Yaşlısın işte
Ben daha çıtırımotuzbeşe girmeme aylaaaaaaarr var daha
Ayy ben sandım birkaç sene var, 35 sayılırsın sen de
Ne münasebet canımaaayyyylaaaaaaaaaarrr var diyorum ya hem nüfus memuru yanlış yazmış sadece nüfusta öyle normalde 26 bilemedin 27 yim
Nevoş kayseri yağlamasın tarifini istiyorum hemen
Sen ushayı boşver biz seninle dünür olalım
Bende nüfusa geç yazılmışım, yoksa gerçek yaşım 25
Nevoş kayseri yağlamasın tarifini istiyorum hemen
Sen ushayı boşver biz seninle dünür olalım
Benim doğum günümde iki hafta önceydiYolun yarısına geldim
Bu arada devajucum, geçmiş olsun, hoş geldin canım
Şimdi gidiyorum çocukları okula göndericem
Canım çok sağolEfsercim doğum günün kutlu olsunHergünün bir öncekinden daha güzel geçsin, mutlu senelere canım
Sağol canım çok teşekür ederimTünaydın kızlar
Efsercim doğum günün kutlu olsun:119:
Sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmen dileğiyle nice yıllara...
Şimdilik bu kadar dönücem size
Beklenir canım bu yaramazlardanHayvanat bahçesinde sen düşünsene onu kurbağa neden konuşmuyor diye kızar, filin kanatlarını arar büyük hayal kırıklığıUçsana fil hadi uçsana diyee
Nasıl yani 35 misin sen vuslatım.. Geçmiş doğum günün kutlu olsun.. Bence farkındalığın başladığı, olgunluğun yaşandığı hayata farkı bir pencerenin açıldığı yaşlar 30 lu yaşlar bende 31 olucam ocak sonunda
Sağol canım cezamı çektim geldim ve sanırım ilk defa ceza aldığıma üzülmedim ceza alacağımı daha yazarken biliyordum ama kayıtsız kalamazdım neyse bitti gitti.
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinEki Görüntüle 885592
Yeni yaşın dilediğin herşeyi getirsin sana..
Sevdiklerinle sağlıklı huzurlu bol paralı nice yılların olsun...
Eki Görüntüle 885593 Eki Görüntüle 885594 Eki Görüntüle 885595 Eki Görüntüle 885596 Eki Görüntüle 885597
KAYSERİ YAĞLAMASI
Eki Görüntüle 885641
MALZEMELER
HAMURU İÇİN:
4 su bardağı su
8.5 su bardağı un
1 paket maya
tuz
Eki Görüntüle 885612 Eki Görüntüle 885613 Eki Görüntüle 885614 Eki Görüntüle 885615 Eki Görüntüle 885616 Eki Görüntüle 885617 Eki Görüntüle 885618 Eki Görüntüle 885619 Eki Görüntüle 885620
HAMURUN YAPILIŞI: Tüm malzemeler karıştırılıp 1 saat üstü kapalı bekletilir..Hamur mayalandıktan sonra küçük bezeler alınır ve açılır,teflon tavada pişirilir.. Bu ölçüde ki hamuru 17 ye böldüm 17 tane ekmek oldu... Ekmekler büyük servis tabağı büyüklüğünde oldu:))
İÇ MALZEMELER 250 gr kıyma
3 domates
2 kırmızı veya yeşil biber
1 kuru soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
Eki Görüntüle 885621 Eki Görüntüle 885622 Eki Görüntüle 885623 Eki Görüntüle 885624 Eki Görüntüle 885626 Eki Görüntüle 885627 Eki Görüntüle 885628
İÇ MALZEMENİN YAPILIŞI Önce kıyma bir tencereye konur üzerine su eklenip pişirilir..Suyunu çekince soğan ve yağ eklenerek kavrulur.Biberler atılıp çevrilir.İyice kavrulduktan sonra domates ve biber salçası eklenir ve domatesler eklenir üzerine tuz ,karabiber ve 2 su bardağı su ekleriz.İyice özleştirilir ve altı kapatılır...
