• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum

Profil cok net zaten direkt tip bile gozumde canlaniyor :) Azalarak bitse su zihniyet
K.bakmayında herkesin bir inancı adeti töresi var böyle bir durumda kimse kocasını affetmiyor zaten , ne kadın ne de adam zaten affedilmiyor karşılıklı suç bulunuyor tek taraflı değildir hiç bir şey, ama siz de hala neyse..

hamileyken aldatildigim icin bosandim. ogrendigim an bosanma dilekcesini verdim. bir daha da adamin yuzunu gormedim. cunku anne olmak, kadin olmak once gurur sahibi olmak demektir.

kocamin girtlagina yapismamis oldugum icin burada aldatildigini ve ortada bir cocuk oldugunu bile bile hala rahatca o adamla ayni yataga girebilecek bir kadini anlayamiyorum, evet.

Ya tobe yarabbim sizi bana sinamak icin mi gonderdiler acaba?
Kocam beni aldatiyorsa kocam sucludur. Kadin masum demiyorum kadin beni baglamaz, o evli bi adamla oldugu icin kendine suclu olsun. Benim kocam masum kadin şeytan olamaz. Hele ben kocamin beni aldattigini, cocuk yaptigini bile bile o evde sirf yuva zirvasi adi altinda duruyorsam en suclu benim her seyi hakediyorumdur.
Kimse burada adam masum dememiş farkındaysanız. Ama farkında değilsiniz neyin kafası bu anlamadım.

Adam şerefsizmiş diyoruz biz de. Adamı yüceltmiyoruz adam şerefsizin daniskası. Şahsen ben evli, eşini aldatan şerefsiz bir adamla duygusallık yaşayamam adiliktir bu bana göre en az adamın karısını aldatması kadar benim o adamla birlikte olup çocuk yapmam adilikten başka bir şey değildir. İkisinin de temiz tarafı yokk. İkisinin de savunulacak tarafı yok.
Sanırım size göre evli bir adama ilgi duymak normal geliyor ki kadına acımışsınız.
arkadasim sikintiniz mi var gozunuzu seveyim yazdiklarimi bastan sona bi okuyun. Konu kadin ve adamin iliskisi degil sadece cocukken konuyu bu tarafa cekenlere bir saattir dert anlatmaya calisiyorum bende hata. Sizin zihniyetinizde olmayan herkes ahlaksiz siz de namus kumkumasi

Mood.

Eklentiler

• C4858CAC-D60A-47FB-9DEC-D7B043CD56B6.jpeg
    C4858CAC-D60A-47FB-9DEC-D7B043CD56B6.jpeg
    16,3 KB · Görüntüleme: 28
K.bakmayında herkesin bir inancı adeti töresi var böyle bir durumda kimse kocasını affetmiyor zaten , ne kadın ne de adam zaten affedilmiyor karşılıklı suç bulunuyor tek taraflı değildir hiç bir şey, ama siz de hala neyse..
Ya ben geçen hafta bir konu okudum . Propfili yazmayacağım şimdi . Adam karısını aldatıyor , karısı özür diliyor!, bana şans ver diyor , her şeyi düzelteceğim diyor , kuran okuyor, dua ediyor.Ben namazlıyım , dualıyım diyor . Din iman olunca neden aldatıldı anlamadı sanırım . Ya da dindarlar aldatılmaz diye bir kural var benim haberim yok .
Aldatılmış
Adam karısını evden yollamış aylarca geniş geniş takılmış
Kadını karısı ile alakası olmayan bir profille aldatmış
Karısı özür diliyor ya ...
Böyle kadınlar var oldukça , yüzsüz , pişkin , gurursuz. Kimse kusura bakmasın ben çekemem...

