• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri yorum yaparsanız çok sevinirimk

34moni53

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
1.181
7
156
İstanbul
kızlar 10 Temmuz'da düğünüm var, zamanım azaldı baya.
Bu gelinliği denedim , çok çok beğendim , model olarak sade ama hep böyle dantelli bir model vardı hayalimde, üstümde de güzel durduğunu düşündüm.
sizin yorumlarınızı da alabilirsem çok sevinirim.

$golden2.jpg

$goldentum.jpg

$goldenyandan.jpg

$goldenust.jpg

ben çok beğendim:)))

10 temmuza 4 ay var , aslında bakarsan zamanın var , ama kafanda belirlenmiş birşey olması çok güzel...

hayırlısı olsun

yakışmış gelinlikte güzel
ama içinde ukte kalacak daha zaman var hayalindeki gelinlikten bakabilirsin

yorumlarınıza sevimdim kızlar :)
ben de cok begendim ama daha gezmek istiyorum tabi
cesit cok biliyorsunuz simdiye kadar 4 yerde denedim sadece , her denedigim yerde ay tamam bu dedim
ama bir sonraki gittigimde bu daha güzelmiş oldum :)
aralarından en cok cok begendigim bu oldu
ben de zamanım var zannediyorum o yüzden daha yeni yeni denemelere basladım
ama ben hazır alıcam
ve siparişi en geç nisan başı vermem gerekiyormuş
o kadar da vaktim yok yani

bnm de düğünüm 10 temmuz=))ve daha hiç bişey bakmadım.hazirana kadar da bakamıcam=((
gelinliğin cok sade ve sık cnm....

bir de duvak için ne önerirsiniz
bu tarz ispanyol mu diyorlar hosuma gidiyor kenarı dantelle cevrili
iki tipi var
biri tek kat
digeri ise bir tane resimde oldugu gibi ikinci bir katı var giriste yüzüm kapalı cıkmak istersem diye
oyle yaptırırsam düsündüm ki uzun olanı cıkarırım kısa olanla kalırım

canım bayıldım gelinligine sade ama cok sık ben sevmem öyle abartı taslı fln gelinlikleri
duvagına gelince bence 1 tane upuzun bir duvak tak uzerine ek duvak atıosun girerken sadece yüzün kapalı dursun diye yani bos duvak diyorlar genellikle 2 duvak taktırma bence zaten kenarındaki dantel yada gupur gelinligin dantelinden eklenir

Bende çok beğendim gelinliğin çok şık bence.
Uzuk duvakla tek kat daha güzel olur sanki kaydirigubbakcemile4

ben ışıl ışıl gelinlikleri sevmeme rağmen senin gelinliğini beğendim.Çok zarif ve şık...duvak için ise ikinci bi katı olan duvak mantıklı geldi bana.....Herşey gönlünce olsun.

Canım allah saglıkla gıymek nasıp etsın. Benımde cok hosuma gıttı. Begendıysen aklını hıc baska modellerle karıstırma derım ben.

canım cok begendım, ama bısey sorcak ılk resımde gobek kısmında bı potlukmu vardı, yoksa gobek varsa bırazdaha yukarıdan volanlı modellere bak , ama o gelınlıkten kaynaklanıyosa yanı uygun beden olmamasından sorun yok cok hos durur :)))

ustumde fark etmemistim ama resimde gobekli cikmisim biraz
biraz fazlaligim var ama resimdeki kadar cok degil, uzerime uygun beden geldiginde o kadar gozukmez diye dusunuyorum. boyum 172 kilom 61 cok zayif degilim ama cok kilolu da degilim arada bu 4 ayda 2 3 kilo daha veriririm olmadi artik korse destegi alcam :(

bende begendm cnm cok hoş olmussun gercektenn opuyorumnanaktan

gelinlik güzell ama duvak begenmedim..daha kısa deyatsız olabilir
ama siz bilirsinniz tabii:)

Back