Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar 10 Temmuz'da düğünüm var, zamanım azaldı baya. Bu gelinliği denedim , çok çok beğendim , model olarak sade ama hep böyle dantelli bir model vardı hayalimde, üstümde de güzel durduğunu düşündüm. sizin yorumlarınızı da alabilirsem çok sevinirim.
yorumlarınıza sevimdim kızlar :) ben de cok begendim ama daha gezmek istiyorum tabi cesit cok biliyorsunuz simdiye kadar 4 yerde denedim sadece , her denedigim yerde ay tamam bu dedim ama bir sonraki gittigimde bu daha güzelmiş oldum :) aralarından en cok cok begendigim bu oldu ben de zamanım var zannediyorum o yüzden daha yeni yeni denemelere basladım ama ben hazır alıcam ve siparişi en geç nisan başı vermem gerekiyormuş o kadar da vaktim yok yani
bir de duvak için ne önerirsiniz bu tarz ispanyol mu diyorlar hosuma gidiyor kenarı dantelle cevrili iki tipi var biri tek kat digeri ise bir tane resimde oldugu gibi ikinci bir katı var giriste yüzüm kapalı cıkmak istersem diye oyle yaptırırsam düsündüm ki uzun olanı cıkarırım kısa olanla kalırım
canım bayıldım gelinligine sade ama cok sık ben sevmem öyle abartı taslı fln gelinlikleri duvagına gelince bence 1 tane upuzun bir duvak tak uzerine ek duvak atıosun girerken sadece yüzün kapalı dursun diye yani bos duvak diyorlar genellikle 2 duvak taktırma bence zaten kenarındaki dantel yada gupur gelinligin dantelinden eklenir
ben ışıl ışıl gelinlikleri sevmeme rağmen senin gelinliğini beğendim.Çok zarif ve şık...duvak için ise ikinci bi katı olan duvak mantıklı geldi bana.....Herşey gönlünce olsun.
canım cok begendım, ama bısey sorcak ılk resımde gobek kısmında bı potlukmu vardı, yoksa gobek varsa bırazdaha yukarıdan volanlı modellere bak , ama o gelınlıkten kaynaklanıyosa yanı uygun beden olmamasından sorun yok cok hos durur :)))
ustumde fark etmemistim ama resimde gobekli cikmisim biraz biraz fazlaligim var ama resimdeki kadar cok degil, uzerime uygun beden geldiginde o kadar gozukmez diye dusunuyorum. boyum 172 kilom 61 cok zayif degilim ama cok kilolu da degilim arada bu 4 ayda 2 3 kilo daha veriririm olmadi artik korse destegi alcam