yoruldum

bi yeğenim var 2 yaşından beri babasını görmüyor, anne baba boşandı, şimdi bu baba var ama yok napalım, kızımızda dedesine aşık,
Bu ayrı bir olay,siz bütün şartların iyi olduğunu düşünüp plan yaparsınız ama sorunlar çıkar vs. Bunun önüne geçilemezdi,yada herşey yolunda gitse bile vefat eden bir ebeveyn olabilirdi,benim dediğim bu değil.sonucu belli olmayan bir yola girilmiş bile bile

Edilecek dua allah bizim yuvamizdan boyle kadinlari uzak tutsun degil, Allah boyle adamlarla karsilastirmasin olmali. Zihniyet en başindan belli ediyor kendini
Her ikisi de hanım efendi her ikiside .
Sizinde zihniyetiniz sıkıntılı.
O kadını yüceltmek nedir yahu o kadar da değil .

Çocuğu değil , yapılan ahlaksızlığı ilişkiyi

Edilecek dua allah bizim yuvamizdan boyle kadinlari uzak tutsun degil, Allah boyle adamlarla karsilastirmasin olmali. Zihniyet en başindan belli ediyor kendini
Yanlış. Allah ne böyle bir kadınla, ne de böyle bir adamla karşılaştırsın denilmeli. Adam suçlu ama kadın çok suçlu. Böyle bir adamla ilişki içine girmemeyi seçebilirdi. Bekar adam mı kalmadı?

Ke

size sarilabilir miyim
Tabi ki :)
Ya şaka bir tarafa hastayım zaten bdv de kocam beni aldatıyor diye konu açıp , dava açmayanlara ...
Kocalar masum kadınlar şeytan memlekette
Ayrıca eğer bir kadın anne olmak istiyorsa ve elinde fırsat varsa (ki yaş 35 ) kullanır .Bu iş bu kadar basit .

Gerçekten bu kadar da değil yani nerde kalsa gidip kadının elini öpecekler .

Evli bi insanla birlikte olmak.. Bunu esinin duymasi ve hala devam etmek.. Cocugun ilerdeki yasami dusunulmeden bile bile cocuk yapmak.. Aileden bu durumu gizlemek..
Soylenecek hicbir sey yok. Yasanip gorulecek.

Adam da evliyken baska bi kadinla olmayabilirdi? Savunma teziniz bu olmamali lutfen ya. Hadi kocam yapti kadin neden yapiyor denmez. Kocam bunu bana nasil yapar denir.

Sizden iyi biliyorum inanın anayasayı, ama yapılan ahlaksızlığın bile bir bedeli var kadın hem eşine hem de diğer kadına tazminat açabilir, anında bosuyor anlatmak istediğim başka bişey yormayın kendinizi

Profil cok net zaten direkt tip bile gozumde canlaniyor :) Azalarak bitse su zihniyet

Adam da evliyken baska bi kadinla olmayabilirdi? Savunma teziniz bu olmamali lutfen ya. Hadi kocam yapti kadin neden yapiyor denmez. Kocam bunu bana nasil yapar denir.
Hangi çagdasınız merak ediyorum, kadınlara hiç suç bulmuyorsanız bırakın adam istediğini yapsın

o hanımın bile hakkı var şuan annesi olarak.ilişkiyi bende onaylamıyorum zaten onaylanacak bir tarafı yok.ister boşanıcam desin ister demesin buna güvenip yola çıkılmaz.nikah varken biriyle beraber olmak genel ahlaka aykırı bir davranış.

Adam şerefsizmiş diyoruz biz de. Adamı yüceltmiyoruz adam şerefsizin daniskası. Şahsen ben evli, eşini aldatan şerefsiz bir adamla duygusallık yaşayamam adiliktir bu bana göre en az adamın karısını aldatması kadar benim o adamla birlikte olup çocuk yapmam adilikten başka bir şey değildir. İkisinin de temiz tarafı yokk. İkisinin de savunulacak tarafı yok.
Sanırım size göre evli bir adama ilgi duymak normal geliyor ki kadına acımışsınız.

Ya kadin adamin evli oldugunu ve aile birliginin devam ettigini ögrendigi andan irtibaren zaten haklsiniz ahlaksiz bir iliski sürdürmüs. Onu zaten savunan kimse yok. Lakin o cocugun sadece biolojik de olsa bir babasi var. Almanyada baba bilinmiyorsa o kisim acik kalsa Türkiyedeki kadar sorun olmaz belki. Ama yasal islemleri bir kenara o cocugun babasi belli oldugu halde bos birakmak o cocuga da haksizlik. Sahsen aldatilmis es olsam aldatan esimi zaten kapiya koyarim,ama ne olursa olsun o cocugun nüfüsuna gecmesini saglardim. Cünkü bebek büyüklerin günahlarini ödememeli mümkün oldugu kadariyla

Hangi çagdasınız merak ediyorum, kadınlara hiç suç bulmuyorsanız bırakın adam istediğini yapsın
Ya tobe yarabbim sizi bana sinamak icin mi gonderdiler acaba?
Kocam beni aldatiyorsa kocam sucludur. Kadin masum demiyorum kadin beni baglamaz, o evli bi adamla oldugu icin kendine suclu olsun. Benim kocam masum kadin şeytan olamaz. Hele ben kocamin beni aldattigini, cocuk yaptigini bile bile o evde sirf yuva zirvasi adi altinda duruyorsam en suclu benim her seyi hakediyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…