Bu adama emek vermeyin gidin bir köpeği, kediyi besleyin emin olun daha fazla karşılığını alırsınız, bu adamla ömür çürütmeyin, mümkünse bir daha çocuk yapmayın, atanıp tekmeyi basın...Kızlar olay şu eşimle para konusunda bir türlü anlaşamıyoruz bana asla harçlık vermiyor kendime bi şeyler almak istiyorum kavga ediyoruz kabul edip veriyor sonra elimde o paranın olduğunu bildiği için diğer gün bi şey uydurup alıyor. Eşim memur düşük bir maaş almıyor ama yetmiyor diyip beni oturduğum daireden müstakil bi eve taşınmaya ikna etti evin her yeri küflü (tasindiktan sonra kış gelince küflendi) ve eşyalarımda küf oldu bu yüzden çıkmak istiyorum bu evden ama o yükseklisans yapmak istiyorum diyor başka bi şehirde yüksekllisansi kazandı ayda 6 bin sadece oraya gidip geliyor cocugum 3 yaşında onu kreşe göndermek istiyorum ama para yok diyip evde kavga çıkarıyor evlenirken eşya almadık o yüzden eşyalarımı tamamlamak istiyorum ona da yok diyor kendine gelince sınava giriyor her türlü parayı yatırıyor okula gidiyor para harcıyor benim elime 5 kuruş para vermiyor sadece onun parası gibi davraniyor güzel bi eve kiraya çıkalım dedim onuda kabul etmiyor her şeyi kendine göre ayarlamış ve öyle yaşıyor ben en ufak bi masa istemiştim hemen annemi arayıp beni şikayet ediyor evde terör estiriyor benim param yok beğenmiyorsan sen bilirsin diyor artık dayanamıyorum. Kpssye çalışıyorum kendi paramı kazanmak istiyorum ama atanamadım hala
Yaptığı şey tam anlamıyla ekonomik şiddet. Hem size hem de çocuğu kreşe bile göndermeyerek evladınıza. Bence bir an önce iş bulup çocuğunuzu kreşe başlatın. Atanmanızın garantisi yok. Yazık etmeyin kendinize ve yavrunuza. Bu adamdan bağımsız olmanız lazım.Kızlar olay şu eşimle para konusunda bir türlü anlaşamıyoruz bana asla harçlık vermiyor kendime bi şeyler almak istiyorum kavga ediyoruz kabul edip veriyor sonra elimde o paranın olduğunu bildiği için diğer gün bi şey uydurup alıyor. Eşim memur düşük bir maaş almıyor ama yetmiyor diyip beni oturduğum daireden müstakil bi eve taşınmaya ikna etti evin her yeri küflü (tasindiktan sonra kış gelince küflendi) ve eşyalarımda küf oldu bu yüzden çıkmak istiyorum bu evden ama o yükseklisans yapmak istiyorum diyor başka bi şehirde yüksekllisansi kazandı ayda 6 bin sadece oraya gidip geliyor cocugum 3 yaşında onu kreşe göndermek istiyorum ama para yok diyip evde kavga çıkarıyor evlenirken eşya almadık o yüzden eşyalarımı tamamlamak istiyorum ona da yok diyor kendine gelince sınava giriyor her türlü parayı yatırıyor okula gidiyor para harcıyor benim elime 5 kuruş para vermiyor sadece onun parası gibi davraniyor güzel bi eve kiraya çıkalım dedim onuda kabul etmiyor her şeyi kendine göre ayarlamış ve öyle yaşıyor ben en ufak bi masa istemiştim hemen annemi arayıp beni şikayet ediyor evde terör estiriyor benim param yok beğenmiyorsan sen bilirsin diyor artık dayanamıyorum. Kpssye çalışıyorum kendi paramı kazanmak istiyorum ama atanamadım hala
