- 27 Temmuz 2019
- 141
- 71
- 48
- 34
- Konu Sahibi mihrimahayse
-
Evet öyle gerçekten. Ama bi umut oluyor insanın içinde. Beklentiye giriyorsun. Eğer planlı bir ilişkim olsa evet olmuyor dicem ama onu da diyemiyorumGelişi güzel gidiyor anladığım kadarıyla. Üzme kendini bazen ne kadar da emek versen olmayabiliyor vakti gelmediği için.
Biz aslında tam anlamıyla Eylül ayından beri korunmuyoruz. Ama nisan ayına kadar eşimin şehırdısınsa olduğu zamanlarda oldu . Evet takvimden takip ediyorum ve adetim düzenliNe kadardır deniyorsunuz ve sadece takvim uygulamasıyla mı takip ediyorsun günleri?
takip ediyorum utanarak söylüyorum ki pOzisyon önemli bence çünkü ben genelde üste oluyorum yanaştıgım zamanKorunmuyorsanız ve eşiniz cocuga karşı değilse, sen kendin takip et, eşine belli etme, o dönem gelince sende yanaş eşine
Ovulasyon testi kullanın mümkünse bazen düzensizleşiyo stresle o zaman yumurtlama günü kayabiliyor.Biz aslında tam anlamıyla Eylül ayından beri korunmuyoruz. Ama nisan ayına kadar eşimin şehırdısınsa olduğu zamanlarda oldu . Evet takvimden takip ediyorum ve adetim düzenli
sız ona tarıh soyleyınce belkı strese gırıyor sız bılın yeter ona soylemeyın o gunler sız asılın kocanıza sız baslatın solemenıze gerek yok kıHayır korunmuyoruz. Ama eşime söylüyorum bak şu günleri değerlendirmeliyiz diye fakat planlı bir ilişki yaşamıyoruz çocuk için değerlendiremiyoruz hep ya o günlerin dışında oluyor ya da olmuyor bi şey oluyor yani sürekli.
Önerdiğiniz bir marka var mıOvulasyon testi kullanın mümkünse bazen düzensizleşiyo stresle o zaman yumurtlama günü kayabiliyor.
Loboquik kullanabilirsiniz internwtten fiyatlat eczaneden cok daha uygunÖnerdiğiniz bir marka var mı
Ben ustteyken hamile kaldim ama iliskiden sonra yattim bazen ayaklarimi kaldirip yattim. Takip etmedim doktorum gun asiri iliski dedi, 2 gunde bir nadiren de max 3 gunde bir iliski oldu. Sadece bunlara dikkat ettiğim ay ve sogan kuru yaptığım ay hamile kaldim sonrasinda anladim ki iliski sıklığı coook onemlitakip ediyorum utanarak söylüyorum ki pOzisyon önemli bence çünkü ben genelde üste oluyorum yanaştıgım zaman
Ben laboquick kullanıyorum begenen de var beğenmeyen de var bunu. Ama burdan yakin bir arkadaşım bunla gebe kaldı ve elimde de çok var bunla devam etmeyi düşünüyorum. Ovulasyon testiyle ilgili konuları oku güvendigini öyle alÖnerdiğiniz bir marka var mı
mrb cnm bunu cok yerde yazdım burayada yazıyımValla pozisyonun çok önemli olduğunu düşünmüyorum brde sperm 3 gün canlı kalablyor vücutta gelşigüzel yapıp hamle kalan çookkk.. Bence bu stresnz de etklyor hamlelk durumunu eşnz gibi saln kendnzi.. Birde arkadaşlarn söylediği gibi yumurtlama gününüz de çaktrmadan sz yanaşn eşnze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?