• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Yok yok en son benden de vazgeçmiş , yemek yapabilen kayınvalide istemiyormuş :52:

Kusura bakmadın değil mi:52::52:Kızıma sürekli annesinin yemeklerini öven bir eş istemiyorum:19:
:53:Yok yok senin kız evde kalacak:60:

Oğullarımıza gelin bulamıyacağız:52:
Ben kızı mı asıl yemek bilen kaynanaya verirdim.Kızımı da tembihlerdim yemek yapmayı bilmiyorum diye:60:Kayınvalide yapar kızım yerdi:60:

Gel kızım ben sana öğretirimle başlar o zaman kayınvalide :60:

Kusura bakmadın değil mi:52::52:Kızıma sürekli annesinin yemeklerini öven bir eş istemiyorum:19:

Gel kızım ben sana öğretirimle başlar o zaman kayınvalide :60:

Bu fikirlerin sahibi benim, hemen kendi fikirlerinmiş gibi söylemeeeeeeeee:20:

Çok uykum var gözümü açamıyorum, başım laptopuma düşecek sallanıp duruyor :89::86::86::86::86::86:

Ausencia'nın oğlan tam bize göreydi aslında:ssz:hem tek çocuk, kayınvalidenin yaşı yaşıma kilosu kiloma :1: ama yemek topiği varmış :26:

Verelim bence kızı, oğlan'ın cv'sini inceledinmi ?
Sende bir yemek başlığı aç iki dünür yemek yaparsınız çocuklarda yer :52:

:60::60::60::60::60:

Dün gece de böyle dedin ama başka topiklerde gezdiğin gözümden kaçmadı sevgili menejerim :ssz:

Bu gece beterim, çok yoruldum sanırım düşün nevoşun oğlanı bile 2 görümceye rağmen cazip diye düşünüyorum bizim kız için, demekki uyku beynimi kemiriyor :27:

Verelim bence kızı, oğlan'ın cv'sini inceledinmi ?
Sende bir yemek başlığı aç iki dünür yemek yaparsınız çocuklarda yer :52:

Yok ben yemek falan yapamam:19:ısrarlara dayanamayıp yarışmaya katıldım oda 1 seferlikti :21: bana gelirlerse dışarıdan söyleriz:60::60::60:

Benimde öyle yatmaya gideceğim birazdan:9:Dün çok geç yattım sabah erken kalkınca bugün fenayım:9:

Akşam seni berdest etmelerini söylemiştim ama, hala tutuklu değilsin :6:
Birde ömürün başlıkta duyuru yapmışsın kız şaşırmış iyice :1:

Ama biz anlaştık orta yolu bulduk karıştırmayın ortalığı:20:
Ayy ne bileyim:1:Bu ara herkes alınıyor bana:59:Birşey yapmıyorum:5:Deli etmeyin beni:84:

Ama biz anlaştık orta yolu bulduk karıştırmayın ortalığı:20:
Ayy ne bileyim:1:Bu ara herkes alınıyor bana:59:Birşey yapmıyorum:5:Deli etmeyin beni:84:

Anlamazsam uyuyamam ki ben :53:

Back