- 27 Ağustos 2022
- 3.092
- 3.541
- 63
- Konu Sahibi scarlett O hara
İnsanlar hiç düşünmeden konuşuyor aynı şeyleri hatta fazlalarını bana da söylediler. Lohusalıktan çok zor bir dönem ve söylendiği gibi 40 günlük bir süreç değil 1 yıla kadar uzuyor. Kızım 13 aylık ve ilk 5-6 ay bence en zor dönemdi. Büyüdükçe bazı şeyler daha da kolaylaşacak göreceksin. Bende çok zor şeyler yaşadım bebeğim alerjikti diyet yaptım sütüm azaldı kolik sancıları uykusuzluk vs derken canımı okudu. Aylarca gece uyku uyumadım. Şuan bir nebze daha iyi. Desteksiz çocuk bakmak hiç kolay değil. Bende senin gibi saçımı bile tarayamıyordum hatta aynaya bile baktığımı hatırlamıyorum. Herşey geçecek büyüdükçe yükün hafifleyecek. Dışardan yorum yapanların kalbini kırmaktan çekinme çünkü başka türlü seslerini kesmiyorlar.Direkt konuya geçmek istiyorum bebeğim çok zor bir bebek doktor kolik dedi üç aydır ne çektim ben biliyorum bir şekilde öyle böyle zaman geçti ve ben kendimi unuttum aynanın karşısında yorgunlugumu görebiliyordum fakat makyajla saçla düzeleceğini düşünüyordum neyse birkaç gündür toplu yerlere girdim ve makyajımı saçımı yaptım buna rağmen beni gören herkes aylar sonra gördükleri için o olsa gerek şok içinde ne olmuş sana niye bu kadar yıprandığı hele halinle bak gibi acıyarak konuştular aynaya baktım alıştığım için mi bilmiyorum gözüme o kadar kötü gelmedim ama neden böyle oldu ki gerçekten yaşlanmış mıyım acaba nasıl toparlarım kendimi çok kötü hissediyorum