Yoruldum kizlar

toz bezinin yerini benden iyi bilen kariyeri cok iyi var bizim evde. inanilmaz eli lezzetlidir yemekleri gec kalmazsa o yapar vs vs kotu ornekleri normalestirmeyelim .esim,enistem,abim cevremdeki yaslilar haric tum erkekler her anlamda ev islerinde ortak
Benim babam 50 küsur yaşında köyde doğmuş bir adam ona rağmen havalandırma, evi gırgırlama,sofra toplama,kahve yapma işlerini o yapıyor. Annem evde olmadığında ben hiç anne,babamın yatağını topladığımı hatırlamam babam kendisi odalarını toplar. Eve robot süpürge aldık babam hâlâ evi gırgırlıyor hoşuna gidiyor herhalde 😂

Yemin ederim kadın enerjimi sömürdu hayattan soğuttu beni yorumları akla ziyan neyse bu ablanın kocasi dese ki senden bosaniyorum kendini yerlere atıp adamı parçalar assslaaa izin vermem irkegim gidemezsin diye böyle bı tablo canlandi gözümde :KK53:
Vallahi. Hem enerjimi sömürdü hem de banlancam bunun yüzünden neredeyse. 🥺

Kesin onlar şifalı,soğuk oluyor diye de kendilerini avutuyorlardır
Gerçekten daha lezzetli ama 5 litrelik şişelere doldurup arabaya yükleyemeyiz biz hiç. Uğraşamayız onunla, tadında bırakırız. Uludağ suyu Uludağ’da içilir. 🤣

Ortaçağ dediğiniz dönemdeki boşanma oranlarına bakın bence şimdi daha iyi anlıyorum boşanmaların neden arttığını

Ortaçağda kadınlar MAL idi. Evet kocalarının MAL 'ı idi. Bir kadın yanlış bir tercih sonucu ömür boyu eziyete katlanmak zorunda mı ?

Niçin sürekli birilerine hesap vermek durumundayız ?

Hepsi bende merak etme sen. Eve giren çıkan her kuruşu bilirim. Aldığı nefesten haberim var. 4 bin tl ile kıytırık karta kalmadım. Her yaz da kaynananın bet suratını çekmek zorunda kalmıyorum.
Sizi tutuyorum hanımefendi

Benim babam 50 küsur yaşında köyde doğmuş bir adam ona rağmen havalandırma, evi gırgırlama,sofra toplama,kahve yapma işlerini o yapıyor. Annem evde olmadığında ben hiç anne,babamın yatağını topladığımı hatırlamam babam kendisi odalarını toplar. Eve robot süpürge aldık babam hâlâ evi gırgırlıyor hoşuna gidiyor herhalde 😂
Aaaa babanız bizim jenerasyon, hepsi olmasa da bizim jenerasyondaki bazı erkekler doğarken annelerine erkek bebek yazılım güncellemesi gelmiş sanırım 😂

Evet arttı. Mutsuz insanların ayrılmasında ne gibi bir sorun görüyorsunuz?

Öf tam erkek ağzı ya. Kadınlar çalıştığı için erkekler iş bulamıyor, kadın çalışınca bereket kaçıyor, kadın çalışınca boşanmalar artıyor.
İstediğimiz gibi dövüp sövüp eziyet edemiyoruz, istediğimiz gibi anamıza hizmetçi edemiyoruz diyemiyorlar açık açık, böyle laf kalabalığı yapıyorlar ancak.
Siz de papağan gibi size ezberletilenleri tekrarlayın, aman bir adım ileri gideyim falan demeyin. Beyniniz acır sonra maazallah.
Aklıma devlet dul maaşı verdiği için karı bulamıyoruz diyen dede geldi 😅 Yani kadınların çaresiz olması yine erkeklere yarıyor...

