Sende bizdensin Çocuk olunca dağınıklık hiç bitmiyor Oğlum bu ara nerde kağıt bulsa yırtıp yerlere seriyor:84:Yada oyuncakların içinde atlama ipleri oyuncak kabloları var onları sandalye sehba,dolap kabakları nereyi bulursa oraya bağlıyor çöz çözebilirsen deli olacağım:84:
Benim kızda 2 hasır nihale vardı onlara yetişmiş:26: tam süpürdüm sildim iş bitti dedimbir baktım nihaleler parçalanmış her yerden hasır çöpü topladım dün kurtarmadı tabi tekrar süpürdüm
Ama sizden değilimolmayacağım olmamalıyım
Evet o zaman çok fena oluyorAma yinede kızamıyorum Ben yaptığını gördüğümde anne kızdın mı diyor Ne diyebilirim
Sen işe başlayacaksın ben evdeyim işim gücüm yok ancak yemek temizlik,çocuklarBazen diyorum boş gezenin boş kalfasıyım
Ben biraz şımarık yetiştirdim sanırsam.. yada ne bileyim evde ses yükselmez bizim belki ondandır... azıcık kızıp şşşştt desem önce dudaklar sarkıyor sonra gözünün yaşıyla başlıyor ağlamaya... çözemedim bu işi ben nevoş:26:
Canım benim oğlumda öyle birşey diyemiyoruzBirazda alıngan şaka bile yapsak dudaklar büzülüyor
Birazda yapı meselesi benim kızlardan biri hala öyle hemen ağlar kızamazsın
Bende öyleydim gerçi anasına çekmişama yapmasını istemediğim bir şeyi anlatmakta zorlanabiliyorum böyle olunca
Ben hala öyleyim çok hassasım çabuk dağılıyorumCanım 2 yaş çocukluğun ergenliği diyorlar sahiden çok zor geçiyor Biraz büyümesi gerekiyor
Geç olsun güç olmasınBenimki sürekli oyun oynamak istiyor bizde sırayla oynuyoruz
Bir oy patlaması mı yaşanmış ben yokken
Nevreste topik topik dolaşmışsın canım ya , bunun sonuçlarını adra görmesin ama
Şimdilik arada kendi kendine de idare edebiliyor benimki dahaama kutu kutu pense krizi tuttumu 1 saat babasıyla dönüşümlü dönüyoruz
Bir oy patlaması mı yaşanmış ben yokken
Nevreste topik topik dolaşmışsın canım ya , bunun sonuçlarını adra görmesin ama
Abla olması avantaj yaBenim ki ablalrı okuldan gelince hemen yakalıyor kızlar hadi odanıza dediğimde dudaklar büzülüyor 'Benimle kim oynayacak şimdi' diyor Ben oynuyorum biraz sonra babayı yakalıyor Dönüşümlü oynuyoruz
Abla olması avantaj yakeşke daha erken yapsaymışız yada daha erken evlenseymişiz diyesim geliyor arada
Ben görüyorum yetmez mi
Link dağıttım ama isim vermedim artık nasip kiminse oylar ona gitti
Tanıtım istediler bende yaptım
:26::26::26:
Yeter yahu yetmez mi
İyi yapmışsın nevrestem , hareket gelsin biraz şuralara
:26::26::26:
Yeter yahu yetmez mi
İyi yapmışsın nevrestem , hareket gelsin biraz şuralara
Bence de iyi oldu
Usha kızı sana veriyormuş
Bence de iyi oldu
Usha kızı sana veriyormuş
Bize de geleydi o hareketten azıcık iyiydi
Canım ben vazgeçtim ya :26nunda yemek topiği varmış hamarat kaynanaya karşıyım biliyorsun
Yok yok en son benden de vazgeçmiş , yemek yapabilen kayınvalide istemiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?