Anlamazsam uyuyamam ki ben
Sitede olup sürekli uğradığım ve aylardır boş olan bir topiğe girmediğim için bana küsüyorlarAsıl ben küsüyorum onlara beni yalnız bırakıyorlar
Anlatmıııııyyycıııııız
Benim çıkmam lazım görüşürüz hayırlı geceler
Görüşürüz nevoşum, usha kulislerimize yarın devam edelim, dünür arayışlarımız sürüyor diye ilan verelim mi arıyorum bölümüne
Efser doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım
Aaaa Efser'in doğumgünü mü. İyi ki Doğdun Efser, İyi ki Buradasın Efser, İyi ki seni tanıdık Efser, Mutlu Sağlıklı Nice Senelere Efser, Seni Seviyoruz Efser
Nevoşş bende doğumgünümde pasta isterim. Hele bir hatırlama bak neler yapıcam sana..
Onlar daha önce tarih verip uyardılar beni sende hatırlatHatırlamazsam kurbağa olacaktım
Kardelen'inde 2 gün sonra onu hatırlamazsak ne olacağız sence
Canım bu nekadar güzel pasta böyleEfser doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım
Onlar daha önce tarih verip uyardılar beni sende hatırlatHatırlamazsam kurbağa olacaktım
Kardelen'inde 2 gün sonra onu hatırlamazsak ne olacağız sence
Aaaa Efser'in doğumgünü mü. İyi ki Doğdun Efser, İyi ki Buradasın Efser, İyi ki seni tanıdık Efser, Mutlu Sağlıklı Nice Senelere Efser, Seni Seviyoruz Efser
Nevoşş bende doğumgünümde pasta isterim. Hele bir hatırlama bak neler yapıcam sana..
Tamam hatırlatıyorum yaz bir kenara bir daha yazmam 28 ocak tipik bir kova burcuyum efenim ve çok memnunum burcumdan
2 gün sonra yani pazar günü mü nevoş kardelenin doğumgünü. Hatırlamazsak daha gözüne gözükmeyelim bence.. Gerçi belki o topiğe girmez kocişiyle bir yerlere kaçabilirler
Çok çok teşekkür ederimbende sizi tanıdığıma çok muttluyum
Tamam inşaallah unutmam sen yaklaşınca yine hatırlat:18:
Evet 8 Aralık
Canım bu nekadar güzel pasta böylebeni duygulandırdın çok teşekkür ederim
Bende sabah haber vemedimki kim kurbağa kim olcak diye
Canımmm
Banane hatırlatmam ben sen not al hatırla. Ama kuru kuru pasta olmaz yanına bişiler de yap mesela kayseri yağlaması, içli köfte filan karnımızda doysun dimii
Tamam 8 aralık unutmiyim Yay burcu o zaman Kardelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?