Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .

Eminim olmaz

Halası falan varsa ona benzesin

Birşey olmaz canım benim kız 2011 li 2014 e yetişirse 3 2015'e kalırsa 4 yaş olur arada

Ama ikiz olursa ve biri kız olursa o zaman vazgeçerim baştan söyleyeyim

canım senin görümcelerden gözün korkmuş....yoksa sende çok mu görümce..
benim arkadaşımın 5 tane görümcesi var hepsini de kardeşi gibi sever... kader işte...
ama haklısın vallahi, görmeyeyim ömrümce diyen boşa dememiş dimi...

usha ausa verecek zannımca, ama benim bildiğim aus oğlunu iç güveysi vermez...
usha fazla hayal kurmasın...birde nevresteye çok becerikli kv istemem kızımı ezer diyordu, ama ausa vermeyi düşünüyor...ausun kocamaaaaan yemek topiği var, gir bak usha hanım, kızını verebilecen mi bakalım...
sen çok yağlı bi kapıyı kaçırdın...tey teyy teyyyy

Benim bir görümcem var onada görümce demeye 1000 şahit yetmez her halde Hatta halamda yok dolayısıyla anneden kalan bir korku da değil ama forumdan çok dolmuşum sanırsam acayip tırsıyorum

Hadi ya yemek topiğimi var :26: Vay benim bahtsız kızım

Ay teşekkür ederim valla çok işime yarayacak bunlar ben napardım sen bunları söylemeseydin bak görüyor musun ne cahilmişim ben yaa hiç aklım yokmuş temizlik yapıcam diye bunca zaman kendimi paralamışım yaa. Kuzum havalandırıyorum zaten ama gömlekler giyildi mi yıkamadan açılmıyor burukluşuğu ne kadar ütülesen de pantolonları sürekli ütülemiyorum ama yine de evet bende hastalık var iki kere giyilmesi yeterli pantolonlar için gömlek, tişört filan hemen kirliye atılır. Kapılarım kahverengi ama oyukları var tozlar yine görülüyor görmemezlikten gelmeye çalışıyorum ama gözüme gözüme giriyorlar işte. altına ittikleri de halının altında unutursam süpürmeye süpürmeye halıya ayak takılacak kıvama gelir herhalde ve titiz kaynanam bana geldiğinde fenalıklar geçirir kesinn

Ciddi ciddi cevap mı yazdın sen bana

sen bdv ye fazla girme bence... baya etkilenmişsin demekki...
evet yemek topiği var, sen kızına başka kv bul bence...

Ciddi ciddi cevap mı yazdın sen bana

Efet yazdımm canımm yanii olabilir bunlar yanii yapmayan yok mudur sence vardırrr. Bende ironi yaptım. ahh kaynanamı düşünmek istemiyorum öyle bir durumda gider kadın kalpten inanılmaz titiz yaa senin farkedemeyeceğim misal bir yastığın yamukluğunu bile farkeder düzeltir. Neyse biraz daha düzeldi şimdi artık ama geleceği zaman stres oluyorum ya ne bulacak acaba diye çünkü görmediğin şeyleri görür. Kırklasan evi fayda etmez.

Kaynanan bana benziyormuş

Son düzenleme:
Bende kız uyumuşken yatayım diyordum sabaha kadar bişey olur mu ki sana

sen öyle diyorsan

Med içime sinmedi bekleyeyim dedim ama yoksun :26: arayayımmı acep 112 yi

Eneeee ben hiç buraya bakmamışım
Aboneliklere eklemek lazım bu konuyu da..

Malum yemek kategorisiyle yakından ilgiliyim

Ölmedim canım, sapasağlamım

Hadi be sen daha ben konuşurken yoruluyorsun yerinden kalkamıyorsun ayol.

Ya ama gerçektne onun evine git bakma şimdi dağınık herşeyi yanında çünkü oturduğu yerden kolay ulaşsın diye ama hırkasını eline alsan baksan katını bozmadan koysan bile yerine şurası kıvrıldı düzelt der. Birşeyş masaya yamuk mu koydun ki nornmaldir aslında iyi yerleştir der, tabakları sofradan götürürken üst üste koyamazsın tabakları altı kirleniyormuş çünkü ee zaten tabağın üstü kirli altı da kirli olsa ne olacak zaten çalkalanıyor öyle makineye yerleşiyor. Kaç kere mutfak salon gider geliriz. Off bir sürü şeyler daha yaaa.. Allah kp sağlık versin uzun ömür versin katlanıyor adama neler yapıyor bilsen. Ben bakıcma eğer birşey olursa kayınbirader yutdışında görümcem yok ama nasıl sabrederim gerçektne bilmiyorum dakika oturamam yerimde sanırım.

