• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoruldum

Allah yuvanizi o adam gibilerden uzak tutsa daha iyi olur bence. Ama gerci aaa pardon sizin kocişler hep uslucuk, hep etraftaki kadinlarin ayibi degil mi, yapisiveriyorlar masum melek gibi adamlara.

Ben ne yazmak istiyorsam onu yaziyorsunuz. Adam basta kiza neler anlatmis diyoruz. Yok kafa almiyor. Habi illaha suc kadinda olacak. Kocisler cünkü aslinda pembis evlere sadik ama o kötü kötü kadinlar gelip caliyor onlari

Bunu mu çıkardınız :) kusura bakmayın ama o hanıma kandırılmış diyip geçemiyorum . Adamın konusunu hiç açmıyorum bile bildiğin klasik yalanlar ve sonuç hüsran.
Ablası bunlara inanmak istemiş ve kendiyle beraber o bebeği, anne ve babasını yakmış .
Sonuna kadar katılıyorum, insan hamile kaldığını öğrendiği zaman evlenmek konusunu acar , bu durumda adam evli olduğunu söylediyse bile ablası bile bile göze almış her şeyi demektir, kon sahibi hem adam bosanacagım dedi diyor hem ablam kandırıldı anlamıyorum ,

annemin kuzeni de aynı durumda. 36 yaşında güzeller güzeli bir kızdı. daha sevmez evlenmez derken 3 çocuklu bir adama sevdalandı. adam boşanamadı. karısının taraf aşiret bilmem ne... dini nikahlı evlendiler sanırım
çocuğu doğurdu kendisi baktı. adam kreşini falan karşılıyor. arada bir görüp gidiyor.
bence babalık davası açmasın. hiç olmasın öyle baba. eminim daha mutlu büyür annesi ve teyzeleri ile. bir baba ya vardır ya yoktur yarım yamalak arada gelip gidip çocuğu üzmesinin manası yok bence.
anne ağladı sızladı ama kabullendi.
kızın babasına gelince başta kabullenemedi hastalandı kanser oldu. neyseki 3 4 sene tedavi gördü atlattı sayılır.
şimdi torununu seviyor kolluyor. çocuğun hiç bir günahı yok çünkü

dilerim ki en az hasarla atlatırsınız bu dönemi.

Bu saatten sonra yapacak bir sey yok bu zavalli bebege sevgi verecek baba olacak tek kisi dedesi zaten açıklayin ortada masum bir yavru var alisacak babaniz...Yalniz tavsiyem ablanizi rahat birakmayin cocugun sorumlulugunu alsin baksin annelik yapsin üstundeki sorumlulugu sakin almayin cezasini ceksin adam tarafindan kandirilmamis malum..
yok bebeğe karşı sorumluluğunu yerine getirir isteyerek dünya ya getirdi

Sonuna kadar katılıyorum, insan hamile kaldığını öğrendiği zaman evlenmek konusunu acar , bu durumda adam evli olduğunu söylediyse bile ablası bile bile göze almış her şeyi demektir, kon sahibi hem adam bosanacagım dedi diyor hem ablam kandırıldı anlamıyorum ,
Aynen öyle adamın zaten savunulacak bir yani yok ama hamilelik 2 hafta süren birşey değil ki 9 ay boyunca bosanamadi mi yani bu adam ?
Inanmak istiyorlar inanıyorlar . Bence kandırılmış olmuyorlar .

Yahu kadin adama ne demiş, sen olsan da olmasan da ben bu bebegi dogurcam demis mi dememis mi? Suan adama yalvarip yakariyor mu gel nolur bebegine bak diye? Hayir. Bebegi icin butun zorluklari goze almiş kendi kendine paşa paşa bakicak. Tek derdi adamin nufusuna almasi o da cocuk ilerde kimlik yuzunden zorluk yasamasin diye. Kimse adamin babaligina muhtac degil
O bebekte mi muhtaç değil peki ?

Ben ne yazmak istiyorsam onu yaziyorsunuz. Adam basta kiza neler anlatmis diyoruz. Yok kafa almiyor. Habi illaha suc kadinda olacak. Kocisler cünkü aslinda pembis evlere sadik ama o kötü kötü kadinlar gelip caliyor onlari
Anlamiyorum ki ben bu kadinlari. Ben aldatilsam kadini suçlamam. Kadin beni niye baglasin ya, bana iyi gunde kotu gunde diye yemin eden benim kocam degil mi? Verdigi sozu tutmasi gereken kocam. Ama kocalari bunlari aldatiyo diger kadina sayiyolar sovuyolar bi bakmissin kocislerini affediyorlar. Bu hikayedeki evli kadin da o iste belli ki. Yok sucsuzmuş da madurmus da. Bosanacakti. Kendi saygisi icin bosanacakti.

