yoruldum

Tabi ki diger bayan da manevi muhakkak bir cöküntü yasamizdir. Oda magdur. Ama konu sahibinin dedigine göre bebegi bildigi halde beraberlikleri sürüyor.konu sahibinin ablasina ve cocuguna ne damgalar vurulabilecegini gelin siz sayin. Ben ablasi hakli demedim. Ama onu ve cocugu zor zamanlar da bekliyor. Türk toplumu bilmiyormus gibi yazmayin lütfen.

Birde ekliyim: Benim kuzenimin kandirdigi kiza evli oldugunu söylememisti. Bosanacagini ve davayi beklediklerini söyledi. Halbuki esinin bir haberi bile yoktu. Kizda simdi suc o davanin sonucunu beklememesi bana göre

adam bebeği istemiyor, babalık davası açsa ayda 250 lira nafaka alıp onunla mı yetinecek. o çocuk babasız nihayetinde. üzücü bi durum. kendisi nerde istiyorsa orda baksın bence. yanınıza getirip de kendi ailenize yük etmeyin.

Miras nafaka degil derdi gercekten, babama aciklandiktan sonra ya memlekete gelirler ya sehir degistirirler ayni sehirde yasamanin ni geregi yok. Babalik yapsin da degil derdi. Kim bu cocugun babasi ileride ugrasilacagina ilk 1 yilda aciliyormus zaten babalik davasi mahkemede de red etmez sanirim. Bana kalsa bunlara da gerek

Bu da baska bi bakis acisi
Bu da baska bi bakis acisi en ufak bi imada cani sikilacagina. Istedigi yerde yasamasi n guzeli bu konuda israrci olmicam artik

Bu da baska bi bakis acisi

Bu da baska bi bakis acisi en ufak bi imada cani sikilacagina. Istedigi yerde yasamasi n guzeli bu konuda israrci olmicam artik

anne babanız için de yük olur zaten. kendisi bebeği doğurmak konusunda madem bu kadar kararlıydı, sorumluluğu da kendi almalı.

Ablan nikahsız çocuk doğurduysa çoğu zorluğu göze almış demektir.
Gelip sizle yaşaması mantıksız olur.
Babanız nasıl biri bilemeyiz Allah korusun hasta olur falan sıkıntıdan bunları da düşünün.
Bunları açıklamak hiç kolay değil.
Evlatlık edindik dese daha açıklanabilir bir durum olur.

Bence düzenleri konusunda siz müdahelede bulunmayın. Yanınıza geldiğinde çok şeyle boğuşacak, herkes soracak vs. Ablanız kararını kendi versin.
Ben anne-babanız için çok üzüldüm, çok zor bir durum.
Ablanızı da fazla düşüncesiz ve toy buldum. İnşallah çocukla birlikte biraz olgunlaşır, iyi bir anne olur.

Boşan da gel demek zor bir şey değil.
Evli olduğunu hiç bilmiyor olsa ben hak verirdim. Adam kendini bekar olarak tanıtmamış ki.
Çocuk dediğiniz şey de ilk ilişki de olmamıştır o kadarına dikkat etmişlerdir diye düşünüyorum.
Ortada süreç var...
Evli adamla birliktelik, üzerine evli adamdan çocuk.

Hiç birimiz hayatta sadece kendimize karşı sorumlu değiliz.
Torunları olduğunda sevinecek insanlara sunu yasatmak reva mi?
Yada karşıda adamın karısı ve çocukları var?
Ben burada kadını mağdur göremiyorum kusura bakmayın.

ablaniza hakaret edebilecek biri oldugunu sanmiyorum bu konuda. adamin evli oldugunu bilmeden muhtemelen iliskiye basladi; evli oldugunu ogrendiginde her saf kadin gibi nasilsa bitti diye kendini avuttu. bebegi oldugunda da artik zaten her sey icin cok gecti.