Son düzenleme:

Eneeee ben hiç buraya bakmamışım
Aboneliklere eklemek lazım bu konuyu da..

Malum yemek kategorisiyle yakından ilgiliyim

Ölmedim canım, sapasağlamım

Meedd bişi olmamış çok şükür canımm yaptın mı karbonatı. Yemek yapcakmıkşsın öle geldi kulağıma görmeden inanmam

Kızlar nevoşş geyik topiklerinde oy kullanma hatırlatması yapıyor tek tek. Oy patlaması yaşanabilir ama kimin lehine olue bilemiyorum Gazel uçup gidebilirr aman skı tutun

Mesajların saatine de bakmışsındır umarım

Baktım baktım utandım sonra

Meedd bişi olmamış çok şükür canımm yaptın mı karbonatı. Yemek yapcakmıkşsın öle geldi kulağıma görmeden inanmam

Dejo hoşgeldin yav, girme bidaha mapıslara..
He yapcaktım ama börgırdan çikın royal daha ağır bastı

canım valla şakalar espriler bi yana, allah sana sabır versin...
öyle kaynanam olsa imdat yangın var diye bağırırım..
allahtan benimki hiç titiz değil... ben yaptığımda bile abartıyorsun der..mesela tuvaleti lavaboyu iki veya en fazla 3 günde bir ciflerim, iyice hastalık olmuş sizde..neymiş okadar çamaşır suları cifler..der...
lüzumsuzluk der...
seninki valla afetmiş gerçekten..ne demek tabakların altı batmasın, yok düzgün koy buruşmasın falan...dayanılmaz yaa...
ee siz bi aradayken sen hiç oturmuyormusun. sen

Benim kv diyoki sen çok titizsin ya ondan ben yapmıyorum yemeği sen yap hem daha çok içine siner

Birde yazık ben gidince utanan gelinler gibi anlatır süpüremedim belim ağrıyodu vs

Utandıysan mesele yok

girmiyim dimi ama napayım damarıma bastılar medimm yaaa dayanamadım göze aldım yazarken ban alacağmıı biliyordum zaten çektim cezamı geldimmm çikın royal hee ah sen yemek yapcan da görücez Allah ömür verirse

Canım bu ne ki ya bu hiçbirşey yanii. Perdeleri çekersin milimi milimine çekeceksin ne geride kalacak ne fazla ileride olacak, yastık aldın arkana düzgün bırakacaksı, Eşim çay içer br abajur vardır sehpada on kere uyarır eline dikkat et diye, gazeteler sıralı durmalıdır buruşmamalıdır. Ya bana gelir otta sehpam var salonda yanuk duruyor diye düzeltir iyice, tablolara takar, apartmadamn misafrler gelmişti ilk evlendğim de o da biizm apartmanda oturmuş daha önce onların evi zaten bu da. Bu önceden geldi heryer düzenli olmasına rağmen her yeri elden geçirdi. Yumurta ayracı işte kpçe bilmem ne koymuştu evlenşirken birkaç yemek takımı filan mutfağı yaptırtmışlar filan neyse işte ne zaman gelse alır eline yumurta ayracını bunu kullanıyor musun der, mutfağı da ne güzel yaptırrtık der, sürekli bir yeemektne söz edecekse 6 senedir dinlerim ben böyle yapıyordum onu diye artık biliyorum aneee diyorum. Herşeyin en iyisini o bilir, gençken şöyle giyinirdim şöyle yapardım aman neler neler. Onlara gidince 1 saat oturuyoruz zate yerimden kalkmıyorum yemeklerini de yemiş oluyorlar fazla yapamıyor şimdi. İşte o ara ne yaparsa. İşte kp bişi olsa ben bakıcam mecbur sanırım beraber otururuz ve ben düşünemiyorum çok patavatsız bir de.

Benim kv diyoki sen çok titizsin ya ondan ben yapmıyorum yemeği sen yap hem daha çok içine siner

Birde yazık ben gidince utanan gelinler gibi anlatır süpüremedim belim ağrıyodu vs

Utandıysan mesele yok

Heh o senin kaynananın sana iş yaptırtma tekniği işte.

Seninki de ayrı alemmiş be balerina benimde gözüme takılır bazen ama söylemem çünkü bana söylense bende rahatsız olurdum Ama patavatsızlık genel kv özelliği sanırım

He ya kandırıyor beni resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…