Ne kadar zor şeyler.... herkesin sınavı ayrı bu süreçte. Hataları irdelemeye daha çok üzmeye gerek yok. Sahip çıkılmazsa hata üstüne hata yapar. Adamın eşi ve çocuklarınada yazık...
Ablanız psikiyatri desteği almalı. Kendisi ve çocugun gelecegi için daha güçlü kararlar alır. Duygusal yaklaşıp zarar verici kararlar almasın. Keşke demek zamanı geri almıyor malesef

annemin kuzeni de aynı durumda. 36 yaşında güzeller güzeli bir kızdı. daha sevmez evlenmez derken 3 çocuklu bir adama sevdalandı. adam boşanamadı. karısının taraf aşiret bilmem ne... dini nikahlı evlendiler sanırım
çocuğu doğurdu kendisi baktı. adam kreşini falan karşılıyor. arada bir görüp gidiyor.
bence babalık davası açmasın. hiç olmasın öyle baba. eminim daha mutlu büyür annesi ve teyzeleri ile. bir baba ya vardır ya yoktur yarım yamalak arada gelip gidip çocuğu üzmesinin manası yok bence.
anne ağladı sızladı ama kabullendi.
kızın babasına gelince başta kabullenemedi hastalandı kanser oldu. neyseki 3 4 sene tedavi gördü atlattı sayılır.
şimdi torununu seviyor kolluyor. çocuğun hiç bir günahı yok çünkü

dilerim ki en az hasarla atlatırsınız bu dönemi.
umarım en az hasarla atlatırız, kız kardeşimde boşandı kızı 2 yaşında iken dede torun birbirlerine aşıklar, ki babam da annesiz büyümüş onlarda ayrılmışlar, babamda sahip çıkar gibi geliyor ama işte ablamı suçlayıp kabul etmesi kabullenmesi nasıl olacak hiç bilmiyorum

*Hem ablanızın kandırıldığını söylüyorsunuz, hem de adamın boşancam diye söylentilerini , kandırılmak bunun neresinde??

**Ablanız hamileliğini ilk öğrendipi zamanlar evlilik konusunu açmıştır, adam o zaman söylediyse eger evli olduğunu k.bakmayın ama ablanız bile bile kendini ateşe atmış...

***k.bakmayın ama böyle bir konuda ablayı haklı görenler ,kendilerine gelince bakalım ablayı haklı görecek mi??kocam kandırdı kadının hiç bir suçu yok diyecek mi?

****adam sonuna kadar suçlu zaten ama bazı şeyleri bile bile o çocuğu dünyaya getiren abla da en az adam kadar suçlu

******burada olan masum bir meleğe ve adamın eşine oldu başka kimseye değil. Kandırıldım kelimesini bu konuda asla doğru bulmuyorum, hamilelik 9 ay süren bir şey adamın evli olduğunu bile bile çocuk doğrumak asla kandırılmak değil

Bunun sorumlusu kadin mi peki? Reddeden adam. doguma kadar sozler verip yeminler verip bebegi birakip giden kisi adam. Bunun da mi suclusu kadin oldu? Aldirsaydi o zaman bebegi, o zaman ne tur yorumlar yapardiniz?
Neden adamı savunuyormuşum gibi yorumlar yapılıyor? Başka bir üyede yok kafası almıyor gibi birşey yazmış bu nasıl uslup ?
Ben sadece göz göre göre bebek ateşe atılmış diyorum . Tabiki tek suç kadında değil ama en azından adam bosanana kadar korunmak çok mu zordu .
Ben burda yaşı geçtiği için ne koşulda olursa olsun benek sahibi olmak isteyen bir kadin görüyorum . Adamı zaten at çöpe her iki tarafı idare eden boş beleş bir insan. Ama kusura bakmayın konu ablası üzerinden açıldığı için ona yorum yapıyorum ve hala haklı hicbir yanıni bulamıyorum .

Anlamiyorum ki ben bu kadinlari. Ben aldatilsam kadini suçlamam. Kadin beni niye baglasin ya, bana iyi gunde kotu gunde diye yemin eden benim kocam degil mi? Verdigi sozu tutmasi gereken kocam. Ama kocalari bunlari aldatiyo diger kadina sayiyolar sovuyolar bi bakmissin kocislerini affediyorlar. Bu hikayedeki evli kadin da o iste belli ki. Yok sucsuzmuş da madurmus da. Bosanacakti. Kendi saygisi icin bosanacakti.

Diyorum ya kendi kuzenim eline para gecince sonradan görme delisi olup yurtdisinda ikinci kez davullu zurnali dügün yapti kendisinden 10 yasinda kücük bir kizla. Bende ilk o kiza kiziyordum,am kendini bosanma asamasinda gösterip (güya bosanma davasi sürdürüyormus) fakir ailesine parayi yagdirip resmen satin almis kizi. Simdi disardan baksan o ikinci esine sayar millet söyle serefsiz böyle serefsiz diye. Halbuki en büyük halti kuzenim yedi. 11 seneden fazla oluyor onu sildigim. Bizim toplum kadina suc yüklemeyi iyi bilir. Dediginiz gibi: Burda su bu iliskimin oldu hamileyim aldiricam diye konu acsa,herkes "amaan bebegin günahi ne dogur" derdi. Ikiyüzlülügün dibi iste

Bunu mu çıkardınız :) kusura bakmayın ama o hanıma kandırılmış diyip geçemiyorum . Adamın konusunu hiç açmıyorum bile bildiğin klasik yalanlar ve sonuç hüsran.
Ablası bunlara inanmak istemiş ve kendiyle beraber o bebeği, anne ve babasını yakmış .
inanmak istemiş ve doğurmuş, anne baba bebeği yakmış olabilir, ama
Peki ablanız ilk hamile kaldığında demedi mi evlenelim diye gebeliğin ilk haftalarında??

