Yoruldum artik beklemekten..:(

Canim inan bana seven erkek kaybetmekten korkar ve boyle sakalar yapamaz. internetten yuruttugunuz bir iliskiymis, belli ki pek ciddiye almiyormus sizi. bir suru ihtimal olabilir. belki normal hayatta biri karsisina cikti ve o yuzden sizden sogudu ve su son 3 gununu onun pesinde geciriyor? boyle kopuk "iliskiler" saglikli degildir. ki anlattigini kadariyla sizinki de hic degil. Cok cocuksu. Bosver dusunmene degmez. yuzunu gormedigin bi adami hemencik unutursun gider ama boyle kafana cok takma. o seni onemsemiyorsa sende onu onemseme..

Ama o beni kaybetmekten korkuyodu bunu her zaman hissettiriyodu. Bir de kaybetmekten korkmasa niye hemen saka oldugunu soylesin ozur dilesin 3 saat boyunca yalvarsin. Ben onu anlayabiliyorum sonucta o da insan benim ondan ayrilmami gururuna yediremedi cok uzuldu aci cekti ve benim de ayni seyleri hissetmemi istedi. Evet fazlasiyla hissettim hala da hissediyorum ama dogru duzgun dusunebilse daha once boyle bi aci yasadigimi biliyo, ayni seyleri yasatmak istemez guvenimi kaybetmek istemezdi. Ama dusunemedi demekki. Eger sogumussa sevmemisse Allaha havale ediyorum yapabilecegim bisey yok ben elimden geleni yaptim. Bekliyorum sonunda ya gelir konusuruz hallederiz bunu ya da gelmez kendi yolunu cizer iste o zaman anlarim beni sevmedigini. Yine de icimde bi seyler ukte kalicak. Mesela kendimi onun sevmedigine inandirip unutmak istiyorum cunku ancak bu sekilde vazgecebilirim sevmekten ancak bu sekilde vicdanim rahat olur geriye bakmam ama bunu yapamiyorum cunku o gun onu yalvarttikca mutlu oldum pesimden kosturdukca daha cok yalvarmasini istedim. Beni seven insani kendi ellerimle kaybettim. Bu yuzden hic bi zaman icim rahat olmicak ama dediginiz gibi artik onemsemiyorum akisina birakicam seviyosa mutlaka gelir.

Ama o beni kaybetmekten korkuyodu bunu her zaman hissettiriyodu. Bir de kaybetmekten korkmasa niye hemen saka oldugunu soylesin ozur dilesin 3 saat boyunca yalvarsin. Ben onu anlayabiliyorum sonucta o da insan benim ondan ayrilmami gururuna yediremedi cok uzuldu aci cekti ve benim de ayni seyleri hissetmemi istedi. Evet fazlasiyla hissettim hala da hissediyorum ama dogru duzgun dusunebilse daha once boyle bi aci yasadigimi biliyo, ayni seyleri yasatmak istemez guvenimi kaybetmek istemezdi. Ama dusunemedi demekki. Eger sogumussa sevmemisse Allaha havale ediyorum yapabilecegim bisey yok ben elimden geleni yaptim. Bekliyorum sonunda ya gelir konusuruz hallederiz bunu ya da gelmez kendi yolunu cizer iste o zaman anlarim beni sevmedigini. Yine de icimde bi seyler ukte kalicak. Mesela kendimi onun sevmedigine inandirip unutmak istiyorum cunku ancak bu sekilde vazgecebilirim sevmekten ancak bu sekilde vicdanim rahat olur geriye bakmam ama bunu yapamiyorum cunku o gun onu yalvarttikca mutlu oldum pesimden kosturdukca daha cok yalvarmasini istedim. Beni seven insani kendi ellerimle kaybettim. Bu yuzden hic bi zaman icim rahat olmicak ama dediginiz gibi artik onemsemiyorum akisina birakicam seviyosa mutlaka gelir.

aynen seviyorsa mutlaka gelir..
Ben intikam alma amacli birseyler yaptigina pek ihtimal vermiyorum. Erkeklerin mantiginin bu sekilde calistigina inanmiyorum. Yani barismak icin o kadar yalvardiktan sonra guzel giden iliskilerinde hala severken intikam almak icin boyle birsey yapacaklarini hic sanmiyorum. ama dedigin gibi severse gelir...

Arada sevgi olan bir ilişkiyi bitirmek bu kadar kolay mı ya?
Çocuk oyuncağı oldu bu işler valla. :19:

Arada sevgi olan bir ilişkiyi bitirmek bu kadar kolay mı ya?
Çocuk oyuncağı oldu bu işler valla. :19:

o da aynen boyle soyledi ama dedigim gibi ben o an cok sinirlendim sok oldum hayal kirikligina ugradim. ben hemen parlar hemen sonerim ertesi gun konussak affederdim onu sinirim gecerdi. 5 gundur haber yok bu kadar zaman dayanamam ben. beni daha iyi tanisaydi belki hersey cok farkli olurdu biz daha birbirimizi taniyamadan ayrildik :(

o da aynen boyle soyledi ama dedigim gibi ben o an cok sinirlendim sok oldum hayal kirikligina ugradim. ben hemen parlar hemen sonerim ertesi gun konussak affederdim onu sinirim gecerdi. 5 gundur haber yok bu kadar zaman dayanamam ben. beni daha iyi tanisaydi belki hersey cok farkli olurdu biz daha birbirimizi taniyamadan ayrildik :(
Canım kusura bakma ama sende biraz haketmişsn valla.

Tatlım kaç yaşındasınız dicektim ki yazmışsın :))

İkinizin de hatası olduğunu anlat. O bu konularda yem atmamalıydı. Sen de gerçekten ayrılmak istemediğin birine ayrılalım dememeliydin.
Gelmese de (ki bence gelir) boşver..Daha kimler çıkar karşına. Hayatta hiç kimse senden önemli değil.

Kişi birine gereğinden falza değer verdimi aksiyle tokat yermiş çünkü karşıdaki bunu kaldıramazmış. O yüzden kimseye hakettiğinden fazla değer verme. Kimseyi de boş yere üzme bence..

Sevgiyle kal:)

Son düzenleme:
Back