bnce senin böyle düşüneceğini bildiği için bilerek ona ulaşmamanı sağlıyodur.sizde benim gibisiniz fevri davranıp sonra pişman oluyosunuz bnde çok kez bi sinirle ayrılıp aynı gün barıştım ama bu karşınızdakinde nasıl olsa barışıcaz izlenimi bırakır ve bu hiçte güzel bi görüntü değil.biraz bekleyin ona zaman verin bence size dönecektir mutlaka.
ama sizde yaptıgının hata olduğunu söyleyin oyunlarla şakalarla sevgi ölçmek çocukça
tatlım acaba yaşlarınızı sorabilir miyim ona göre yorum yapacağım.
Ben 17 o 21 yasinda.
yaşın çok küçük dahaa..senn yaşlardayken benmde sevdiğim biri vardı..aynısını bana yaptı ayrılalım dedi tamam demiştim.ertesi gün şaka yaptım demişti!
ve 5 yıl ne çektim ondan başlarda bağlanmamştım sonradan bağlandım ve o en güzel yıllarım harab oldu..
evlenme hayalleri kurardım şimdi diyorum ki rabbim e çok şükür olmamış..herşeyde bi hayır vardır ayrılsanız bile söyledklerimi untma canm
Karsilikli hata yaptik demissiniz.. Ben sizin yaptiginiz bir hata goremedim? Ayrilmak istedigini soylemis, bunu soyleyen birine illa ki yalvarmak sart mi? Boyle sacma sapan bir sakayi iliskisine sokan kisiye adam denir mi? Bence o saka falan yapmamis. Direk sizden sogumus. Ama siz hemen ayrilmayi kabul edince egosuna yedirememis.
Telefon numarasi yok mu? Daha once hic yuzyuze gorustunuz mu?
Kendimi affedemiyorum cunku o mukemmel bi insandi onun gibi bi insani kaybettim vicdanim sızlıyo cok acı cekiyorumBeni sevdigini biliyorum geri donucek diye teselli ediyorum kendimi. ama kendimi affedemiyorum. yaptigi canimi acitsa da sadece bi sakaydi. o kadar yalvarislarina karsi onu affedebilmeliydim cunku o beni affetmisti
Yaşlarınız küçük herhalde
Aranızda geçen muhabbetler çocukça çünkü
Bir de siz sadece internette mi görüşüyorsunuz ? Face açtım bekledim gelmedi filan diyosunuz da telefon yok mu ?
Ayrıca merak etme hiç birşey yapamaz , ne intiharı ya inanman için 3 gün internete girmemiş o kadar
Sebebi de tam da şu durumdaki gibi sana vicdan, korku, pişmanlık yaşatmak
Ama mesafe büyük sorun , tek bu konuda hemfikiriz diyebilirim
bir gün bu yaptıklarınıza gülüp geçeceksiniz. üzülme hiç bişe yapamazbiraz sabret
Evet ikimizinde yasi kucuk. Genellikle internetten gorusuyoruz. Telefonunu ariyorum ulasilamiyo dedigim gibi. Hicbi sekilde ulasamiyorum ne yapicagimi sasirdim. Bence de mesafe buyuk sorun bunu asabilmek icin birbirimize guvenmemiz gerekiyo ama daha simdiden guven falan kalmadi
Ben 17 o 21 yasinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?