Yoruldum, yaşlandım

scarlett O hara

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2024
90
36
8
27
Direkt konuya geçmek istiyorum bebeğim çok zor bir bebek doktor kolik dedi üç aydır ne çektim ben biliyorum bir şekilde öyle böyle zaman geçti ve ben kendimi unuttum aynanın karşısında yorgunlugumu görebiliyordum fakat makyajla saçla düzeleceğini düşünüyordum neyse birkaç gündür toplu yerlere girdim ve makyajımı saçımı yaptım buna rağmen beni gören herkes aylar sonra gördükleri için o olsa gerek şok içinde ne olmuş sana niye bu kadar yıprandığı hele halinle bak gibi acıyarak konuştular aynaya baktım alıştığım için mi bilmiyorum gözüme o kadar kötü gelmedim ama neden böyle oldu ki gerçekten yaşlanmış mıyım acaba nasıl toparlarım kendimi çok kötü hissediyorum

İnsanlar o kadar acımasız ki aynı şeyi banada birisi yapmıştı eskiden çok süslüydün süsün kalmamış demişti. Bu kişiyle aynı anda doğum yaptık ve doğurduğundan beri annesi onlarda kalıp çocuğa bakıyordu. Bense kendim evde bakıyordum çocuğuma. Bana yardım eden yok ben senin gibi doğurup anneme atmadım çocuğu baksın diye demiştim. O günden beri görüşmüyorum o kişiyle. Çok ağrıma gitmişti. Böyle insanlara cevap vermek lazım. Çocuk bakmak çok zor bir iş. Ama şuan 3yaşında kızım artık eski halime döndüm sizde döneceksiniz emin olun

Gerçekten bende çok bakımlıydım fakat inanın saçlarımı duştan duşa tarıyorum yani o derece bebeğim hiç durmuyor çok kötüyüm geceleri yorgunum uyumam lazım uyuyamıyorum bunları düşünüyorum yaşlandımmı diye

3 ay once hamilelik kilonuzla, dolgun yuzunuz ve parlak cildinizle goruldunuz..Şimdi ise kg verildi cilt haliyle ışıltı kaybetti, yorgunluk bakışlarınızı ve simanızı değiştirdi..O nedenle insanlara farkli göründünüz..Herşey gibi bu da geçici unutmayın.. Sağlığınız yerinde olsun⚘

bu yorumları yapacaklarına anneye bir kahve molası, bir duş molası, bir duvara bakma molası verseler?
siz kimsenin lafına bakmayın. özellikle desteksiz bebek büyütüyorsanız çok zor, hepimiz bu yollardan geçtik. kendinize zaman verin, hepsi düzelecek.

Ah canım kızım 6 aylık ne zaman eskisi gibi olucam kızımla gezip kahve date yapabilcek miyim

Bende aynıyım merak etmeyin, bebeğim 4 aylık. Herkesten uzak yaşıyoruz bebeğime tek bakıyorum, alerjik bebek. Hem fiziken hem psikolojik olarak çok yıprandım. 5,5 aylıkken aile yanına gideceğiz o ara herkes ilk defa görecek beni, absürt yorum yapacaklarına eminim. Karşı komşumun bile çok kilo vermişsin sütün yetiyo mu ki bebeğine dediğini bilirim . O yüzden gitmeden bi saçımı boyatmam falan gerekiyor yoksa sıkıntı yaratacaklar bana da

Bu bi sorun değil inanın. Kendinizi nasıl güzel hissediyorsanız öyle olun. Bunca sıkıntıya gece uyanmalarına uykusuzluğa rağmen bunu buraya yazacak kadar cesur ve güzel bi anne olmalısınız kendinin farkında bunun için çabalayan. Diğer kısma gelince hayat içinde anne figürü siz tamamken baba rolü nerde evin içerisinde baba figürümüz ne durumda. Kendinize bu kadar yüklenmeyin. Herşeyden önce annelikten de önce siz bir bireysiniz.

Hamilelik süreci, doğum, lohusalık üzerine de kolik bir bebek bakımı… yaşadıklarınızı önce siz farkedin ki acımasız yorumlara bir de kendiniz kendinizi üzmeyin. Normal bebeğe bakmak zorken kolik bebeğe bakıyorsunuz dağılmamız yıpranmanız çok normal komşumun da kolik bebeği vardı kızcağız perişan oldu yakınen gördüm gerçekten çok zor. Nolur millet her zaman olumsuz yorum yapma yarışında, bakımlı olsanız başka olumsuz bişey dicekler çünkü kalpler zehirli… belki biz de bazen patavatsızca yapıyoruz böyle ama işte daha dikkatli olmak gerek.. onu size söyleyen de eminim ki bakımsız hatta sizden daha kötü durumdadır egosunu üzerinizde tatmin etmelerine izin vermeyin. Anne oldum kolay mı diyin, minik bir canavar besliyorum savaştan çıktım gakında düzelirim deyin ne bileyim şakayla karışık sizde söyleyin. 2-3 ay sonra kolikliği uykusu biraz daha düzelecek ve yavaş yavaş siz de toparlanacaksınız

20 aylık bebeğim var 20 ayda en az 10 yaş yaşlandım. Desteksiz büyütüyorum, uykusu yeni yeni düzene giriyor. Saçlarım çok beyazladı, hem fiziksel hem mental yaşlandım. Büyüyünce geçecek biliyorum ama kendinize mümkün olduğunca vakit ayırın

2,5 yaşında kızım var, ikinciye hamileyim.
evet geçmeyecek sanıyorsun ama geçiyor.
o eski halin gibi olmuyorsun ama toparlıyorsun.
kim ne derse dersin sallama kız
biz çok güçlü kadınlarız

Bende randevu aldım saç boyatmaya gidicem yarın evet ben güzel hissediyorum insanlar öyle söyleyince farkettim

Bende randevu aldım saç boyatmaya gidicem yarın evet ben güzel hissediyorum insanlar öyle söyleyince farkettim
Ço
k teşekkür ederim

Yaaaa çok teşekkür ederim baba figürü toplumuzda nasılsa öyle çalışıyor eve geldiğinde ilgileniyor yalan söyleyemeyeceğim ama bir iki saat yarın saçımı boyamaya gideceğim aylar sonra çok heyecanlıyım eşimde ben bakarım git dedi

Bebek bakmak dışarıdan öyle kolay duruyor ki, bende kardeşime demiştim eskiden kendine özen gösterirdin çocuktan sonra saldın diye (o ara onu motive etmek için demiştim sanırım kötü niyetle değil), kendi çocuğum doğduğundan beri ayakta kaldığıma şükretsin herkes Eski halimi çok özlüyorum ama çok yorgunum, bebeğim mutfağa giderken bile arkamdan ağlıyor

Ya harika enfes bi hanım olucaksın çok güzel keyifli bi gün geçsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…