Eki Görüntüle 885631 Eki Görüntüle 885632 Eki Görüntüle 885633 Eki Görüntüle 885635 Eki Görüntüle 885636
Sonra ekmek bir tepsi ve borcama konur ve üzerine sostan heryerine gelecek şekilde sürülür .Tüm ekmekler bitene kadar bu işlem yapılır...Sonra istenilen kadar parçaya bölünür..Servis tabağına alınır tabağın yanına sarmısaklı yoğurt konur ve bu yağlama rulo yapılıp sarmısaklı yoğurda batırılarak yenir..
Eki Görüntüle 885638 Eki Görüntüle 885639 Eki Görüntüle 885641
Afiyet olsun.....:))))
Devajum teşekkür ederimOlgunluğu aşalı çok oldu, yaşlandım artık
Boşver canım böle insanları ciddiye alıp, kafaya takmaya değmez.
İnşAllah hayırlısıyla en kısa zamanda bebek müjdesini alırsın canım
Sen bana yaşlımı dedinBen bir kere yaşımı göstermiyorum
Senin yaş kaç bakayım
Yaşlısın işte
Ben daha çıtırımotuzbeşe girmeme aylaaaaaaarr var daha
Ne münasebet canımaaayyyylaaaaaaaaaarrr var diyorum ya hem nüfus memuru yanlış yazmış sadece nüfusta öyle normalde 26 bilemedin 27 yim
Ben kızımın turşusunu kurmaya karar vermiştim zaten
Ama balerinayı bekleyeceğim oğlan doğurursa dünür adayım olabilir
Sen oğlanı kaç yaşında yaptın o zaman
KAYSERİ YAĞLAMASI
Eki Görüntüle 885641
3 domates
1 kuru soğan
Eki Görüntüle 885621 Eki Görüntüle 885622 Eki Görüntüle 885623 Eki Görüntüle 885624 Eki Görüntüle 885626 Eki Görüntüle 885627 Eki Görüntüle 885628
Ama aylar var yıllar değil
Dene canım emin ol çocukların ve eşin çok beğenecekCanım çok sağolsenide geçmiş doğum günün kutlu olsun
Sağol canım çok teşekür ederimhani doğum günü pastam tramısuda olsa olur hazır paketlerde vardı aslında
Beklenir canım bu yaramazlardan
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Karalıyım bunu deniyeceğimellerine sağlık çok nefis görünüyor
Bunun böyle içini hazırlasak ekmek arası yapsak diyorum ben
Aylar değil canım aaaayyylaaaaaaaaarrr o tamam mı
Sağol canım çok teşekür ederimhani doğum günü pastam tramısuda olsa olur hazır paketlerde vardı aslında
Aylar var ha sen 35 oldun say o zaman. Ay asıl ben çıtır kaldım aranız 35 ime daha 4 sene varrr moralim düzeldi bee bende 31 e giricem ocakta diye hayıflanıyordum
Tabüü tabüü bende 18 im o zaman
Beni bekleme diyorum sana kızım senin kız beğenmez yaş farkı olacak arada ne zaman gebe kalcam belli değil. Hem ben öyle nevoş gibi değilim gelinimden yemek hizmet beklerim yaşlanınca kim yapacağım yemeklerimi maharetli olmalı analı kızlılar yapmalı, mantılar açmalı ama senin gibi yağmurlu havalarda yemek yapamazsa aç kaldık
Yok canım daha neler artık yaşlanmışmış yaş almakla, yaşlanmak arasında çok fark var bebeğim insan hissettiği yaştadır
Sağol canım benim inşallahh
Yaşlı dedi valla bak görüyor musun yaa fena kaynana olur bundan benden demesi
Aylar var ha sen 35 oldun say o zaman. Ay asıl ben çıtır kaldım aranız 35 ime daha 4 sene varrr moralim düzeldi bee bende 31 e giricem ocakta diye hayıflanıyordum
Tabüü tabüü bende 18 im o zaman
