Kızlar nevoşş geyik topiklerinde oy kullanma hatırlatması yapıyor tek tek. Oy patlaması yaşanabilir ama kimin lehine olue bilemiyorum Gazel uçup gidebilirr aman skı tutun
girmiyim dimi ama napayım damarıma bastılar medimm yaaa dayanamadım göze aldım yazarken ban alacağmıı biliyordum zaten çektim cezamı geldimmmçikın royal hee ah sen yemek yapcan da görücez Allah ömür verirse
Canım bu ne ki ya bu hiçbirşey yanii. Perdeleri çekersin milimi milimine çekeceksin ne geride kalacak ne fazla ileride olacak, yastık aldın arkana düzgün bırakacaksı, Eşim çay içer br abajur vardır sehpada on kere uyarır eline dikkat et diye, gazeteler sıralı durmalıdır buruşmamalıdır. Ya bana gelir otta sehpam var salonda yanuk duruyor diye düzeltir iyice, tablolara takar, apartmadamn misafrler gelmişti ilk evlendğim de o da biizm apartmanda oturmuş daha önce onların evi zaten bu da. Bu önceden geldi heryer düzenli olmasına rağmen her yeri elden geçirdi. Yumurta ayracı işte kpçe bilmem ne koymuştu evlenşirken birkaç yemek takımı filan mutfağı yaptırtmışlar filan neyse işte ne zaman gelse alır eline yumurta ayracını bunu kullanıyor musun der, mutfağı da ne güzel yaptırrtık der, sürekli bir yeemektne söz edecekse 6 senedir dinlerim ben böyle yapıyordum onu diye artık biliyorum aneee diyorum. Herşeyin en iyisini o bilir, gençken şöyle giyinirdim şöyle yapardım aman neler neler. Onlara gidince 1 saat oturuyoruz zate yerimden kalkmıyorum yemeklerini de yemiş oluyorlar fazla yapamıyor şimdi. İşte o ara ne yaparsa. İşte kp bişi olsa ben bakıcam mecbur sanırım beraber otururuz ve ben düşünemiyorum çok patavatsız bir de.
Heh o senin kaynananın sana iş yaptırtma tekniği işte.
Oylamada hareketlilik oldu mu
evet nevrestem geyikler işe yaramış
canım senin kaynanan simetri hastası olabilir...simetri hastaları çok takar öyle şeylere..eh birde titizse..tamam tadından yenmezler artık..valla okurken içim şişti...
temzilik başka diken üstünde durmak başka...
mesela benim bi arkadaşım var aşırı titiz kv si seninki gibi...dört odalı evleri...hergün sabah 7 de kalkılır o evin bi yıkanmadığı kalır inan...yataktan kalkıp direk balkona çıkılır bütün şarşaflar yorganlar çırpılır...afedersin sanki ç.şlediler yani....
evin temziliği bitmeden kahvaltı asla yapılmaz....
düşünsene...ay allahım anlatırken iflah geldi...
kocası işten gelir kapının önüne bi örtü sererler adam soyunur dökünür...direk banyoya...yıkanır paklanır öyle buyur eder içeriye..
evine misafir gelmez zaten..çünkü bütün eş dost bilir huyunu...misafir içerdeyken sağı solu toparlıcam diye uğraştığından millet rahatsız olur evinde...
biz o gelinle küçüklükten arkadaşız, ısrar etti bi kahveye gel bana diye, neyse gittim gitmez olaydım..inan oğlumu kucağıma bastırdım yere bile indiremedim...ev ev değil sanki biblo..bir toz tanesi göremezsin...kahveler geldi, kv bön bön bakıyor dökersem damlatırsam falan diye heralde..sinir olmuştum....
zaten daha kapıdan girerken hemen terlik koydu, dur kızım basma buyur terlik dedi...
afalladım bi...bizde misafire terlik isterse verilir.istemezse zorla gözüne sokulmaz....ayıptır...neyse..
kahveyi içtim ama birde bana sor... 15 dakka oturdum kalktım..çıkarken arkadaşıma dedimki allah sana ecir ve sabır versin dedim...ağlamaya başladı...eşimi çok seviyorum ama bu kadın yüzünden boşanıcam bıktım illallah ettim yetti canıma demişti...hala o cümlesi dün gibi aklımda..zavallı arkadaşım...
o yüzden senin kv çok dikkatimi çekti ondan bu kadar yazdım...
allah sabır versin gerçekten böyle kv ömür bitirir...şükret ki aynı evde değilsiniz...allah da eline muhtaç etmesin...