Üzücü durumlar, çözüm belli aslında ama hayat.. En önemli konu küf, sizi hasta eder çok büyük bir problem ve iyileşmesi vs epey sizi ve çocuğu yıpratır.Kızlar olay şu eşimle para konusunda bir türlü anlaşamıyoruz bana asla harçlık vermiyor kendime bi şeyler almak istiyorum kavga ediyoruz kabul edip veriyor sonra elimde o paranın olduğunu bildiği için diğer gün bi şey uydurup alıyor. Eşim memur düşük bir maaş almıyor ama yetmiyor diyip beni oturduğum daireden müstakil bi eve taşınmaya ikna etti evin her yeri küflü (tasindiktan sonra kış gelince küflendi) ve eşyalarımda küf oldu bu yüzden çıkmak istiyorum bu evden ama o yükseklisans yapmak istiyorum diyor başka bi şehirde yüksekllisansi kazandı ayda 6 bin sadece oraya gidip geliyor cocugum 3 yaşında onu kreşe göndermek istiyorum ama para yok diyip evde kavga çıkarıyor evlenirken eşya almadık o yüzden eşyalarımı tamamlamak istiyorum ona da yok diyor kendine gelince sınava giriyor her türlü parayı yatırıyor okula gidiyor para harcıyor benim elime 5 kuruş para vermiyor sadece onun parası gibi davraniyor güzel bi eve kiraya çıkalım dedim onuda kabul etmiyor her şeyi kendine göre ayarlamış ve öyle yaşıyor ben en ufak bi masa istemiştim hemen annemi arayıp beni şikayet ediyor evde terör estiriyor benim param yok beğenmiyorsan sen bilirsin diyor artık dayanamıyorum. Kpssye çalışıyorum kendi paramı kazanmak istiyorum ama atanamadım hala
Kendi paranızı kazansanız da onu da elinizden alacak kiKızlar olay şu eşimle para konusunda bir türlü anlaşamıyoruz bana asla harçlık vermiyor kendime bi şeyler almak istiyorum kavga ediyoruz kabul edip veriyor sonra elimde o paranın olduğunu bildiği için diğer gün bi şey uydurup alıyor. Eşim memur düşük bir maaş almıyor ama yetmiyor diyip beni oturduğum daireden müstakil bi eve taşınmaya ikna etti evin her yeri küflü (tasindiktan sonra kış gelince küflendi) ve eşyalarımda küf oldu bu yüzden çıkmak istiyorum bu evden ama o yükseklisans yapmak istiyorum diyor başka bi şehirde yüksekllisansi kazandı ayda 6 bin sadece oraya gidip geliyor cocugum 3 yaşında onu kreşe göndermek istiyorum ama para yok diyip evde kavga çıkarıyor evlenirken eşya almadık o yüzden eşyalarımı tamamlamak istiyorum ona da yok diyor kendine gelince sınava giriyor her türlü parayı yatırıyor okula gidiyor para harcıyor benim elime 5 kuruş para vermiyor sadece onun parası gibi davraniyor güzel bi eve kiraya çıkalım dedim onuda kabul etmiyor her şeyi kendine göre ayarlamış ve öyle yaşıyor ben en ufak bi masa istemiştim hemen annemi arayıp beni şikayet ediyor evde terör estiriyor benim param yok beğenmiyorsan sen bilirsin diyor artık dayanamıyorum. Kpssye çalışıyorum kendi paramı kazanmak istiyorum ama atanamadım hala
Devletin bu saçmalığı kaldırması lazım artık. Kolay maaş,eller ensede yatalım diyenlerin %80i memur. Her meslekte yatan var ama artık bu devlete sırt yaslamaya çalışmak da komik olmaya başladı. Evli çoluklu çocuklu insanların ne işi var kpssde? Madem öyle yapacaktın okuldan mezun olur olmaz gideydin bilgiler tazeyken kazansaydın. Kocam hayırsız ben bi memur olup da geleyim. Anam hayırsız memur olayım,babam hayırsız memur olayım,oğluma memur kız bakayım da evlenince oğluma baksın bebe bakar gibi,evlenicem ailem memur koca istiyor,ailem sevdiğim çocuk memur değil diye beni vermiyor,otu çıktı artık.Kpss çalışmak istemeyen, çalışma dötü olmayan kadınların kaçış aracı oldu bence artık. Kpss kasan insan evlenmez, çocuk yapmaz sınava odaklanır.
Konuya yapacak yorum bulamadım. Kendi düşen ağlamaz diyorum.