerek bence. Ya da kendi dogrularini savunurken baskalarıni ezmemeye çalismak. Bakın ben sizin iddia ettiginiz gibi olmasa da kendi dunyamda bunları ögrendim sizinle paylasayim dedim ancak ihtiyaciniz yoksa okumayabilirsiniz diyorum ya bence sorun yok.

Hikayende suçlu arıyorsan sensin ..inandırıcı gelmedi yazdıkların otobüste yer Yok falan ..

Allah aşkına şu anlattıklarınızın hangisinde iyi bir şey varda aklınızda kalacak, adam rahat takılıyor sizde adamı takıntı yapmışsınız, paranız yoksa niye gittiniz yerin dibine sokmuş çıkartmış sizi hala para için aramışsınız, sahi yaşınız kaç

Hikayende suçlu arıyorsan sensin ..inandırıcı gelmedi yazdıkların otobüste yer Yok falan ..
off ya neden inandirmak zorunda olayım ki yani hikayem bu. Yer yoktu. İnanmadiysanız ciddiye almadan gecin lutfen.

Hahhaaa bence de sorun yok. Kimi kalitesiyle yükselir. Kimi çamurunda debelenir. Herkesin ki kendine mübarek olsun.. iyi forumlar...

Valla şaşkınla okudum. Yazan bazı arkadaslara hak veriyorum maalesef kendinizi değersizleştiren siz olmuşsunuz. Hadi mecbur kaldınız öyle bi insanın evinde kalmaya nasıl hoş vakit geçirir sarılarak uyursunuz anlamış değilim. Umarım bundan sonra hayatınıza düzgün insanlar girer böyle şeyler yaşamazsınız

Çok özür diliyorum adam sokak hayvanı muamelesi yapmış size ve üstüne evine felan gitmissiniz ben hiç bişey yapamazsam gider bu hastanenin acilinde sabahlardim minnet etmezdim.eccük hak ediyorsunuz bence sanki bilemedim

Gurursuzsunuz... Onca şeye rağmen o adamla aynı yatakta sarılarak uyumak ve sabah ben gidiyorum diyerek yanaktan da olsa öperek gitmek... Bunun adı gurursuzluktur... Nasıl mideniz alıyor anlamıyorum gerçekten.. Adam eski karısıyla yemeğe gitsin.. Sonra gelip size sarılıp uyusun.. Hakkaten ne geniş bir mideniz varmış.. Pes..! Ölsem de o eve gidip o adamla aynı yatağa girmem.. Ölsem diyorum bakın..gerçekten okudum tüm yorumlarınızı ve tekrar söylüyorum gurursuzsunuz..

Siz kendinize bu kadar mı değer veriyorsunuz.
Resmen adamda kalmaya gitmişsiniz yok param bitmişti yok şöyle böyle lafı çevirmeyin.
Adamda duruma göre tepki vermiş karısının yanında başka konuşmuş..
Akşamda baktı evde hazır bir hatun..
Hatunu da görünce süt dökmüş kediye dönmüş sabaha kadar sarılarak uyumuş falan fişmann..

Bana yalan söylemez diyorsunuz ama eski eşin sizi bildiğini ve umursamadigini söylemiş. Eski eşini sevmediğini söyledi diye ilk yorumlarda onu sevmiyor falan diye adamın ağzıyla konuşuyorsunuz. İnsanlar inanma dedi de tabi ki kadının haberi yoktur belki demeye cagirsa ona döner demeye başladınız.
Siz naparsaniz yapin ama insanlarla kendinizi kıyaslamayin yine. Size göre kucaktan kucağa gezen herkesle yatan insan sizden daha gurursuzdur ama onlara sorsak bana köpek çeken adamın yüzüne bakmam der hani değil ki sarılıp uyumak..
Bana şunu dedi bunu dedi diye defalarca yazmışsınız biz yemiyoruz siz yemek istiyorsanız buyrun devam edin.
Ama size göre vasat olmayan bu hayat bana göre eksilerde mesela.

Saka misiniz konu sahibi ya ? Her bir cumle icin yapilacak binlerce yorum var

Param olmasa sokakta kalsam heralde dilenirdim bana öyle muamele eden birinden para istemezdim

Hahhaaa bence de sorun yok. Kimi kalitesiyle yükselir. Kimi çamurunda debelenir. Herkesin ki kendine mübarek olsun.. iyi forumlar...
Eksik bırakmışsinız kimisi de çamur atarak kendini kaliteli hissetmek ister. Tesekkurler...

Çok karışık. sen neden gittin o neden istemedi, eski karısı neymiş sen neymişsin... bir sürü soru var. sonuçta istemiyor seni bence. bırak önüne bak derim.

Lafı niye cevireyim size açıklama yapmak hesap vermek zorundamiyim. Diyelim kalmaya gittim kim ne diyebilir di mi yani niye kılif bulmak zorunda kalayım. Ayrıca karısi değil.

Senaryo gibi resmen ya. Yılın senaristi ve oyuncusu kesinlikle olabilirsin.

Sen bile kendine değer vermiyorken karsindakinden bu değeri görmeyi bekleme bence. Resmen paspas yapmışsın adama kendini.

Hanımlar,

hemcinslerinizin yaptıkları hatalara kızıyorsunuz anlıyorum ama aşağılamalarınızı anlamakta güçlük çekiyorum, şurada yazdıklarınızın onda birini bir başkası size yazsa demediğinizi bırakmazsınız.
Hiç tanımadığınız bir kadının tüm yaşadıklarını bilmeden, yazdıklarınız karşısında ne hissedeceğini umursamaz tavrınız beni hayrete düşürüyor.

Hiçbirimiz hiç mi hata yapmadık, keşkelerimiz yok mu?

Sen kendini degersizlestirmissin. Hic mi gururun yok!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…