adamın eşi de sizin zihniyetinizde olduğu için boşanmadı zaten güzel kardeşim bi çocuk doğurup kocasını ödüllendirecek, benden hiç gitme diye, şimdi ablam ahlaksız, sizin mantığınız çok ahlaklı diğmi oturun ödüllendirin böyle kocaları
Adamın eşi boşanmadı diye sizin ablanız ahlak abidesi olmuyor. Al birini vur ötekine. Ablanız da adam da aynı derecede suçlu. Evli bir erkekle yatmak ne tebrik edilecek bir durum ne de hoş görülecek, olan olmuş zaten denilecek bi durum. Aynı şekilde evli olduğu halde başkasından çocuk prydahlamak aynı oranda aynı derecede aynı ağırlıkta bir suç. Kimse cinsiyet ayrımı yapmasın. Ablanızı burada alttan alttan aklayıp paklamaya asla çalışmayın. Ablan ve o adam gibileri Allah her evden uzak tutsun. Dilerim ikisi de yaptıklarının bedelini her iki cihanda fazlasıyla çeker. Çocuğa yazık, böyle berbat anne babadan (!) dünyaya gelmesine çok üzüldüm. Umarım onlar gibi ahlaksız kişilikler arasında büyümez tertemiz bir insan olur. Burada kimse ablaya karşı acıtasyon yapmasın. Böyle bir ahlak yoksunu kadın evimize dadandığında kimse kadın hakkında güzel şeyler düşünmez. Allah böyle erkekleri de kadınları da bildiği gibi yapsın. Bu olayda ahlaksız iki kişi varsa o da ablan ve o adam. Cesaret deyip de kimse iğrenç zihniyetini ortaya dökmesin!!!

Zitlasma yuzunden sanırım bu yorum. Her iki taraf da hatalidir. Evli bir adam var ortada.
Ben bir taraf hatasizdir demiyorum. Allah iyi adamla karsilastirsin bir suru de kadin musallat etsin demiyorum. Diyorum ki edilen duada oncelik kadinlari uzak tutsun degil de, o zihniyette bir adamla karsilastirmasin olmali.

Sizden iyi biliyorum inanın anayasayı, ama yapılan ahlaksızlığın bile bir bedeli var kadın hem eşine hem de diğer kadına tazminat açabilir, anında bosuyor anlatmak istediğim başka bişey yormayın kendinizi
tamam siz daha iyi bilin hatta en iyisini siz bilin ne diyim çok bilen çok yanılır:KK48:açsın dava kadının boşanmaya niyeti olsa zaten boşanırdı:işsiz:başkasından çocuk yapan adamla birlikte olmaya devam edip tazminat açması biraz komik bir durum olur.ister boşansın ister boşanmasın tabi bu kimseyi alakadar etmez onuda belirtiyimde yanlış anlaşılma olmasın:KK14:

arkadasim sikintiniz mi var gozunuzu seveyim yazdiklarimi bastan sona bi okuyun. Konu kadin ve adamin iliskisi degil sadece cocukken konuyu bu tarafa cekenlere bir saattir dert anlatmaya calisiyorum bende hata. Sizin zihniyetinizde olmayan herkes ahlaksiz siz de namus kumkumasi
Kumkuma nedir kelime anlamı olarak bilmiyorum. Ama varsın o dediğinizden olayım. Namussuza hiç acımam ben. Erkek kadın ayırt etmeden taşlarım.
Kocası aldattığı halde evliliğine devam eden kadın da suçlu. Bir insana gurur gerek.
Adam desen şerefsiz,
Kadın desen adamdan farksız al birini vur ötekine.
Sizin de başınıza gelirse falan demişsiniz siz yada sizin gibi savunan biri.
Kusura bakmayın ama aklı başında namusuna düşkün hiçbir kadın bu duruma düşmez. O yüzden sizin de başınıza gelirse falan demeyin boşuna.

Sen adam seni aldatmasina ragmen o herifle ayni yataga giriyorsan basina gelen her seyi hakediyorsundur. Elin kadinina laf edecek kadar masum degilsin demekki. İkiniz de aynisiniz o saatten sonra. İlk ogrendiginde adam seni aldatmiş oluyordu, ogrendikten sonra devam ettin bu sefer adam diger kadini da senle aldatmis oluyor degil mi? Susup sineye cekersen kalkip da ben seni madur goremem kimse kusura bakmasin

Kumkuma nedir kelime anlamı olarak bilmiyorum. Ama varsın o dediğinizden olayım. Namussuza hiç acımam ben. Erkek kadın ayırt etmeden taşlarım.
Kocası aldattığı halde evliliğine devam eden kadın da suçlu. Bir insana gurur gerek.
Adam desen şerefsiz,
Kadın desen adamdan farksız al birini vur ötekine.
Sizin de başınıza gelirse falan demişsiniz siz yada sizin gibi savunan biri.
Kusura bakmayın ama aklı başında namusuna düşkün hiçbir kadın bu duruma düşmez. O yüzden sizin de başınıza gelirse falan demeyin boşuna.
Ben sizin basiniza bire bir gelir demedim. Daha kinadigini kendinde ya da bir yakininda gormeyen insan bilmedim gormedim hic. Elbet herkes buyuk buyuk konustugu her seyin icinde buluyor kendini

Back