Beni bekleme diyorum sana kızım senin kız beğenmez yaş farkı olacak arada ne zaman gebe kalcam belli değil. Hem ben öyle nevoş gibi değilim gelinimden yemek hizmet beklerim yaşlanınca kim yapacağım yemeklerimi maharetli olmalı analı kızlılar yapmalı, mantılar açmalı ama senin gibi yağmurlu havalarda yemek yapamazsa aç kaldık
Ben kızımın turşusunu kurmaya karar vermiştim zaten
Ama balerinayı bekleyeceğim oğlan doğurursa dünür adayım olabilir
Sen oğlanı kaç yaşında yaptın o zaman
KAYSERİ YAĞLAMASI
Eki Görüntüle 885641
MALZEMELER
HAMURU İÇİN:
4 su bardağı su
8.5 su bardağı un
1 paket maya
tuz
Eki Görüntüle 885612 Eki Görüntüle 885613 Eki Görüntüle 885614 Eki Görüntüle 885615 Eki Görüntüle 885616 Eki Görüntüle 885617 Eki Görüntüle 885618 Eki Görüntüle 885619 Eki Görüntüle 885620
HAMURUN YAPILIŞI: Tüm malzemeler karıştırılıp 1 saat üstü kapalı bekletilir..Hamur mayalandıktan sonra küçük bezeler alınır ve açılır,teflon tavada pişirilir.. Bu ölçüde ki hamuru 17 ye böldüm 17 tane ekmek oldu... Ekmekler büyük servis tabağı büyüklüğünde oldu:))
3 domates
1 kuru soğan
İÇ MALZEMENİN YAPILIŞI Önce kıyma bir tencereye konur üzerine su eklenip pişirilir..Suyunu çekince soğan ve yağ eklenerek kavrulur.Biberler atılıp çevrilir.İyice kavrulduktan sonra domates ve biber salçası eklenir ve domatesler eklenir üzerine tuz ,karabiber ve 2 su bardağı su ekleriz.İyice özleştirilir ve altı kapatılır...
Eki Görüntüle 885631 Eki Görüntüle 885632 Eki Görüntüle 885633 Eki Görüntüle 885635 Eki Görüntüle 885636
Sonra ekmek bir tepsi ve borcama konur ve üzerine sostan heryerine gelecek şekilde sürülür .Tüm ekmekler bitene kadar bu işlem yapılır...Sonra istenilen kadar parçaya bölünür..Servis tabağına alınır tabağın yanına sarmısaklı yoğurt konur ve bu yağlama rulo yapılıp sarmısaklı yoğurda batırılarak yenir..
Eki Görüntüle 885638 Eki Görüntüle 885639 Eki Görüntüle 885641
Afiyet olsun.....:))))
Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım
Canım çok sağolsenide geçmiş doğum günün kutlu olsun
Ot çöp neyim attım işte :119::119:idare ediver artıkhazır pasta yapmayı bilmiyorum ben:26: baktım paketli satılanlar da öyle karıştırınca olmuyormuş çok aşamalı beni aşar
Pasta yeme artık hem formunu koruman lazım yaşlılıktakaç oldun sen ondan haber ver
Olmadan oldum sayamamçok realist bir insanım tamamen gerçeklerle ve bilimin ışığında yaşarım
Yani daha aaayylaaaaaarr var
Sen de 18 olabilirsin canım benim için sorun yok
Tamam ya kızıma koca mı yokŞöyle yaşlı,zengin ve beceriksiz bir kayınvalide illaki denk gelir o büyüyene kadar
Bak orasını hiç hesap edemedim
Teşekkür ederim canım
Çok teşekkürler
Yok canım daha neler artık yaşlanmışmış yaş almakla, yaşlanmak arasında çok fark var bebeğim insan hissettiği yaştadır
Sağol canım benim inşallahh
Yaşlı dedi valla bak görüyor musun yaa fena kaynana olur bundan benden demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?