Bu ayrı bir olay,siz bütün şartların iyi olduğunu düşünüp plan yaparsınız ama sorunlar çıkar vs. Bunun önüne geçilemezdi,yada herşey yolunda gitse bile vefat eden bir ebeveyn olabilirdi,benim dediğim bu değil.sonucu belli olmayan bir yola girilmiş bile bilebi yeğenim var 2 yaşından beri babasını görmüyor, anne baba boşandı, şimdi bu baba var ama yok napalım, kızımızda dedesine aşık,
Her ikisi de hanım efendi her ikiside .Edilecek dua allah bizim yuvamizdan boyle kadinlari uzak tutsun degil, Allah boyle adamlarla karsilastirmasin olmali. Zihniyet en başindan belli ediyor kendini
Çocuğu değil , yapılan ahlaksızlığı ilişkiyibilmediğiniz konuda yorum yapmasanız ne güzel olur.anayasa kabul etmiyor ne demek?evlilik dışı doğan çocuğun da hakları var eskisi gibi nikah yoksa sürünsünler mantığı kalmadı artık.yasalar çocuğun yararını gözetir.burada çocuğun hiçbir ahlaksızlığı suçu olamaz ve ona bedel ödetilemez.
Canım kişi kendinden bilir işi boşver ::))Her ikisi de hanım efendi her ikiside .
Sizinde zihniyetiniz sıkıntılı.
O kadını yüceltmek nedir yahu o kadar da değil .
Yanlış. Allah ne böyle bir kadınla, ne de böyle bir adamla karşılaştırsın denilmeli. Adam suçlu ama kadın çok suçlu. Böyle bir adamla ilişki içine girmemeyi seçebilirdi. Bekar adam mı kalmadı?Edilecek dua allah bizim yuvamizdan boyle kadinlari uzak tutsun degil, Allah boyle adamlarla karsilastirmasin olmali. Zihniyet en başindan belli ediyor kendini
Tabi ki :)Ke
size sarilabilir miyim
Ayy laf anlatamayacagim daha fazlaHer ikisi de hanım efendi her ikiside .
Sizinde zihniyetiniz sıkıntılı.
O kadını yüceltmek nedir yahu o kadar da değil .
Gerçekten bu kadar da değil yani nerde kalsa gidip kadının elini öpecekler .Yanlış. Allah ne böyle bir kadınla, ne de böyle bir adamla karşılaştırsın denilmeli. Adam suçlu ama kadın çok suçlu. Böyle bir adamla ilişki içine girmemeyi seçebilirdi. Bekar adam mı kalmadı?
Adam da evliyken baska bi kadinla olmayabilirdi? Savunma teziniz bu olmamali lutfen ya. Hadi kocam yapti kadin neden yapiyor denmez. Kocam bunu bana nasil yapar denir.Yanlış. Allah ne böyle bir kadınla, ne de böyle bir adamla karşılaştırsın denilmeli. Adam suçlu ama kadın çok suçlu. Böyle bir adamla ilişki içine girmemeyi seçebilirdi. Bekar adam mı kalmadı?
Sizden iyi biliyorum inanın anayasayı, ama yapılan ahlaksızlığın bile bir bedeli var kadın hem eşine hem de diğer kadına tazminat açabilir, anında bosuyor anlatmak istediğim başka bişey yormayın kendinizibilmediğiniz konuda yorum yapmasanız ne güzel olur.anayasa kabul etmiyor ne demek?evlilik dışı doğan çocuğun da hakları var eskisi gibi nikah yoksa sürünsünler mantığı kalmadı artık.yasalar çocuğun yararını gözetir.burada çocuğun hiçbir ahlaksızlığı suçu olamaz ve ona bedel ödetilemez.
Profil cok net zaten direkt tip bile gozumde canlaniyor :) Azalarak bitse su zihniyetTabi ki :)
Ya şaka bir tarafa hastayım zaten bdv de kocam beni aldatıyor diye konu açıp , dava açmayanlara ...
Kocalar masum kadınlar şeytan memlekette
Ayrıca eğer bir kadın anne olmak istiyorsa ve elinde fırsat varsa (ki yaş 35 ) kullanır .Bu iş bu kadar basit .
Hangi çagdasınız merak ediyorum, kadınlara hiç suç bulmuyorsanız bırakın adam istediğini yapsınAdam da evliyken baska bi kadinla olmayabilirdi? Savunma teziniz bu olmamali lutfen ya. Hadi kocam yapti kadin neden yapiyor denmez. Kocam bunu bana nasil yapar denir.
o hanımın bile hakkı var şuan annesi olarak.ilişkiyi bende onaylamıyorum zaten onaylanacak bir tarafı yok.ister boşanıcam desin ister demesin buna güvenip yola çıkılmaz.nikah varken biriyle beraber olmak genel ahlaka aykırı bir davranış.Çocuğu değil , yapılan ahlaksızlığı ilişkiyi
Alan razi veren razi. Adamin karisi sizin kadar tepki vermiyor. Anlamiyorum ki valla su olayiGerçekten bu kadar da değil yani nerde kalsa gidip kadının elini öpecekler .
Ayy laf anlatmayın daha fazla .Ayy laf anlatamayacagim daha fazla
Adam şerefsizmiş diyoruz biz de. Adamı yüceltmiyoruz adam şerefsizin daniskası. Şahsen ben evli, eşini aldatan şerefsiz bir adamla duygusallık yaşayamam adiliktir bu bana göre en az adamın karısını aldatması kadar benim o adamla birlikte olup çocuk yapmam adilikten başka bir şey değildir. İkisinin de temiz tarafı yokk. İkisinin de savunulacak tarafı yok.Adam da evliyken baska bi kadinla olmayabilirdi? Savunma teziniz bu olmamali lutfen ya. Hadi kocam yapti kadin neden yapiyor denmez. Kocam bunu bana nasil yapar denir.
Toplum ahlakı hanımefendi anlamazsınız siz .Alan razi veren razi. Adamin karisi sizin kadar tepki vermiyor. Anlamiyorum ki valla su olayi
Çocuğu değil , yapılan ahlaksızlığı ilişkiyi
Ya tobe yarabbim sizi bana sinamak icin mi gonderdiler acaba?Hangi çagdasınız merak ediyorum, kadınlara hiç suç bulmuyorsanız bırakın adam istediğini yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?