Yoruldum, yaşlandım

İnsanlar hiç düşünmeden konuşuyor aynı şeyleri hatta fazlalarını bana da söylediler. Lohusalıktan çok zor bir dönem ve söylendiği gibi 40 günlük bir süreç değil 1 yıla kadar uzuyor. Kızım 13 aylık ve ilk 5-6 ay bence en zor dönemdi. Büyüdükçe bazı şeyler daha da kolaylaşacak göreceksin. Bende çok zor şeyler yaşadım bebeğim alerjikti diyet yaptım sütüm azaldı kolik sancıları uykusuzluk vs derken canımı okudu. Aylarca gece uyku uyumadım. Şuan bir nebze daha iyi. Desteksiz çocuk bakmak hiç kolay değil. Bende senin gibi saçımı bile tarayamıyordum hatta aynaya bile baktığımı hatırlamıyorum. Herşey geçecek büyüdükçe yükün hafifleyecek. Dışardan yorum yapanların kalbini kırmaktan çekinme çünkü başka türlü seslerini kesmiyorlar.

insanlar malesef ki çok kaba ve kırıcılar, kişinin neler hissettiğini bilemeden bu şekilde yorumlar yapıyorlar. bunun adı da sosyal zorbalık. bunu evli bekar demeden yapıyorlar üstelik. yok çok kötü görünüyorsun yok kilo almışsın gibi türlü şeyler sayarım başıma gelen. kimin ne yaşadığını biliyorlarmı acaba? bu gibi insanlarla meraba merhabadan öteye gitmeyin size naçizane önerim, ben o şekilde yapıyorum daha izole kalmaya çalışıyorum, milletin saygısızlığıyla mutsuz olmaktansa kendi küçük dünyamda mutluluğu seçiyorum..

Bencede canınızı sıkıpta moralinizi bozmayın.
bu günler gelip geçici. Hepimiz o ev hali maceralı dönemden geçiyoruz.
benim oğlum da ilk yeni doğduğunda garipsemiştim.
Şaşkındım annemde 10 gün kalıp gidince bebekle ilk gün baş başa kaldım.
İlk bebeğim ne için ne zaman ağladığını tahmin etmeye çalışıyordum.
şimdi 4 aylık
Kolaylaştı .
Sağlıkla büyüsünler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…