Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Rica ederim canım
Diğer görüştüğümüz yerde hatırlatma vardı hayatımı kurtardıYoksa senin ufaklık çok sevinecekti

Canım benim
Her ne şekilde olursa olsun hatırlaman beni çok mutlu ettibuluruz kurbağayı dagecen gün "bir tane fil alalım mı dedi "onu ne yapacağız nevoş

Canım benim
Her ne şekilde olursa olsun hatırlaman beni çok mutlu ettibuluruz kurbağayı dagecen gün "bir tane fil alalım mı dedi "onu ne yapacağız nevoş

Senin kız çok maymun iştahlıBuraya getirin yazın hayvanat bahçesine gidelim görsün bakalım fil eve girebiliyor mu

Tamam inşaallah özel günlere önem veririm genelde hatırlarım sende sinyal ver en azından
Evet bugün Buzin'in de doğum günü hepsi yay burcu 11 gün sonrada eşimin doğum günü

Ben de özel günleri unutmam. Annem, kardeşim, yengem ,dayım, eşim, kaynana, kayınpeder, kaynım doğumgünleri artıı kaynanamların evlilik yıldönümleri

Demek buzininde doğumgünü onu da kutlayalım.. Senin doğum günün ne zamandı nevoşumm

Senin kız çok maymun iştahlıBuraya getirin yazın hayvanat bahçesine gidelim görsün bakalım fil eve girebiliyor mu

sokar o bir yolunu bulup

Canım benim

Öyle çizği filimde görmüş uçtuğunu zannediyor
İnşallah

Çizgi filmlerde gördüğü birşeyi gerçek sanıyor tabii çocuk gerçek fil görmediyse nereden bilsin fil uçuyor kanatları var eve girebilir beslenebilir zanneder tabii.

Ben de unutmam
Benim daha çok var 11 haziran
Ben kutladım
sokar o bir yolunu bulup

Çizgi filmlerde gördüğü birşeyi gerçek sanıyor tabii çocuk gerçek fil görmediyse nereden bilsin fil uçuyor kanatları var eve girebilir beslenebilir zanneder tabii.
Evet sokarlar

Öğle yemeğine gitmek ben kocişim geldii görüşürüz

sokar o bir yolunu bulup

Malesef ucan filler konuşan kurbağalar kaptırıp gercek zannediyorlar
hee geçmiş yani :26: geçmiş doğumgünün kutlu olsun nevoşşş

Düşünsene arkasındna fili ittirdiğini girsin diyee
Tabi birde uctuğunu düşün o fillin
Öğle yemeğine gitmek ben kocişim geldii görüşürüz

Afiyet olsun bende kızımı doyurayım

Efsercim doğum günün kutlu olsun Hergünün bir öncekinden daha güzel geçsin, mutlu senelere canım

Benim doğum günümde iki hafta önceydi Yolun yarısına geldim

Bu arada devajucum, geçmiş olsun, hoş geldin canım

Şimdi gidiyorum çocukları okula göndericem

Tünaydın kızlar

Efsercim doğum günün kutlu olsun:119:

Sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle nice yıllara...

Şimdilik bu kadar dönücem size

Malesef ucan filler konuşan kurbağalar kaptırıp gercek zannediyorlar

Tabi birde uctuğunu düşün o fillin

Afiyet olsun bende kızımı doyurayım

Hayvanat bahçesinde sen düşünsene onu kurbağa neden konuşmuyor diye kızar, filin kanatlarını arar büyük hayal kırıklığı Uçsana fil hadi uçsana diyee

Nasıl yani 35 misin sen vuslatım.. Geçmiş doğum günün kutlu olsun.. Bence farkındalığın başladığı, olgunluğun yaşandığı hayata farkı bir pencerenin açıldığı yaşlar 30 lu yaşlar bende 31 olucam ocak sonunda

Sağol canım cezamı çektim geldim ve sanırım ilk defa ceza aldığıma üzülmedim ceza alacağımı daha yazarken biliyordum ama kayıtsız kalamazdım neyse bitti gitti.

Kusuruma bakmzsan azıcıkta olsa benden yaşlı birini gördüğüme çok sevindim

Devajum teşekkür ederim Olgunluğu aşalı çok oldu, yaşlandım artık
Boşver canım böle insanları ciddiye alıp, kafaya takmaya değmez.
İnşAllah hayırlısıyla en kısa zamanda bebek müjdesini alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…