• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
:52:Sende bizdensin:29:Çocuk olunca dağınıklık hiç bitmiyor:9:Oğlum bu ara nerde kağıt bulsa yırtıp yerlere seriyor:84:Yada oyuncakların içinde atlama ipleri oyuncak kabloları var onları sandalye sehba,dolap kabakları nereyi bulursa oraya bağlıyor çöz çözebilirsen deli olacağım:84::52:

Benim kızda 2 hasır nihale vardı onlara yetişmiş:26: tam süpürdüm sildim iş bitti dedim:21: bir baktım nihaleler parçalanmış:53: her yerden hasır çöpü topladım dün :31:kurtarmadı tabi tekrar süpürdüm:43:

Ama sizden değilim :20: olmayacağım :19: olmamalıyım :50:

Benim kızda 2 hasır nihale vardı onlara yetişmiş:26: tam süpürdüm sildim iş bitti dedim:21: bir baktım nihaleler parçalanmış:53: her yerden hasır çöpü topladım dün :31:kurtarmadı tabi tekrar süpürdüm:43:

Ama sizden değilim :20: olmayacağım :19: olmamalıyım :50:

Evet o zaman çok fena oluyor:5:Ama yinede kızamıyorum :50:Ben yaptığını gördüğümde anne kızdın mı diyor :9:Ne diyebilirim:27:
Sen işe başlayacaksın ben evdeyim işim gücüm yok ancak yemek temizlik,çocuklar:9:Bazen diyorum boş gezenin boş kalfasıyım:52:

Son düzenleme:
Evet o zaman çok fena oluyor:5:Ama yinede kızamıyorum :50:Ben yaptığını gördüğümde anne kızdın mı diyor :9:Ne diyebilirim:27:
Sen işe başlayacaksın ben evdeyim işim gücüm yok ancak yemek temizlik,çocuklar:9:Bazen diyorum boş gezenin boş kalfasıyım:52:

Ben biraz şımarık yetiştirdim sanırsam.. yada ne bileyim evde ses yükselmez bizim belki ondandır... azıcık kızıp şşşştt desem önce dudaklar sarkıyor sonra gözünün yaşıyla başlıyor ağlamaya... çözemedim bu işi ben nevoş:26:

Ben biraz şımarık yetiştirdim sanırsam.. yada ne bileyim evde ses yükselmez bizim belki ondandır... azıcık kızıp şşşştt desem önce dudaklar sarkıyor sonra gözünün yaşıyla başlıyor ağlamaya... çözemedim bu işi ben nevoş:26:

Canım benim oğlumda öyle birşey diyemiyoruz:19:Birazda alıngan şaka bile yapsak dudaklar büzülüyor:1:
Birazda yapı meselesi benim kızlardan biri hala öyle hemen ağlar kızamazsın:9:

Canım benim oğlumda öyle birşey diyemiyoruz:19:Birazda alıngan şaka bile yapsak dudaklar büzülüyor:1:
Birazda yapı meselesi benim kızlardan biri hala öyle hemen ağlar kızamazsın:9:

Bende öyleydim gerçi anasına çekmiş :9:ama yapmasını istemediğim bir şeyi anlatmakta zorlanabiliyorum böyle olunca:31:

Bende öyleydim gerçi anasına çekmiş :9:ama yapmasını istemediğim bir şeyi anlatmakta zorlanabiliyorum böyle olunca:31:

Ben hala öyleyim çok hassasım çabuk dağılıyorum:ssz:Canım 2 yaş çocukluğun ergenliği diyorlar sahiden çok zor geçiyor:34:Biraz büyümesi gerekiyor :31:

Geç olsun güç olmasın:52:Benimki sürekli oyun oynamak istiyor bizde sırayla oynuyoruz:52:

Şimdilik arada kendi kendine de idare edebiliyor benimki daha :1:ama kutu kutu pense krizi tuttumu 1 saat babasıyla dönüşümlü dönüyoruz :60::60:

Bir oy patlaması mı yaşanmış ben yokken :53:

Nevreste topik topik dolaşmışsın canım ya , bunun sonuçlarını adra görmesin ama :52:

Şimdilik arada kendi kendine de idare edebiliyor benimki daha :1:ama kutu kutu pense krizi tuttumu 1 saat babasıyla dönüşümlü dönüyoruz :60::60:

:nazar:Benim ki ablalrı okuldan gelince hemen yakalıyor kızlar hadi odanıza dediğimde dudaklar büzülüyor 'Benimle kim oynayacak şimdi' diyor:60:Ben oynuyorum biraz sonra babayı yakalıyor:9:Dönüşümlü oynuyoruz:27:

:nazar:Benim ki ablalrı okuldan gelince hemen yakalıyor kızlar hadi odanıza dediğimde dudaklar büzülüyor 'Benimle kim oynayacak şimdi' diyor:60:Ben oynuyorum biraz sonra babayı yakalıyor:9:Dönüşümlü oynuyoruz:27:
Abla olması avantaj ya:34: keşke daha erken yapsaymışız yada daha erken evlenseymişiz diyesim geliyor arada :60::60:

Bize de geleydi o hareketten azıcık iyiydi :52::52:

Canım ben vazgeçtim ya :26:onunda yemek topiği varmış hamarat kaynanaya karşıyım biliyorsun :19:
:53:Yok yok senin kız evde kalacak:60:
Yok yok en son benden de vazgeçmiş , yemek yapabilen kayınvalide istemiyormuş :52:

Oğullarımıza gelin bulamıyacağız:52:
Ben kızı mı asıl yemek bilen kaynanaya verirdim.Kızımı da tembihlerdim yemek yapmayı bilmiyorum diye:60:Kayınvalide yapar kızım yerdi:60:

Back