Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Görüşürüz nevoşum, usha kulislerimize yarın devam edelim, dünür arayışlarımız sürüyor diye ilan verelim mi arıyorum bölümüne

Sitede olup sürekli uğradığım ve aylardır boş olan bir topiğe girmediğim için bana küsüyorlarAsıl ben küsüyorum onlara beni yalnız bırakıyorlar

Anlatmıııııyyycıııııız

Benim çıkmam lazım görüşürüz hayırlı geceler

Görüşürüz nevoşum, usha kulislerimize yarın devam edelim, dünür arayışlarımız sürüyor diye ilan verelim mi arıyorum bölümüne

Kusura bakmayın azıcık siyasete takılı kaldım Olayı anladım sanırım Amaan hayat boş eğlen coş be nevoş (bak sana kafiye yaptım)

Neyse gittiniz muhtemelen iyi geceler

oyum Efsere,herkese oy vermek isterdim,herkes cok emek vermis ama 1 oy hakkimmiz var

Günaydınn. Nevoş yaptığın tanıtım yine gazele yaramış ama uçmuş gitmiş thy ile rekabet halinde biz kaldık kaldığımız yerde ama daha oy kullanmayanlar var lütfen kullansınlar ne olacaksa bu saatten sonra

Son düzenleme:
Ben eve gittim yemeğimi yedim öyle uyku bastırdı ki yattığım yerde uyukladım ütüleri de yapmadım. 10.30 da gittim yattım hala uykum var yaa inanılmaz bir şey

Bütün gece konuştunuz şimdi yoksunuz tabii hain hatunlar.. Siz yokken az piyasa araştırması yapayım dermişimmm.. Ay banlatcam yine kendimi yaa. Yok benim kızı da kimse almaz yemek yarışmasında bir birinciliğim bile yok ne etsinler benim kızımı anası gibi beceriksizdir derler

Efser doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım

Aaaa Efser'in doğumgünü mü. İyi ki Doğdun Efser, İyi ki Buradasın Efser, İyi ki seni tanıdık Efser, Mutlu Sağlıklı Nice Senelere Efser, Seni Seviyoruz Efser

Nevoşş bende doğumgünümde pasta isterim. Hele bir hatırlama bak neler yapıcam sana..

Onlar daha önce tarih verip uyardılar beni sende hatırlatHatırlamazsam kurbağa olacaktım
Kardelen'inde 2 gün sonra onu hatırlamazsak ne olacağız sence

Onlar daha önce tarih verip uyardılar beni sende hatırlatHatırlamazsam kurbağa olacaktım

Tamam hatırlatıyorum yaz bir kenara bir daha yazmam 28 ocak tipik bir kova burcuyum efenim ve çok memnunum burcumdan

2 gün sonra yani pazar günü mü nevoş kardelenin doğumgünü. Hatırlamazsak daha gözüne gözükmeyelim bence.. Gerçi belki o topiğe girmez kocişiyle bir yerlere kaçabilirler

Efser doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım
Canım bu nekadar güzel pasta böyle beni duygulandırdın çok teşekkür ederim

Bende sabah haber vemedimki kim kurbağa kim olcak diye

Son düzenleme:

Çok çok teşekkür ederim bende sizi tanıdığıma çok muttluyum

Son düzenleme:

Tamam inşaallah unutmam sen yaklaşınca yine hatırlat:18:
Evet 8 Aralık

Çok çok teşekkür ederim bende sizi tanıdığıma çok muttluyum

Canımmm

Tamam inşaallah unutmam sen yaklaşınca yine hatırlat:18:
Evet 8 Aralık

Banane hatırlatmam ben sen not al hatırla. Ama kuru kuru pasta olmaz yanına bişiler de yap mesela kayseri yağlaması, içli köfte filan karnımızda doysun dimii

Tamam 8 aralık unutmiyim Yay burcu o zaman Kardelen

Tamam inşaallah özel günlere önem veririm genelde hatırlarım sende sinyal ver en azından
Evet bugün Buzin'in de doğum günü hepsi yay burcu 11 gün sonrada eşimin doğum günü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…