Rica ederim canım
Diğer görüştüğümüz yerde hatırlatma vardı hayatımı kurtardıYoksa senin ufaklık çok sevinecekti
Canım benim
Her ne şekilde olursa olsun hatırlaman beni çok mutlu ettibuluruz kurbağayı da gecen gün "bir tane fil alalım mı dedi "onu ne yapacağız nevoş
Senin kız çok maymun iştahlıBuraya getirin yazın hayvanat bahçesine gidelim görsün bakalım fil eve girebiliyor mu
Öyle çizği filimde görmüş uçtuğunu zannediyor
İnşallah
Tamam inşaallah özel günlere önem veririmgenelde hatırlarım sende sinyal ver en azından
Evet bugün Buzin'in de doğum günü hepsi yay burcu11 gün sonrada eşimin doğum günü
Senin kız çok maymun iştahlıBuraya getirin yazın hayvanat bahçesine gidelim görsün bakalım fil eve girebiliyor mu
Canım benim
Her ne şekilde olursa olsun hatırlaman beni çok mutlu ettibuluruz kurbağayı da gecen gün "bir tane fil alalım mı dedi "onu ne yapacağız nevoş
Öyle çizği filimde görmüş uçtuğunu zannediyor
İnşallah
Ben de unutmamBen de özel günleri unutmam. Annem, kardeşim, yengem ,dayım, eşim, kaynana, kayınpeder, kaynım doğumgünleri artıı kaynanamların evlilik yıldönümleri
Demek buzininde doğumgünü onu da kutlayalım.. Senin doğum günün ne zamandı nevoşumm
Evet sokarlarsokar o bir yolunu bulup
Çizgi filmlerde gördüğü birşeyi gerçek sanıyor tabii çocuk gerçek fil görmediyse nereden bilsin fil uçuyor kanatları var eve girebilir beslenebilir zanneder tabii.
Ben de unutmam
Benim daha çok var 11 haziran
Ben kutladım
Evet sokarlar
Sağol canımhee geçmiş yani :26: geçmiş doğumgünün kutlu olsun nevoşşş
Düşünsene arkasındna fili ittirdiğini girsin diyee
Öğle yemeğine gitmek ben kocişim geldii görüşürüz
Malesef ucan filler konuşan kurbağalar kaptırıp gercek zannediyorlarsokar o bir yolunu bulup
Çizgi filmlerde gördüğü birşeyi gerçek sanıyor tabii çocuk gerçek fil görmediyse nereden bilsin fil uçuyor kanatları var eve girebilir beslenebilir zanneder tabii.
Tabi birde uctuğunu düşün o fillinhee geçmiş yani :26: geçmiş doğumgünün kutlu olsun nevoşşş
Düşünsene arkasındna fili ittirdiğini girsin diyee
Öğle yemeğine gitmek ben kocişim geldii görüşürüz
Malesef ucan filler konuşan kurbağalar kaptırıp gercek zannediyorlar
Tabi birde uctuğunu düşün o fillin
Afiyet olsunbende kızımı doyurayım
Benim doğum günümde iki hafta önceydiYolun yarısına geldim
Bu arada devajucum, geçmiş olsun, hoş geldin canım
Şimdi gidiyorum çocukları okula göndericem
Benim doğum günümde iki hafta önceydiYolun yarısına geldim
Bu arada devajucum, geçmiş olsun, hoş geldin canım
Şimdi gidiyorum çocukları okula göndericem
Hayvanat bahçesinde sen düşünsene onu kurbağa neden konuşmuyor diye kızar, filin kanatlarını arar büyük hayal kırıklığıUçsana fil hadi uçsana diyee
Nasıl yani 35 misin sen vuslatım.. Geçmiş doğum günün kutlu olsun.. Bence farkındalığın başladığı, olgunluğun yaşandığı hayata farkı bir pencerenin açıldığı yaşlar 30 lu yaşlar bende 31 olucam ocak sonunda
Sağol canım cezamı çektim geldim ve sanırım ilk defa ceza aldığıma üzülmedim ceza alacağımı daha yazarken biliyordum ama kayıtsız kalamazdım neyse bitti gitti.
Kusuruma bakmzsan azıcıkta olsa benden yaşlı birini gördüğüme çok sevindim
Sen bana yaşlımı dedinBen bir kere yaşımı göstermiyorum
Senin yaş kaç bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?