• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yoruldum artık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mrb cnm bunu cok yerde yazdım burayada yazıyım :KK70: pozisıyon cook onemlı cunku cogu kadının rahmı normal degıl terstır benım oldugu gıbı ve cogu doktor bunu soylemez o da normal gorundugu ıcın pozisıyon onemlı rahıme gırebılmesı ıcın ben mısal kendımı ornek verıyorum ters pozısyonda hamıle kalabılıyorum cunku sperm drekt rahıme dusuyor normal denesem gıdemıyorum bı yere kadar gıdıyor rahıme gırmıyor o yuzden doktorunuza gıtıgınızde sızın rahım seklınızı sorun ve ılıskıye denemeye oyle baslayın ben cok doktor gezdım en son gıttım doktor bunu soyledı ve hangı pozısyonda hamılelık oranı daha yuksek soyledı ve ılk ay denedım hamıle kaldı sonu kotu sonuclansada :)
Hmm bilmiyordum bunu teşekkür ederim.. 🤗 İnşaALLAH sizin de bebişiniz olur.. O zaman konu sahibi önce bi doktora git bi baktır kendini herşeyini rahmine bir sıkıntı var mı diye..

Artık gerçekten gücüm kalmadı. Bebeğimin olmama sebebini bile bilmiyorum çünkü eşim net değil bu konuda gelişigüzel yaşıyoruz ilişkiyi bebek odaklı değil onyüzden çaresizim artık konusuyorum ediyorum olucak olucak diyor ama değerlendirme yapamıyoruz her ayımız boşa gidiyor gibi... hamile haberleri almaktan bebek görmekten imalardan yoruldum kaldıramıyorum sabahtan beri ağlıyorum canım içim acıyor...
Üzülme canim bi erkeklerin genelinde var galiba sen degerlindirmen gerek günleri esine söyleme kaciyorlar yoksa .
Olmuycak endisesi onlari da tedirgin ediyor bu yüzden tamami ile kaciyorlar o günler caktirmadan isi yürütcen yoksa ohooooo

Telefon uygulamaları var bakın onlar çok etkili olabiliyor beden takviminizi iyi yönetmeniz için. Regl uygulamaları var mesela adet bitiminden 10 gün sonra yumurtlama dönemine giriliyor o süreleri takip edebilirsiniz. Sonra kalçanızın altına yastık koyun. Bide eşinizin beslenmesine de önem vermesi lazım. Her şeyin bir zamanı var üzülmeyin yok yere :)
Çok teşekkür ederim sağolun iyi geliyor yorumlarınız

Telefon uygulamaları var bakın onlar çok etkili olabiliyor beden takviminizi iyi yönetmeniz için. Regl uygulamaları var mesela adet bitiminden 10 gün sonra yumurtlama dönemine giriliyor o süreleri takip edebilirsiniz. Sonra kalçanızın altına yastık koyun. Bide eşinizin beslenmesine de önem vermesi lazım. Her şeyin bir zamanı var üzülmeyin yok yere :)
Uygulamaları takip ediyorum doktora da gittim her şey normal sadece folik asit kullan dedi😢

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için sağolun 🌸 iyi geldi inşallah bana da nasip olur tüm isteyenlere

Artık gerçekten gücüm kalmadı. Bebeğimin olmama sebebini bile bilmiyorum çünkü eşim net değil bu konuda gelişigüzel yaşıyoruz ilişkiyi bebek odaklı değil onyüzden çaresizim artık konusuyorum ediyorum olucak olucak diyor ama değerlendirme yapamıyoruz her ayımız boşa gidiyor gibi... hamile haberleri almaktan bebek görmekten imalardan yoruldum kaldıramıyorum sabahtan beri ağlıyorum canım içim acıyor...
Kaç senelik evlisiniz ve yaşlarınız kaç ?

Back