• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Rica ederim canım:16:
Diğer görüştüğümüz yerde hatırlatma vardı hayatımı kurtardı:52:Yoksa senin ufaklık çok sevinecekti:60:

Canım benim:38:
Her ne şekilde olursa olsun hatırlaman beni çok mutlu etti:48:buluruz kurbağayı da:9:gecen gün "bir tane fil alalım mı dedi:53: "onu ne yapacağız nevoş :60:

Her ne şekilde olursa olsun hatırlaman beni çok mutlu etti:48:buluruz kurbağayı da:9:gecen gün "bir tane fil alalım mı dedi:53: "onu ne yapacağız nevoş :60:

:48::48::48:
Senin kız çok maymun iştahlı:60:Buraya getirin yazın hayvanat bahçesine gidelim görsün bakalım fil eve girebiliyor mu:52:

Tamam inşaallah özel günlere önem veririm :29:genelde hatırlarım sende sinyal ver en azından:60:
Evet bugün Buzin'in de doğum günü hepsi yay burcu:9: 11 gün sonrada eşimin doğum günü:9:

Ben de özel günleri unutmam. Annem, kardeşim, yengem ,dayım, eşim, kaynana, kayınpeder, kaynım doğumgünleri artıı kaynanamların evlilik yıldönümleri :9:

Demek buzininde doğumgünü onu da kutlayalım.. Senin doğum günün ne zamandı nevoşumm :34:

:48::48::48:
Senin kız çok maymun iştahlı:60:Buraya getirin yazın hayvanat bahçesine gidelim görsün bakalım fil eve girebiliyor mu:52:

:9::9::9: sokar o bir yolunu bulup :52:

:52::52::52::27::27::9::9:

Öyle çizği filimde görmüş uçtuğunu zannediyor :60:
İnşallah :16:

Çizgi filmlerde gördüğü birşeyi gerçek sanıyor tabii çocuk gerçek fil görmediyse nereden bilsin fil uçuyor kanatları var eve girebilir beslenebilir zanneder tabii. :9:

Ben de özel günleri unutmam. Annem, kardeşim, yengem ,dayım, eşim, kaynana, kayınpeder, kaynım doğumgünleri artıı kaynanamların evlilik yıldönümleri :9:

Demek buzininde doğumgünü onu da kutlayalım.. Senin doğum günün ne zamandı nevoşumm :34:
Ben de unutmam:9:
Benim daha çok var 11 haziran:9:
Ben kutladım:52::52:

Çizgi filmlerde gördüğü birşeyi gerçek sanıyor tabii çocuk gerçek fil görmediyse nereden bilsin fil uçuyor kanatları var eve girebilir beslenebilir zanneder tabii. :9:
Evet sokarlar:9:

Öğle yemeğine gitmek ben kocişim geldii görüşürüz :56:

Malesef ucan filler konuşan kurbağalar kaptırıp gercek zannediyorlar :9:
hee geçmiş yani :26: geçmiş doğumgünün kutlu olsun nevoşşş :52:

Düşünsene arkasındna fili ittirdiğini girsin diyee :9:
Tabi birde uctuğunu düşün o fillin :60:
Öğle yemeğine gitmek ben kocişim geldii görüşürüz :56:

Afiyet olsun :16:bende kızımı doyurayım:56:

Efsercim doğum günün kutlu olsun:16: Hergünün bir öncekinden daha güzel geçsin, mutlu senelere canım:38:

Benim doğum günümde iki hafta önceydi:19: Yolun yarısına geldim:30:

Bu arada devajucum, geçmiş olsun, hoş geldin canım:16:

Şimdi gidiyorum çocukları okula göndericem:10::54:

Tünaydın kızlar:3:

Efsercim doğum günün kutlu olsun:119:

Sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle nice yıllara...

Şimdilik bu kadar dönücem size:34:

Malesef ucan filler konuşan kurbağalar kaptırıp gercek zannediyorlar :9:

Tabi birde uctuğunu düşün o fillin :60:

Afiyet olsun :16:bende kızımı doyurayım:56:

Hayvanat bahçesinde sen düşünsene onu kurbağa neden konuşmuyor diye kızar, filin kanatlarını arar büyük hayal kırıklığı :9: Uçsana fil hadi uçsana diyee :9:

Nasıl yani 35 misin sen vuslatım.. Geçmiş doğum günün kutlu olsun.. Bence farkındalığın başladığı, olgunluğun yaşandığı hayata farkı bir pencerenin açıldığı yaşlar 30 lu yaşlar bende 31 olucam ocak sonunda :34:

Sağol canım cezamı çektim geldim ve sanırım ilk defa ceza aldığıma üzülmedim ceza alacağımı daha yazarken biliyordum ama kayıtsız kalamazdım neyse bitti gitti. :34:

Kusuruma bakmzsan azıcıkta olsa benden yaşlı birini gördüğüme çok sevindim :52::52::52:

Hayvanat bahçesinde sen düşünsene onu kurbağa neden konuşmuyor diye kızar, filin kanatlarını arar büyük hayal kırıklığı :9: Uçsana fil hadi uçsana diyee :9:

Nasıl yani 35 misin sen vuslatım.. Geçmiş doğum günün kutlu olsun.. Bence farkındalığın başladığı, olgunluğun yaşandığı hayata farkı bir pencerenin açıldığı yaşlar 30 lu yaşlar bende 31 olucam ocak sonunda :34:

Sağol canım cezamı çektim geldim ve sanırım ilk defa ceza aldığıma üzülmedim ceza alacağımı daha yazarken biliyordum ama kayıtsız kalamazdım neyse bitti gitti. :34:

Devajum teşekkür ederim:16: Olgunluğu aşalı çok oldu, yaşlandım artık:ssz:
Boşver canım böle insanları ciddiye alıp, kafaya takmaya değmez.
İnşAllah hayırlısıyla en kısa zamanda bebek müjdesini alırsın canım:emir_bebek:

Back