Babalik davasini acin. yasa ter turlu bebek ve annenin yaninda. eger ilk celsede kendiliginden kabul ederse dogrudan nufusa gidip kimligi alabilir ablaniz. yok eger cekismeliye donerse durum, dna testi istenir ve testin sonucunun ardindan yine nufusa gidip kimlmik alir ablaniz. yigeniniz bu arada evlilik akdi icinde dogan diger kardeslerinden hicbir farki olmayacaktir bu arada; eger adamin baska cocugu varsa.

anne babanız için de yük olur zaten. kendisi bebeği doğurmak konusunda madem bu kadar kararlıydı, sorumluluğu da kendi almalı.
Suana kadar ozel de dogum dahil adamdan maddiyat istemmedi. 2 gune kadar sık sık gelip gormus sevmis, esi ogrendikten sonra istememis yuvami yikamam diye. Esi iliskiyi de bilip susmus bebege de susuyor
Ben ablanızdan çok diğer kadına üzüldüm. Yuva yıkanın yuvası olmaz ne bekliyordunu, acaba??
birincisi yuva yıkılmadı devam ediyor, ikincisi evli olduğunu adam saklıyor başta sonrasında öğreniyor tabii,

Ne kadar iki yuzlu bir milletiz, yorumlari okurken şok gecirdim. Eger ablan burda ben hamileyim ama cocugu aldirmak istiyorum diye konu acsaydi yok o cocugun sucu ne, ne bicim insansin madem yapiyosun arkasinda duracaksin diye sallar dururlardi. Hep de boyle oldu. Burada bu konuda ben kac kisiyle kavga ettim. Ben bebek olsam aldirilmayi secerim bunca zorlukla karsilasmak yerine dedim diye. Şimdi gelmişler yok ablana diyecek laf yok, o bebek neler yasayacak onun yuzunden bilmem ne. Kadina helal olsun diyeceginize, herkesi karsisina alacagini cekecegi butun zorluklari bilmesine ragmen dogurmuş cocugunu ayni sizin istediginiz gibi, noldu şimdi? Te allahim...

sonrasında öğrendiğinde de bitirmemiş ama adamın boşanıp gelmesini beklemiş. adam 10 suçlu ise ablanız da 9 suçlu.

S sistemsel

babalik davasi bebek dogduktan sonra ilk 1 yil icinde anne tarafindan acilabilir. bebegin hangi kosulda dogmus olursa olsun nufus tarafindan taninmasi hakki. medeni hukuk, seni annen nikahsiz - zorla dogurdu gibi toplumsal sacmaliklarla konuyu ele almiyor.

Neden, yaparken iyi miydi? Neden bebeginin imkanlarini o adama biraksin. 9 ay boyunca bosancam demiş, belki kadin o kadar umutlu olmasaydi bu bebegi dogurmayacakti, belki adam sebep oldu dogurmasina? Neden hakkini almasin? Ne olacak biliyor musunuz babanin hicbir hakki gecmeyecek, sonra cocugu kiymete binip babacim babacim diye ortalarda gezecek bes kurus faydasi olmamasina ragmen. Gurur yapilacak bir konu degil ortada bi kedi yavrusu degil bebek var.

yapıcı yaorumunuz için teşekkürler, dediğiniz gibi ilişki içerisinde evli olduğunu öğreniyor, bunların bi önemi yok bu süreçte gerçi, çocuğu var üstelik çocuğunu da ablama getirmiş bebeği göstermiş, eşi memlekettinde yaşıyormuş bu olaylardan kısa bi süre önce yanına almış, hep çelişkili şeyler.
adamdan kimlik dışında bi beklenti olamaz bu saatten sonra, bebeğimizin bahtı güzel olsun, babam atlatsın bu olayları yeter

Ben ablasi hatasiz demedim.adam ayri yasadigini iddia etmis zaten. Aile birligi devam ettigini bastan bilse kabul etnezdi sanirim. Ablasi yaptigi hatalarin bedellerini ömür boyu cekecek zaten. Bundan sonra evlenmek istese bile bu hep önüne cikacak. Ben onu diyorum. Yoksa akli olsaydi dediginiz gibi bastan bosandigindan emin olup iliskiye baslardi

evet araştırdım, ilk kimlik çıkartılırken baba, tanıma senedi imzalayacaktı, sonra alıcam ben kimliğime gerek yok, sen şimdi kendi soyadını ver falan demiş

ilk babalık davası bi açılsın babanıza ilk edapta evli demeyin ablamıda kandırmış diyin sonra sonra babaya adam evliymiş dersiniz duruma göre adam kalp krizi falan geçirir Allah korusun annenler kadar babalar sağlam değil namus meselesi olur direk, adam zaten çocuğa sahip çıkmıcak kadında bence boşanmıcak siz maddi desteği alın dini nikah kıymışlar ayrılmışlar diyin olmazsa şeytana uymuşlar dersiniz adama demeyin adam kalpten gider sonra adam gelirse pişman olmuş ablama geri gelmiş dersiniz babaya

Aynen benim düsündüklerim. Ablasi bastan evlilik birliginin devam ettigini bilse bastan kabul etmezdi belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…