- 28 Haziran 2011
- 62.043
- 155.631
- 898
Ne kadar beklesemde sizi geçemem canom,birbirimizi kandırmayalımBen bekleyemem diyordun. Kendine gelince ay sorun olmuyor bakıyorum da![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar beklesemde sizi geçemem canom,birbirimizi kandırmayalımBen bekleyemem diyordun. Kendine gelince ay sorun olmuyor bakıyorum da![]()
Ben bekliyom yasomBen beklemiyorum ama, fark burada.![]()
Nevos kizceleri mazur gör yogunlar, sen yspYok vallahi ben kızçelerimi bekliyorum. İftara gelmiyorlar. Biraz sıkılsınlar yapacağım.
Daha zaman var elticim yaparsınMenüm kesin benim, ama regl sancıları ve yüklü davet işimi atlatmam lazım.![]()
Onlarsız nasıl yiyebilirimNevos kizceleri mazur gör yogunlar, sen ysp![]()
İşte buna gülerimNe kadar beklesemde sizi geçemem canom,birbirimizi kandırmayalım![]()
Ne kadar beklesemde sizi geçemem canom,birbirimizi kandırmayalım![]()
İyi akşamlar encılHayırlı akşamlar canlar![]()
Canım nevoşum benimmmOnlarsız nasıl yiyebilirimZaten bu sıra özendirmeyecek şeyler yapıyorum
![]()
İyiyim ablacım çok şükür seni sormalıHayırlı akşamlar canım nasılsın![]()
![]()
Ohh gunluk istikakimida aldığıma göre gecenin tadını çıkarabilirim
Orada tabldot yemeği yiyorlar yazık değil miCanım nevoşum benimmmhmm ozendirmeyecek tamam
![]()
İnsan buruk oluyor ama ne yapalım canımBende oruç tutmuyorum eşimde geç geliyor iftar sofralarını sahuru özlüyorum ya![]()
Kimseyi kandırmayalım şampiyonOhh gunluk istikakimida aldığıma göre gecenin tadını çıkarabilirim![]()
Kızarmıyor da, püüüü.Ohh gunluk istikakimida aldığıma göre gecenin tadını çıkarabilirim![]()