Gazel'e mi faydası oldu yoksa
Bende işimi bitirmeden kahvaltı yapmamçarşafları da silkelerim ama misafir yanında iş yapmak ayıptır yahu
Kayınvalide ile aynı evde yaşamak zaten zor zanaat birde böylesi düşman başına
Bana bir faydası olmadığı kesin
Bende işimi bitirmeden kahvaltı yapmamçarşafları da silkelerim ama misafir yanında iş yapmak ayıptır yahu
Kayınvalide ile aynı evde yaşamak zaten zor zanaat birde böylesi düşman başına
Bana bir faydası olmadığı kesin
iki gün kala yetiştim oy vermeye
Etli ekmek
her sabah nasıl çırpıyorsun canım yaa..takıntı yapma sende kendine...
kahvaltı yapmadan benim gözüm açılmazki nasıl yapayım temizlik...
çok teşekkür ederim canım, çok mutlu oldum
Alışkanlık sanırım...annem yapardı evlenmeden önce...evlenince bir baktım bende yapıyorumama sadece çarşaf 1 tanecik ... ben tok karnına iş yapamam kesinlikle...işim bitecek öyle kahvaltı...sonrada alırım kahvemi keyif yaparım...kahvaltıyı es kaza önce yaparsam o gün için yaptığım tek iş yemek olur neredeyse ki o da binde bir olur
valla tebrik ederim canım...ben kahvaltı yapmadan gözüm açılmaz...şaşı beş görürüm...
illa o kahvaltı yapılacak...sonra bismillah derim sıvarım kolları...
aç karna derman olmaz bende...hele ki geç yatmaya alışmış biri olarak..
2 den aşağı yatmam da..uykumu alamıyorum sanırım..mahmurluk geçmiyor kahvaltı yapmadan
valla tebrik ederim canım...ben kahvaltı yapmadan gözüm açılmaz...şaşı beş görürüm...
illa o kahvaltı yapılacak...sonra bismillah derim sıvarım kolları...
aç karna derman olmaz bende...hele ki geç yatmaya alışmış biri olarak..
2 den aşağı yatmam da..uykumu alamıyorum sanırım..mahmurluk geçmiyor kahvaltı yapmadan
Ben de geç yatıyorumSabah pişman olsam da iş işten çekiyor
Kızımın uykusuzluğu yüzünden alıştım ben az uyumayaen fazla 6 saat uyuduğunu göz önünde bulundurursak ben 2 yıldır günde 6 saat uyumadım diyebilirim...dün gece 3 te yattım 6 30 da kalktım mesela... 8 e kadar mutfak işleri 10 a kadar diğer işler halloluyor böylece...kahvaltı o zaman ancak....o uyanıkken tehlikeli olabilecek işleri de gündüz uyuduğunda yapıyorum...
her sabah diyorumki birdaha erkenden yatıcam diyorum, ama gece olunca az daha az daha derken 2 yi buluyor
birde vücut alıştı iyice, erken yatsam da uyuyamıyorum yaa...
melisa çayı aldım uyku getirsin diye ama tık yok..varmı bi öneriniz yaaa...yatağa yatınca saatlerce dönüp duruyorum...
benim oğlumda ilk iki yıl düzensizdi uykusu, ama bu yıl şükürler olsun düzene girdi...
seninde girer yavaştan...zor dönemi atlatmışsınız...
her sabah diyorumki birdaha erkenden yatıcam diyorum, ama gece olunca az daha az daha derken 2 yi buluyor
birde vücut alıştı iyice, erken yatsam da uyuyamıyorum yaa...
melisa çayı aldım uyku getirsin diye ama tık yok..varmı bi öneriniz yaaa...yatağa yatınca saatlerce dönüp duruyorum...
benim oğlumda ilk iki yıl düzensizdi uykusu, ama bu yıl şükürler olsun düzene girdi...
seninde girer yavaştan...zor dönemi atlatmışsınız...
Ben de gece erken yatamıyorum en erken 12 oda çok nadirSabahta 7:30da uyanıyorum Ama yatağa yatar yatmaz uyuyorum çok yoruluyorum galiba
İnşallah bekliyorum o günleri
O kadar yemeği ben yapsam bende yorulurum...yımırta yap yımırta
Yemek yapınca yorulmuyorum aksine o zaman dinleniyorumCanım kaç defa dışarı çıkıp geliyorum Sonra ev işiEki Görüntüle 885013 Eki Görüntüle 885014 Eki Görüntüle 885015
Bu topikte ne işim var benim yahepsi balerina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?