- 25 Mayıs 2008
- 18.347
- 3.216
- 423
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Usha karar verebildinmi dünürlerin hakkında :44:
Kusura bakmadın değil miKızıma sürekli annesinin yemeklerini öven bir eş istemiyorumYok yok en son benden de vazgeçmiş , yemek yapabilen kayınvalide istemiyormuş
Yok yok senin kız evde kalacak
Oğullarımıza gelin bulamıyacağız
Ben kızı mı asıl yemek bilen kaynanaya verirdim.Kızımı da tembihlerdim yemek yapmayı bilmiyorum diyeKayınvalide yapar kızım yerdi
Kusura bakmadın değil miKızıma sürekli annesinin yemeklerini öven bir eş istemiyorum
Gel kızım ben sana öğretirimle başlar o zaman kayınvalide
Yok karar veremiyorBeceriksiz kaynanaÇöpsüz üzümBirde bulunmaz hint kumaşı arıyor
Usha karar verebildinmi dünürlerin hakkında :44:
Kusura bakmadın değil miKızıma sürekli annesinin yemeklerini öven bir eş istemiyorum
Gel kızım ben sana öğretirimle başlar o zaman kayınvalide
Benden gizli gizli kulis yapıyor birde buralarda
Ausencia'nın oğlan tam bize göreydi aslındahem tek çocuk, kayınvalidenin yaşı yaşıma kilosu kiloma ama yemek topiği varmış :26:
Bu fikirlerin sahibi benim, hemen kendi fikirlerinmiş gibi söylemeeeeeeeee
Çok uykum var gözümü açamıyorum, başım laptopuma düşecek sallanıp duruyor :89::86::86::86::86::86:
Çok uykum var gözümü açamıyorum, başım laptopuma düşecek sallanıp duruyor :89::86::86::86::86::86:
Dün gece de böyle dedin ama başka topiklerde gezdiğin gözümden kaçmadı sevgili menejerim
Verelim bence kızı, oğlan'ın cv'sini inceledinmi ?
Sende bir yemek başlığı aç iki dünür yemek yaparsınız çocuklarda yer
Bu gece beterim, çok yoruldum sanırım düşün nevoşun oğlanı bile 2 görümceye rağmen cazip diye düşünüyorum bizim kız için, demekki uyku beynimi kemiriyor
Benimde öyle yatmaya gideceğim birazdanDün çok geç yattım sabah erken kalkınca bugün fenayım
Bu gece beterim, çok yoruldum sanırım düşün nevoşun oğlanı bile 2 görümceye rağmen cazip diye düşünüyorum bizim kız için, demekki uyku beynimi kemiriyor
Yok ben vazgeçtim istemiyorum
Yok ben vazgeçtim istemiyorum
Akşam seni berdest etmelerini söylemiştim ama, hala tutuklu değilsin
Birde ömürün başlıkta duyuru yapmışsın kız şaşırmış iyice
Akşam seni berdest etmelerini söylemiştim ama, hala tutuklu değilsin
Birde ömürün başlıkta duyuru yapmışsın kız şaşırmış iyice
Ama biz anlaştık orta yolu bulduk karıştırmayın ortalığı
Ayy ne bileyimBu ara herkes alınıyor banaBirşey yapmıyorumDeli etmeyin beni:84: