bi yeğenim var 2 yaşından beri babasını görmüyor, anne baba boşandı, şimdi bu baba var ama yok napalım, kızımızda dedesine aşık,Maalesef bencil insanlar türüyor sürekli,35 oldum bi çocuğum olsun sitemi düşündü ablanız bilemiyorum ama burada olan o bebeğe olacak,benim 22 aylık oğlum babasına aşık resmen akşamı zor bekliyor,ayrı kalsa telefonda görüştüklerinde ağlıyor.anne,babanız ve aldatılan elim durumuna hiç girmek istemiyorum,iki kişinin keyfi için siz dahil herkes sıkıntı yaşıyor ve yaşayacak
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yoruldum
- Konu Sahibi sistemsel
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
*******Bazıları kandırılma imasında bulunmuş ablanız hakkında, k.bakmayın ama ablanız tam bit yuva yıkıcı. Peki ayrılsaydı adam nr olacaktı**pardon da nerede yazmışım acaba ablma kandırıldı diye? konum ablamdan çok ailem ve bebek için endişem niye anlaşılamadım
*** eee koca kandırmış gerçekten, eşi biliyor durumu ve evlilik devam ediyor
*** kandırıldı kelimesi kullanılmadı tekrar ediyorum.
böyle yıldızlı yazınca noluyo harbiii?
- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
Kadinin dusmani yine kadin ben bunu cok iyi anladim artik. Dogursan suc aldirsan suc. Adamin eline baksan suc bakmasan suc. Tiksindim artik, kadinin kadina yaptigini kimse kimseye yapmiyor.Diyorum ya kendi kuzenim eline para gecince sonradan görme delisi olup yurtdisinda ikinci kez davullu zurnali dügün yapti kendisinden 10 yasinda kücük bir kizla. Bende ilk o kiza kiziyordum,am kendini bosanma asamasinda gösterip (güya bosanma davasi sürdürüyormus) fakir ailesine parayi yagdirip resmen satin almis kizi. Simdi disardan baksan o ikinci esine sayar millet söyle serefsiz böyle serefsiz diye. Halbuki en büyük halti kuzenim yedi. 11 seneden fazla oluyor onu sildigim. Bizim toplum kadina suc yüklemeyi iyi bilir. Dediginiz gibi: Burda su bu iliskimin oldu hamileyim aldiricam diye konu acsa,herkes "amaan bebegin günahi ne dogur" derdi. Ikiyüzlülügün dibi iste
yok kendi dese kandırıldım diye, ben yine inanmam, yuva yıkılmadı, yıkılsın da istenmiyor, ondan baba olunmayacağı da biliniyor.Ben sadece ailenize üzüldüm bazıları ablanızın kandırıldığını söylemiş o yüzden yazdım, ablanız sadece yuva yıkıcı konumunda gerçekten sonuna kadar suçlu, adam eşinden ayrılsa bile ablanızla evlense sizce bu evlilik sürcekmi? Off çok karısık Allah ailenize sabır versin
- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
Sorun ne biliyormusun kadın adamın evli olduğunu bile bile beraber oluyor ve bunu bile bile çocuk doğuruyor , adam hiç bir şekilde kandırmıyor bu durumda kadının neresini savunurdunuz?O zaman bana durust ol, burada o kadin konu acsaydi, hamile kaldim cocugu aldirmak zorundayim cunku evli, bosanmiyor, babasiz cocuk buyutmek istemiyorum deseydi burda kadina saldirir miydin saldirmaz miydin? Kac kisi burda aldir derdi. Kac tane konu acildi boyle. Ben hepsine aldir dedim, zor dedim. Bana saldirdilar ne demek aldirmak madem yedi bi halt doguracak o cocugun sucu ne dendi. Simdi kadin diyor ki ben Allahin verdigi cani almam babasiz da olsa paşalar gibi cocuguma bakarim. Simdi herkes diyor ki o cocugun sucu ne? Delirmemek elde mi bu iki yuzluluk karsisinda?
canım benim o yuva yıkılmadı, ablam da bit ise o adam pire o kadın da kene*******Bazıları kandırılma imasında bulunmuş ablanız hakkında, k.bakmayın ama ablanız tam bit yuva yıkıcı.
- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
Ya hala kandirmak diyorsunuz cildircam. Kim diyo size kandirildi diye. Abla suan agliyor mu ben kandirildim gelsin bosansin cocuguna baksin diye. Demiyor arkadasim demiyor Allah askina niye konuyu oraya buraya cekiyosunuz ya. Kimse kadini da savunmuyor zaten bu iliski konusulmuyor babalik davasi konusuluyor. Neyini anlayamiyorsunuz anlamadim ki ben ya.Sorun ne biliyormusun kadın adamın evli olduğunu bile bile beraber oluyor ve bunu bile bile çocuk doğuruyor , adam hiç bir şekilde kandırmıyor bu durumda kadının neresini savunurdunuz?
- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
Abla adamın evli olduğunu bile bile beraber oluyor ve bunu bile bile çocuk doğuruyor her şeyi bilerekten yapıyor ve konu sahibide ablasının kandırılmadığını her şeyi bile bile göze aldığını doğum yaptıgını dile getiriyor zaten..
Bu kadının savunulacak neyi var ? Böyle bir kadını savunmuyorlar diye , bazısı kadının düşmanı yine kadındır diyo k.bakmayın ama o söz burada geçerli!!
Kadının düşmanı yine kadınmış!! Gördük
Bu kadının savunulacak neyi var ? Böyle bir kadını savunmuyorlar diye , bazısı kadının düşmanı yine kadındır diyo k.bakmayın ama o söz burada geçerli!!
- 14 Ağustos 2006
- 2.652
- 491
- 688
Anlamadım!canım benim o yuva yıkılmadı, ablam da bit ise o adam pire o kadın da kene
- 27 Mayıs 2018
- 229
- 247
- 53
- 36
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.876
- 598
ablam kandırıldı demedim hiçbir yerde, inanmak istemiş inanmıştır. ben ablamı haklı çıkarmaya çalışmıyorum!
En azindan yaptiginin arkasinda durup cocugu aldirmamis. Kendisi hic aileme nasil söylerim diye düsünmemis mi?
- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.023
- 248
sakin kanmasin. derhal gitsin dava acsin.evet araştırdım, ilk kimlik çıkartılırken baba, tanıma senedi imzalayacaktı, sonra alıcam ben kimliğime gerek yok, sen şimdi kendi soyadını ver falan demiş
Anlatamadim mi acaba diye dusunmustum de anlasilmisim, tek bir yerde de yazmadigimi saniyorum kandirilmak kelimesini amaYa hala kandirmak diyorsunuz cildircam. Kim diyo size kandirildi diye. Abla suan agliyor mu ben kandirildim gelsin bosansin cocuguna baksin diye. Demiyor arkadasim demiyor Allah askina niye konuyu oraya buraya cekiyosunuz ya. Kimse kadini da savunmuyor zaten bu iliski konusulmuyor babalik davasi konusuluyor. Neyini anlayamiyorsunuz anlamadim ki ben ya.
Avukatla gorustu acilmak uzere dava, cocuk sikinti cekmesin baba adinda baba adi var lakin soyadi annenin suansakin kanmasin. derhal gitsin dava acsin.
- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
Dürüstce cevapliyorum eğer o kadın burda konu açmış olsaydı aynen bu şekilde tabiki kadına hatalı olduğunu hamile kalmamak için dikkat etmesi gerektiğini söylerdim. Ve evet aldırnasinida söyleyebilirdim. Ama burda bir ayrıntı var kadın bebeği çok istemiş çünkü bence yaşı geçtiği için . Bebek gerçekten ateşe atılmış. Adam zaten ise yaramaz ve kadında ona güvenmiyorsa bir lafiyla neden gül gibi işini bırakıyor.O zaman bana durust ol, burada o kadin konu acsaydi, hamile kaldim cocugu aldirmak zorundayim cunku evli, bosanmiyor, babasiz cocuk buyutmek istemiyorum deseydi burda kadina saldirir miydin saldirmaz miydin? Kac kisi burda aldir derdi. Kac tane konu acildi boyle. Ben hepsine aldir dedim, zor dedim. Bana saldirdilar ne demek aldirmak madem yedi bi halt doguracak o cocugun sucu ne dendi. Simdi kadin diyor ki ben Allahin verdigi cani almam babasiz da olsa paşalar gibi cocuguma bakarim. Simdi herkes diyor ki o cocugun sucu ne? Delirmemek elde mi bu iki yuzluluk karsisinda?
Bana şuanda nikahlı kocam işini bırak dese valla bırakmam .
Konu sahibine de hak veriyorum illa ki ablasını düşünüyordur onu koruyordur ama sizce ablanın hiç mi hatası yok ?
Kadin iliskiyi de biliyordu demek bebegi dogmadan once de biliyordu demek ustune o da hamile kaldi demekKonu sahibi yuva yıkılması demek illa ayrılmak mı demek boşanmak mı demek??onlar boşanması yuva yıkılmadı demek nedir ya?nasıl bir zihniyettir bu ya
- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
Evet savunulacak yanı var. Ne kadar dogru bulmasam da her seye ragmen, sizin gibi insanlara ragmen, bunca lafi isitecegini bilmesine ragmen cocugunu hata olarak gormemis her see gogus germiş o cocugu dogurmuş. Cocuk bahanesiyle adami elinde tutmaya calismiyor, para koparmaya calismiyor, cocugum ilerde sikinti cekmesin nufusuna alsin sonra da bi daha muhatap olmasa da olur diyip ayaklari ustunde duruyor. Bu kadinin yaptigini kim yapabilirdi? Bu kadin onca hatasina ragmen sirf cocugu icin bunca gurultuyu sineye cekip o cocugu dogurdugu icin alnindan opulecek bir kadin. O bebegi aldirsaydi, ya adam bosanmazsa deseydi, y bana kotu gozlere bakacaklar deseydi o kadin hakkinda boyle atip tutamazdiniz degil mi? Kimse hicbi sey bilmeseydi belki sizle karsilikli oturdugunda siz bile ay ne guzel ne namuslu kadin diyecektiniz degil mi? İste o cocugu icin kimseyi umursamamis anladiniz mi?Abla adamın evli olduğunu bile bile beraber oluyor ve bunu bile bile çocuk doğuruyor her şeyi bilerekten yapıyor ve konu sahibide ablasının kandırılmadığını her şeyi bile bile göze aldığını doğum yaptıgını dile getiriyor zaten..
- 23 Temmuz 2014
- 3.837
- 16.913
- 408
- 32
Evli adamla birlikte olup çocuk doğurdu diye kimseyi tebrik edip, kahraman ilan edemeyeceğim kusura bakmayın.
Günümüz şartlarında dünyaya babasız çocuk getirmek bile bile lades demektir.Cesaret değil çok afedersiniz aptallıktır.
Adam kişiliksizin teki belli.Davanın peşini bırakmayın da bari en azından çocuğu nüfusuna alsın.Duygusal değil gerçekçi düşünmek lazım.Hele dünyaya çocuk getirmekse konu 2 kere düşünmek lazım.
Günümüz şartlarında dünyaya babasız çocuk getirmek bile bile lades demektir.Cesaret değil çok afedersiniz aptallıktır.
Adam kişiliksizin teki belli.Davanın peşini bırakmayın da bari en azından çocuğu nüfusuna alsın.Duygusal değil gerçekçi düşünmek lazım.Hele dünyaya çocuk getirmekse konu 2 kere düşünmek lazım.