Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .

Benim kızda 2 hasır nihale vardı onlara yetişmiş:26: tam süpürdüm sildim iş bitti dedim bir baktım nihaleler parçalanmış her yerden hasır çöpü topladım dün kurtarmadı tabi tekrar süpürdüm

Ama sizden değilim olmayacağım olmamalıyım

Evet o zaman çok fena oluyorAma yinede kızamıyorum Ben yaptığını gördüğümde anne kızdın mı diyor Ne diyebilirim
Sen işe başlayacaksın ben evdeyim işim gücüm yok ancak yemek temizlik,çocuklarBazen diyorum boş gezenin boş kalfasıyım

Son düzenleme:

Ben biraz şımarık yetiştirdim sanırsam.. yada ne bileyim evde ses yükselmez bizim belki ondandır... azıcık kızıp şşşştt desem önce dudaklar sarkıyor sonra gözünün yaşıyla başlıyor ağlamaya... çözemedim bu işi ben nevoş:26:

Canım benim oğlumda öyle birşey diyemiyoruzBirazda alıngan şaka bile yapsak dudaklar büzülüyor
Birazda yapı meselesi benim kızlardan biri hala öyle hemen ağlar kızamazsın

Canım benim oğlumda öyle birşey diyemiyoruzBirazda alıngan şaka bile yapsak dudaklar büzülüyor
Birazda yapı meselesi benim kızlardan biri hala öyle hemen ağlar kızamazsın

Bende öyleydim gerçi anasına çekmiş ama yapmasını istemediğim bir şeyi anlatmakta zorlanabiliyorum böyle olunca

Bende öyleydim gerçi anasına çekmiş ama yapmasını istemediğim bir şeyi anlatmakta zorlanabiliyorum böyle olunca

Ben hala öyleyim çok hassasım çabuk dağılıyorumCanım 2 yaş çocukluğun ergenliği diyorlar sahiden çok zor geçiyorBiraz büyümesi gerekiyor

Geç olsun güç olmasınBenimki sürekli oyun oynamak istiyor bizde sırayla oynuyoruz

Şimdilik arada kendi kendine de idare edebiliyor benimki daha ama kutu kutu pense krizi tuttumu 1 saat babasıyla dönüşümlü dönüyoruz

Bir oy patlaması mı yaşanmış ben yokken

Nevreste topik topik dolaşmışsın canım ya , bunun sonuçlarını adra görmesin ama

Şimdilik arada kendi kendine de idare edebiliyor benimki daha ama kutu kutu pense krizi tuttumu 1 saat babasıyla dönüşümlü dönüyoruz

Benim ki ablalrı okuldan gelince hemen yakalıyor kızlar hadi odanıza dediğimde dudaklar büzülüyor 'Benimle kim oynayacak şimdi' diyorBen oynuyorum biraz sonra babayı yakalıyorDönüşümlü oynuyoruz

Benim ki ablalrı okuldan gelince hemen yakalıyor kızlar hadi odanıza dediğimde dudaklar büzülüyor 'Benimle kim oynayacak şimdi' diyorBen oynuyorum biraz sonra babayı yakalıyorDönüşümlü oynuyoruz
Abla olması avantaj ya keşke daha erken yapsaymışız yada daha erken evlenseymişiz diyesim geliyor arada

Bize de geleydi o hareketten azıcık iyiydi

Canım ben vazgeçtim ya :26nunda yemek topiği varmış hamarat kaynanaya karşıyım biliyorsun
Yok yok senin kız evde kalacak
Yok yok en son benden de vazgeçmiş , yemek yapabilen kayınvalide istemiyormuş

Oğullarımıza gelin bulamıyacağız
Ben kızı mı asıl yemek bilen kaynanaya verirdim.Kızımı da tembihlerdim yemek yapmayı bilmiyorum diyeKayınvalide yapar kızım yerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…