Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .

canım senin kaynanan simetri hastası olabilir...simetri hastaları çok takar öyle şeylere..eh birde titizse..tamam tadından yenmezler artık..valla okurken içim şişti...
temzilik başka diken üstünde durmak başka...
mesela benim bi arkadaşım var aşırı titiz kv si seninki gibi...dört odalı evleri...hergün sabah 7 de kalkılır o evin bi yıkanmadığı kalır inan...yataktan kalkıp direk balkona çıkılır bütün şarşaflar yorganlar çırpılır...afedersin sanki ç.şlediler yani....
evin temziliği bitmeden kahvaltı asla yapılmaz....
düşünsene...ay allahım anlatırken iflah geldi...
kocası işten gelir kapının önüne bi örtü sererler adam soyunur dökünür...direk banyoya...yıkanır paklanır öyle buyur eder içeriye..
evine misafir gelmez zaten..çünkü bütün eş dost bilir huyunu...misafir içerdeyken sağı solu toparlıcam diye uğraştığından millet rahatsız olur evinde...
biz o gelinle küçüklükten arkadaşız, ısrar etti bi kahveye gel bana diye, neyse gittim gitmez olaydım..inan oğlumu kucağıma bastırdım yere bile indiremedim...ev ev değil sanki biblo..bir toz tanesi göremezsin...kahveler geldi, kv bön bön bakıyor dökersem damlatırsam falan diye heralde..sinir olmuştum....
zaten daha kapıdan girerken hemen terlik koydu, dur kızım basma buyur terlik dedi...
afalladım bi...bizde misafire terlik isterse verilir.istemezse zorla gözüne sokulmaz....ayıptır...neyse..
kahveyi içtim ama birde bana sor... 15 dakka oturdum kalktım..çıkarken arkadaşıma dedimki allah sana ecir ve sabır versin dedim...ağlamaya başladı...eşimi çok seviyorum ama bu kadın yüzünden boşanıcam bıktım illallah ettim yetti canıma demişti...hala o cümlesi dün gibi aklımda..zavallı arkadaşım...
o yüzden senin kv çok dikkatimi çekti ondan bu kadar yazdım...
allah sabır versin gerçekten böyle kv ömür bitirir...şükret ki aynı evde değilsiniz...allah da eline muhtaç etmesin...

Bende işimi bitirmeden kahvaltı yapmam çarşafları da silkelerim ama misafir yanında iş yapmak ayıptır yahu

Kayınvalide ile aynı evde yaşamak zaten zor zanaat birde böylesi düşman başına
Gazel'e mi faydası oldu yoksa

Bana bir faydası olmadığı kesin

her sabah nasıl çırpıyorsun canım yaa..takıntı yapma sende kendine...
kahvaltı yapmadan benim gözüm açılmazki nasıl yapayım temizlik...

iki gün kala yetiştim oy vermeye

Etli ekmek

çok teşekkür ederim canım, çok mutlu oldum

her sabah nasıl çırpıyorsun canım yaa..takıntı yapma sende kendine...
kahvaltı yapmadan benim gözüm açılmazki nasıl yapayım temizlik...

çok teşekkür ederim canım, çok mutlu oldum

Alışkanlık sanırım...annem yapardı evlenmeden önce...evlenince bir baktım bende yapıyorum ama sadece çarşaf 1 tanecik ... ben tok karnına iş yapamam kesinlikle...işim bitecek öyle kahvaltı...sonrada alırım kahvemi keyif yaparım...kahvaltıyı es kaza önce yaparsam o gün için yaptığım tek iş yemek olur neredeyse ki o da binde bir olur

valla tebrik ederim canım...ben kahvaltı yapmadan gözüm açılmaz...şaşı beş görürüm...
illa o kahvaltı yapılacak...sonra bismillah derim sıvarım kolları...
aç karna derman olmaz bende...hele ki geç yatmaya alışmış biri olarak..
2 den aşağı yatmam da.. uykumu alamıyorum sanırım..mahmurluk geçmiyor kahvaltı yapmadan

Ben de geç yatıyorumSabah pişman olsam da iş işten çekiyor

Kızımın uykusuzluğu yüzünden alıştım ben az uyumaya en fazla 6 saat uyuduğunu göz önünde bulundurursak ben 2 yıldır günde 6 saat uyumadım diyebilirim...dün gece 3 te yattım 6 30 da kalktım mesela... 8 e kadar mutfak işleri 10 a kadar diğer işler halloluyor böylece...kahvaltı o zaman ancak....o uyanıkken tehlikeli olabilecek işleri de gündüz uyuduğunda yapıyorum...

Ben de geç yatıyorumSabah pişman olsam da iş işten çekiyor

her sabah diyorumki birdaha erkenden yatıcam diyorum, ama gece olunca az daha az daha derken 2 yi buluyor
birde vücut alıştı iyice, erken yatsam da uyuyamıyorum yaa...
melisa çayı aldım uyku getirsin diye ama tık yok..varmı bi öneriniz yaaa...yatağa yatınca saatlerce dönüp duruyorum...

benim oğlumda ilk iki yıl düzensizdi uykusu, ama bu yıl şükürler olsun düzene girdi...
seninde girer yavaştan...zor dönemi atlatmışsınız...

Ben de gece erken yatamıyorum en erken 12 oda çok nadirSabahta 7:30da uyanıyorumAma yatağa yatar yatmaz uyuyorum çok yoruluyorum galiba

İnşallah bekliyorum o günleri

Ben de gece erken yatamıyorum en erken 12 oda çok nadirSabahta 7:30da uyanıyorumAma yatağa yatar yatmaz uyuyorum çok yoruluyorum galiba

O kadar yemeği ben yapsam bende yorulurum...yımırta yap yımırta

Bu topikte ne işim var benim ya hepsi balerina

Sende bizdensinÇocuk olunca dağınıklık hiç bitmiyorOğlum bu ara nerde kağıt bulsa yırtıp yerlere seriyor:84:Yada oyuncakların içinde atlama ipleri oyuncak kabloları var onları sandalye sehba,dolap kabakları nereyi bulursa oraya bağlıyor çöz çözebilirsen deli olacağım:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…