Sakın KPSS’ye girip atanacağım işe gireceğim filanda demeyin adama erkekler ona muhtaç olan kadınları sever. Sizi pek takmıyor artık siz kendinizi eşinizle kıyaslamayın yükseklisansta yapacaksa gurur duyun maaşımız artar daha iyi bir evde otururuz diyin ona muhtaç olduğunuzu belli ederseniz paranızıda verir sizinlede ilgilenir… ama erkek gibi ben çalışıp kendi para mı kazanacam sana ihtiyacım yok derseniz bu evlilik dahada çıkmaza girer bana ihtiyacın yoksa defol git der…
Benim icin forumda unutulmayacak listesinde top 10 da bu mesajlariniz o kadar dehsetle okudum ki ne desem neresinden tutsam bilmiyorum .calismayabilirsiniz tercihinizdir ama calisan kadinlara ofke neden .

Genelde Kayserililere cimri diyorlardı artık Bursa macırlarını da kara listeye aldım. Bu kadar insan bir şey söylüyorsa vardır bunda bir hikmet😂🤷🏻‍♀️
Kayserili arkadaşlarım var. Kayserililer parayı sever. Ama macırlar tapar. Aradaki fark budur.

Bahçeli evlerden geçerken " marııı göz hakkıdır ah kızaaanııım canımız çekti " diyerek komşuların şeftalilerini kayısılarını hergü ikişer üçer toplayıp kızçelerine reçel yaptırırlar.

Vefat etmiş kişilerin ayakkabıları kapının önüne koyulur. Onları alırlar. Ama mal mülk sahibidirler. Asla ayrı oturmazlar. Daima dip dibe.

Evlilik karşılıklı beklenti içinde olmak demek değildir. Sonuçta severek evleniliyor sosyal statüsü parası için değil ve bu beklenti içinde olunmamalı…
Offf çok cahilsin, uzun süredir bu kadar cahil bir insana rastlanmamıştım 🤔🙄

Siz çalıştığınız için kocanız size 1 tl bile vermeyecek bence evlenmeyin adamın yanındada istekleriniz olmayınca babama söylerim alır derseniz adam sizi geldiğiniz yere geri gönderir 😂😂
Çalışıyorum, tüm kazancimi kendime ve oğluma keyfime göre harcıyorum.

Kayserili arkadaşlarım var. Kayserililer parayı sever. Ama macırlar tapar. Aradaki fark budur.

Bahçeli evlerden geçerken " marııı göz hakkıdır ah kızaaanııım canımız çekti " diyerek komşuların şeftalilerini kayısılarını hergü ikişer üçer toplayıp kızçelerine reçel yaptırırlar.

Vefat etmiş kişilerin ayakkabıları kapının önüne koyulur. Onları alırlar. Ama mal mülk sahibidirler. Asla ayrı oturmazlar. Daima dip dibe.
Bizim macır komşu teyze eşimi sıkıştırdı, yok mu bize fıstık diye. Eşim dedi ki arabada var, ben bi ara anneme bırakayım da sana versin. Kadın geçiştiriyor sandı. Yok şimdi ver dedi, eteğini açtı, fıstık döktürdü iki kiloya yakın. Tuta tuta gitti eve. 🤣🤣

Ben kadına hak veriyorum yaşadıkları kolay değil bende kabul etmem böyle bir durumu tabi evin içini bilemem adamın düzelme şansı olur diye söyledim sonuçta o adamda onlarla aynı küflü evde oturuyor ama düzelme şansı yoksa aileside arkasında değilse tabikide iş bulup çalışmalı ama önce o adamdan ayrılmalı
Yavaş yavaş yola geliyorsun😄

Benim anne tarafım Kayserili. Onları iyi bilirim. Kayserililer ikiye ayrılıyor. Büyükşehire göçüp uzun yıllardır yaşayanlarda olumlu anlamda gelişme var😂 ama Kayseri'nin yerlileri gerçekten cimri oluyor. Hatta miras bölünmesin diye kuzenleriyle evlenenler var

X