• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorgun değilim ama uykum var

Blondie96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
26
8
1
28
Herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi yorgun değilim ama sürekli uykum var, gözlerim sürekli kapanmak istiyor, insanların konuştuklarına bazen kafamı veremiyorum. Dışarıdan bakınca yorgun, uykusuz duruyorum. Şu an yeni koşmaya başlasam dışarıdan sanki 10 km koşmuş gibi bir görüntüm oluyor. Enerjik neşeli değilim ama yorgun da değilim. Sizce bunun sebebi nedir? Nasıl bir çözüm bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?

Herkese merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi yorgun değilim ama sürekli uykum var, gözlerim sürekli kapanmak istiyor, insanların konuştuklarına bazen kafamı veremiyorum. Dışarıdan bakınca yorgun, uykusuz duruyorum. Şu an yeni koşmaya başlasam dışarıdan sanki 10 km koşmuş gibi bir görüntüm oluyor. Enerjik neşeli değilim ama yorgun da değilim. Sizce bunun sebebi nedir? Nasıl bir çözüm bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?

bi ilaç kullanıyor musun, antidepresan falan

söylediklerin kronik yorgunluk olabilir ama olmayabilirde:KK53::KK53:

karbonhidratı bırakmalısın bence, unlu şekerli hiç bişeyi bi kaç hafta ağzına koymayarak dene derim, şekerli meyveler dahil, protein ve yağ ağırlıklı beslen... kafein de tam tersine insana enerji vermiyor eğer çok çay kahve içiyorsan, o an canlanıyorsun sonra uyku basıyor

vitamin eksiklerinde olabilir onlarada baktır

Mutsuzluktan ve istediginiz seyleri yapmamaktan mi oluyor acaba? Ben planladiklarima göre olmayinca hayatim böyle hissederim. Mesela su an. Uyumak istiyorum deliler gibi ağırlık var gözlerimin üzerinde

Hamile olabilir misin ?yazdıklarını okununca hamileliğimin ilk ayları aklıma geldi yarım saate uyuyamayan ben yastığa beş kala tiplerden olmuştum

söylediklerin kronik yorgunluk olabilir ama olmayabilirde:KK53::KK53:

karbonhidratı bırakmalısın bence, unlu şekerli hiç bişeyi bi kaç hafta ağzına koymayarak dene derim, şekerli meyveler dahil, protein ve yağ ağırlıklı beslen... kafein de tam tersine insana enerji vermiyor eğer çok çay kahve içiyorsan, o an canlanıyorsun sonra uyku basıyor

vitamin eksiklerinde olabilir onlarada baktır
Hayır ilaç kullanmıyorum ama kendimi bildim bileli bu var. Karbonhidratı fazla alıyorum gerçekten ondan olabilir. Günde 1 kez şekersiz türk kahvesi içerim ama o da alışkanlık gibi artık bir fark yaratmıyor. Vitamin eksikliği için eczanede bir şeylere baktırmıştım ama ne kadar doğrudur orasını bilemeyecğim :110: teşekkürler cevabınız için

Mutsuzluktan ve istediginiz seyleri yapmamaktan mi oluyor acaba? Ben planladiklarima göre olmayinca hayatim böyle hissederim. Mesela su an. Uyumak istiyorum deliler gibi ağırlık var gözlerimin üzerinde
Büyük ihtimalle ondan ama istediğim şeyleri yapabbilecek kadar sosyal hayatta aktif değilim bu konu yüzünden yine. Kafamı toplayıp insan içine karışamıyorum ki

Depresyonda degilseniz vitamin eksikligi vs dir tahminen bi doktora gorunmenizde fayda var

Suan sizinle ayni ruh hali icindeyim doktora gidebilecek bi durumdada degilim hatta bu konu ile ilgili bende konu acmayi dusunmustum ama 3 asagi 5 yukari tum yorumlar doktora yonlendirecegi icin vazgectim

Suan sınava hazirlaniyorum oturur pozisyonda bile zor duruyorum uykudan uyaninca bile uyumak istiuorum bende konunuzu takipte kalicam belki doktor disinda tavsiyede bulunanlar olabilir

Sizede cok gecmis olsun

Karbonhidratı fazla tüketmekten. Bırak bak nasıl enerji gelecek... Dvit ampul de kullan. Bir de b12 değeriniz kaç çıkmıştı. 300 den aşağısıno normal kabul eden dr lar var...

Back
X