Niye sıkışayım? Bu forum ahır değil ki herkes üç beş üyelik alıp gelebilsin kuralları var falan. Hani şüphelendim senden ben foruma üye olduktan neredeyse 10 ay sonra akış duvarını öğrenmiştim bilmiyordum. Sen maşallah dün gelip herkesin duvarında ne paylaştığını kimin ne yazdığını hepsini biliyorsun. Başka konularda ne yazdığımı araştırmışsın aferin. Yalnız teyze diyerek 39 diyerek beni üzemezsinSıkışınca nereye müracaat edeceğini iyi biliyorsun ben ilk defa açtım affferim teyze 39 yaşında vaktini buradaki kavgaları takip ederek geçirmen çok manidar arada banada söylede hangi sayfalarda kavga olduğunu beraber gülelim
Öğretmenlikte kalktı, diğerlerini bilmiyorum.eskiden memuriyet yaşı vardı kalktı mı
Sıkışınca nereye müracaat edeceğini iyi biliyorsun ben ilk defa açtım affferim teyze 39 yaşında vaktini buradaki kavgaları takip ederek geçirmen çok manidar arada banada söylede hangi sayfalarda kavga olduğunu beraber gülelim
Beni kendinle kıyaslama… demek senin kapasite 10 ay sonra görmeye müsaitmiş benimki 1 gün… akış duvarına bakma sebebimde karşımdaki kişiyle nasıl hitap edeceğimi öğrenmek için diyelim… seni üzmek istemezdim ama aramızda çok yaş farkı var…Niye sıkışayım? Bu forum ahır değil ki herkes üç beş üyelik alıp gelebilsin kuralları var falan. Hani şüphelendim senden ben foruma üye olduktan neredeyse 10 ay sonra akış duvarını öğrenmiştim bilmiyordum. Sen maşallah dün gelip herkesin duvarında ne paylaştığını kimin ne yazdığını hepsini biliyorsun. Başka konularda ne yazdığımı araştırmışsın aferin. Yalnız teyze diyerek 39 diyerek beni üzemezsinben bu bilgiyi buraya yazıyorum zoruma gitse saklardım yanlış kayaya çarptın. Hadi şimdi git kocana masaj yap belki 10 tl ateşler hadi
Ben bu yaşımı dondurmak istiyorum. Yetkililere duyuruyorum lütfen bu yaşımda kalmamın çaresini bulunYok canım tecrübe dokunuşu bu
52’ye merdiven dayamış 30 yıllık evliliği devirip feleğin çemberinden geçmiş kaç üyeyiz ki şurada, ahretliğim geceleri gelmiyor gelse o benden de kıdemli:))
Herkes bizim geçtiğimiz yolları geçsin yaşlar kemale ersin bir :)))
Beni kendinle kıyaslama… demek senin kapasite 10 ay sonra görmeye müsaitmiş benimki 1 gün… akış duvarına bakma sebebimde karşımdaki kişiyle nasıl hitap edeceğimi öğrenmek için diyelim… seni üzmek istemezdim ama aramızda çok yaş farkı var…
ben değerlendiririm yanlış kayaya mı doğru kayaya mı çarptığı mı hadi sende hangi sayfada kavga olduğunu araştırıp arkadaşlarına bildir burdan sana malzeme çıkmaz hadi eyvallah
*Tabii size 4 bin lira az, asgari ücret lazım boyun eğmek için, size de hak veriyorum. Yıllarca parasını kendi kazanmış! Millete kölelik yaparak aldığınız parayla size de mutluluklar... (Amme hizmetiTabi size 4 bin lira az asgari ücret lazım boyun eymek için sizede hak veriyorum yıllarca parasını kendi kazanmış millete kölelik yaparak aldığınız paraylada sizede mutluluklar…
O kadar üzüldüm ki sana 4 bin tele veresim geldiBeni kendinle kıyaslama… demek senin kapasite 10 ay sonra görmeye müsaitmiş benimki 1 gün… akış duvarına bakma sebebimde karşımdaki kişiyle nasıl hitap edeceğimi öğrenmek için diyelim… seni üzmek istemezdim ama aramızda çok yaş farkı var…
ben değerlendiririm yanlış kayaya mı doğru kayaya mı çarptığı mı hadi sende hangi sayfada kavga olduğunu araştırıp arkadaşlarına bildir burdan sana malzeme çıkmaz hadi eyvallah
Ben 300 500 eyro vereyim de sussun istersenO kadar üzüldüm ki sana 4 bin tele veresim geldi
Canım sen biliyorsun ben de euro cinsinden kazanıyorum yaşlıyım falan ama idare ediyorum bastonumu alıp gözlüğümü dişimi takıp çalışıyorum köle gibi ikimizde mi versek yazıkBen 300 500 eyro vereyim de sussun istersen
Sevdigimiz isi yaptığımız icin bir gün bile calismis sayilmayiz benceeCanım sen biliyorsun ben de euro cinsinden kazanıyorum yaşlıyım falan ama idare ediyorum bastonumu alıp gözlüğümü dişimi takıp çalışıyorum köle gibi ikimizde mi versek yazık
Keşke bu konuları konuşmamış olsaydık böyle konularda ama kendisi gayet rahat ifade etti kendini para pul konuşup çalışıp para kazanan kadınlara köle dedi bu durumda da bir sakınca görmüyorumSevdigimiz isi yaptığımız icin bir gün bile calismis sayilmayiz bencee
Kole dememis mundar demis, kedi hesabi tatlim.Keşke bu konuları konuşmamış olsaydık böyle konularda ama kendisi gayet rahat ifade etti kendini para pul konuşup çalışıp para kazanan kadınlara köle dedi bu durumda da bir sakınca görmüyorum
Amin canım (hiçbir şey anlamadım)Sihirli değnek değil bence anlatma üslubu diğer yazanlarda olmayan eleştirisel tarzda bakmayan empati kurduran
Eleştirisel nedir ya? Eleştirel olabilir mi o sözcük?Sihirli değnek değil bence anlatma üslubu diğer yazanlarda olmayan eleştirisel tarzda bakmayan empati kurduran