• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri yorum yaparsanız çok sevinirimk

kızlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim , iyice içime sindi :)
hepimiz gönlümüzdeki gelinlikleri giyeriz inşallah :)

merhaba benimde 30 mayısta düğünüm var aklımda model var onu diktiricem gelinliğin güzel ama daha temmuza çok var hemen karar verme sonra başka bi model görür begenirsin insan o gün çok güzel olmak istio herşey kusursuz olsun istiyo üstünde gerçekten güzel durmuş mutluluklar dilerim herşey gönlünce olsun

Son düzenleme:
Canim bende cok begendim zemuszemus

Benim gelinligime cok benziyor, benim de duam upuzundu kenarlari da böyle islemeli..

Cok yakismis, umarim hersey gönlünce olur opuyorumnanaktan

canım cok hos baska modeller bakma kafan karısır hazırmı alacaksın ve kaca mal olacak sana.benimde dügünüm 4 temmuzda bende yeni bakmaya basladım şimdiden mutluluklar...

canım cok hos baska modeller bakma kafan karısır hazırmı alacaksın ve kaca mal olacak sana.benimde dügünüm 4 temmuzda bende yeni bakmaya basladım şimdiden mutluluklar...

Evet canım hazır alıcam , yurtdışından geleceği için benim bedenime göre sipariş edicekler , 3 aylık bir sipariş süresi var o yüzden böyle erken davranman gerekiyor aslında daha 4 ay var düğüne .

canım ok güzel gelinliğin.bence başka modellere bakma çooookkk güeeeeel

Canım beğendiysen başkalarını dinleme,kendi kararını ver ama ben pek beğenmedim.Henüz zamanın var ve daha havalı modellere bak derim.Bu benim fikrim tabi...

canım gelinliğin çok şıkmış.
duvağı da öyle kenarları dantelli ve 2 katlı yaptır daha güzel oluyor bence

Canım bu senenin modası fransız dantel ve inci işlemeli gelinlikler gördüğüm kadarıyla sen de öyle seçim yapmışsın çok asil ve şık duruyor... kafanda bu model varsa cayma bence...

Canım bu senenin modası fransız dantel ve inci işlemeli gelinlikler gördüğüm kadarıyla sen de öyle seçim yapmışsın çok asil ve şık duruyor... kafanda bu model varsa cayma bence...

saol canim
kafamda boyle bir model vardi zaten
bir kere daha denedim
icime iyice sindi
kayinvalidem sehir disinda o da gelip bakicak
siparisi vericem insallah 2 hafta icerisinde

Tam benim tarzım bol dantelli,sade ama asil birşey,benim gelinliğim de bunun gibiydi,ve düğünüm de 11 temmuzdaydıkaydirigubbakcemile3 benim için çok güzel bir hayatın başlangıcı oldu bu tarih,senin için de öyle olur inşallah,çok beğendim,gönül rahatlığıyla giy bence canım zemuszemus

kızlar gidip baska bir yerde de gelinlik giyerek kafamı karıstırdım :(
aslında cok bir farkları yok gibi
ikisi de dantel
bu eklediğimin farkı bunun ısıltısı yok ama ekleyebılırız dediler
etek kısmı iki kat
üst kısmı biraz daha dar geliyor
kemeri o renk olmayacak beyaz ya da ucuk pembe üzerine taslı olacak
sanki bu model daha güzel oturdu üstüme gibi geldi
model üstümdeyken resmi yok malesef
o yüzden internetten indirdigim bir resmi yüklüyorum
bolerosuz olarak kullanıcam eger bunu alırsam
ne dersiniz sizce hangisi daha hos durur
http://blog.webboda.es/wp-content/uploads/2009/09/modelo-estambul_b-san-patrick-2010.jpg
diğerinin de resmini koyayım buraya karsılastırma yapmak daha kolay olur
http://img9.imageshack.us/img9/7739/goldenc.gif

ıkinci model daha hoş pronovias olan ama önemli olan senin üzerinde nasıl durduğu. o modeller 1.80 boyunda dal gibi mankenler üzerinde olduğu için biz giydiğimizde aynı durmuyor. Bence vücut tipine uyan modeli seçmelisin.

Back