Bir de ablanızın kendi ayakları üzerinde durduğunu söylediniz peki çalışanlar hiç sormadı mı nasıl hamilesin diye
hamilelikten önce öğrenmiş evli olduğunu bile isteye doğurdu boşan gel benimle evlen demedi zaten,
baba, zaten eşim memlekette ayrı yaşıyoruz boşanıcam evlenicez çocuğu üstüme alıcam, bu süreçte çalışma rahat bi hamilelik geçir diye üstüne titremiş.

ablam kandırıldı demedim hiçbir yerde, inanmak istemiş inanmıştır. ben ablamı haklı çıkarmaya çalışmıyorum!

Maalesef bencil insanlar türüyor sürekli,35 oldum bi çocuğum olsun sitemi düşündü ablanız bilemiyorum ama burada olan o bebeğe olacak,benim 22 aylık oğlum babasına aşık resmen akşamı zor bekliyor,ayrı kalsa telefonda görüştüklerinde ağlıyor.anne,babanız ve aldatılan elim durumuna hiç girmek istemiyorum,iki kişinin keyfi için siz dahil herkes sıkıntı yaşıyor ve yaşayacak

*Hem ablanızın kandırıldığını söylüyorsunuz, hem de adamın boşancam diye söylentilerini , kandırılmak bunun neresinde??

**Ablanız hamileliğini ilk öğrendipi zamanlar evlilik konusunu açmıştır, adam o zaman söylediyse eger evli olduğunu k.bakmayın ama ablanız bile bile kendini ateşe atmış...

***k.bakmayın ama böyle bir konuda ablayı haklı görenler ,kendilerine gelince bakalım ablayı haklı görecek mi??kocam kandırdı kadının hiç bir suçu yok diyecek mi?

****adam sonuna kadar suçlu zaten ama bazı şeyleri bile bile o çocuğu dünyaya getiren abla da en az adam kadar suçlu

******burada olan masum bir meleğe ve adamın eşine oldu başka kimseye değil. Kandırıldım kelimesini bu konuda asla doğru bulmuyorum, hamilelik 9 ay süren bir şey adamın evli olduğunu bile bile çocuk doğrumak asla kandırılmak değil
**pardon da nerede yazmışım acaba ablma kandırıldı diye? konum ablamdan çok ailem ve bebek için endişem niye anlaşılamadım

*** eee koca kandırmış gerçekten, eşi biliyor durumu ve evlilik devam ediyor

*** kandırıldı kelimesi kullanılmadı tekrar ediyorum.
böyle yıldızlı yazınca noluyo harbiii?

Ben sadece ailenize üzüldüm bazıları ablanızın kandırıldığını söylemiş o yüzden yazdım, ablanız sadece yuva yıkıcı konumunda gerçekten sonuna kadar suçlu, adam eşinden ayrılsa bile ablanızla evlense sizce bu evlilik sürcekmi? Off çok karısık Allah ailenize sabır versin

Neden adamı savunuyormuşum gibi yorumlar yapılıyor? Başka bir üyede yok kafası almıyor gibi birşey yazmış bu nasıl uslup ?
Ben sadece göz göre göre bebek ateşe atılmış diyorum . Tabiki tek suç kadında değil ama en azından adam bosanana kadar korunmak çok mu zordu .
Ben burda yaşı geçtiği için ne koşulda olursa olsun benek sahibi olmak isteyen bir kadin görüyorum . Adamı zaten at çöpe her iki tarafı idare eden boş beleş bir insan. Ama kusura bakmayın konu ablası üzerinden açıldığı için ona yorum yapıyorum ve hala haklı hicbir yanıni bulamıyorum .
O zaman bana durust ol, burada o kadin konu acsaydi, hamile kaldim cocugu aldirmak zorundayim cunku evli, bosanmiyor, babasiz cocuk buyutmek istemiyorum deseydi burda kadina saldirir miydin saldirmaz miydin? Kac kisi burda aldir derdi. Kac tane konu acildi boyle. Ben hepsine aldir dedim, zor dedim. Bana saldirdilar ne demek aldirmak madem yedi bi halt doguracak o cocugun sucu ne dendi. Simdi kadin diyor ki ben Allahin verdigi cani almam babasiz da olsa paşalar gibi cocuguma bakarim. Simdi herkes diyor ki o cocugun sucu ne? Delirmemek elde mi bu iki yuzluluk karsisinda?

Back