yoruldum

aslında şöyle söyleyim, çok asidir, babam hep bir oğlum daha olsun diye diye ablanız oldu erkek gibi kız derdi, ondan hiç beklemez eminim, yıllardır ayrı yaşar kendi ayakları üstünde durur güçlü ama zordur kendisi, bebekle bir yumuşadı uysal birine dönüştü, bebek ona iyi geldi, bundan sonra umarım güçlü sakin güzel bi hayatları olur ne diyeyim

allah korusun babalar kaldıramaz biliyorum, annelerin diline vurur ağlar eder atar bi şekilde ama baba atamaz, içinden önce detayı annemle paylaşıcaz adam çocuğuda kızı da istemiyor diye annem ne derse onu yapcaz, annem hep nikah kılıyıp gelicekler diye bekledi (evli olduğunu bilmiyor annem)

Dediğim gibi normalin dışına çıkınca işin doğrusu yanlışı yok.
Şöyle düşünün.
Bir kadın evlilik dışı hamile kalıyor,
Adamın rızasını gözetmeksizin gidip aldırabilir.
Adam o çocuğu istese bile, söz hakkı olmaz.

Yada evlilik dışı bir çocuk dünyaya getiriyor, ve sonra yapamayacağına karar verip, gidip çocuk esirgeme kurumuna bırakıyor evlatlık verilmek üzere.
Kadının çocukla ilgili tüm sorumlulukları burada bitiyor.
Ama adam vazgeçtiğinde, olmuyor.

Bu arada olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum bende. Kandırılan kadın çok nihayetinde.

Yine de burada her şeyin farkında herkes.
Adama mahkeme yoluyla babalık yaptırmaktansa yaptırmam daha iyi.

Mahkeme karariyla babalik yaptirmaya calismiyorlar. O cocugun kimlikte baba hanesinde kim yazacak? Ya hickimse yazmayacak ya da dedesi yazacak degil mi? Ya da annesi her neyse bilemiyorum. Siz bunun ilerde o cocugun basina ne gibi sikintilar acacagini biliyor musunuz? Bunun okul cagi var. Turk toplumu malum. O babalik davasi cocugu ne gibi dertlerden kurtarir. Varsin sonrasinda babalik yapmasin.

teşekkürler, bebeği öğrendiği anda babaya senle ya da sensiz bebeğimi doğurucam senden bi beklentim yok demiş, ama adam hep yanında olmuş kimliğime alıcam ailene şimdilik anlatma beni kötü bilmesinler yarın karşılarına çıkabilecek yüzüm olsun demiş. belki de oyalamak içindi bilemicem. ben adamı da suçlamıyorum ablamın kararı kendi istedi doğurdu yaş olmuş 35. ama aması var işte babam, babasız büyüme konusuna gelince hayatta olup ta olmayan babalarda var

evet amacımız da bu, hayatı boyunca bir daha karşılacaklarını da sanmıyorum zaten

aminnnn, eminim sen de mağdur olan eş gibi kabul eden olurdun

ayy Allah yardımcınız olsun annede kaldırır mı bilmem ablamı kandırmış diyin geçin bence adam kayıplara karışcak demedi deme

adam şerefsizse kadın ne yapsın ??
Adam zaten başlı basına suçlu o konuya hiç girmiyorum, bile ama şuan ablası ne kadar kandırılırsa kandırılsın yuva yıkan kadın konumuna düşüyor , evlenmeden çocuk olunca böyle istenmiyor iste böyle kişilksiz bir adamın çocuğu kabul etmemesin hiç şaşırmamak lazım, olan her zaman masum meleklere oluyor zaten,

Allah yuvanizi o adam gibilerden uzak tutsa daha iyi olur bence. Ama gerci aaa pardon sizin kocişler hep uslucuk, hep etraftaki kadinlarin ayibi degil mi, yapisiveriyorlar masum melek gibi adamlara.

Bu saatten sonra yapacak bir sey yok bu zavalli bebege sevgi verecek baba olacak tek kisi dedesi zaten açıklayin ortada masum bir yavru var alisacak babaniz...Yalniz tavsiyem ablanizi rahat birakmayin cocugun sorumlulugunu alsin baksin annelik yapsin üstundeki sorumlulugu sakin almayin cezasini ceksin adam tarafindan kandirilmamis malum..

Allah yuvanizi o adam gibilerden uzak tutsa daha iyi olur bence. Ama gerci aaa pardon sizin kocişler hep uslucuk, hep etraftaki kadinlarin ayibi degil mi, yapisiveriyorlar masum melek gibi adamlara.
Bunu mu çıkardınız :) kusura bakmayın ama o hanıma kandırılmış diyip geçemiyorum . Adamın konusunu hiç açmıyorum bile bildiğin klasik yalanlar ve sonuç hüsran.
Ablası bunlara inanmak istemiş ve kendiyle beraber o bebeği, anne ve babasını yakmış .

Peki ablanız ilk hamile kaldığında demedi mi evlenelim diye gebeliğin ilk haftalarında??

Bir de ablanızın kendi ayakları üzerinde durduğunu söylediniz peki çalışanlar hiç sormadı mı nasıl hamilesin diye

Yahu kadin adama ne demiş, sen olsan da olmasan da ben bu bebegi dogurcam demis mi dememis mi? Suan adama yalvarip yakariyor mu gel nolur bebegine bak diye? Hayir. Bebegi icin butun zorluklari goze almiş kendi kendine paşa paşa bakicak. Tek derdi adamin nufusuna almasi o da cocuk ilerde kimlik yuzunden zorluk yasamasin diye. Kimse adamin babaligina muhtac degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…