Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Evet kesinlikleee baksana görüntüye ye beni yeee diyor yaaa.. Kesin birinciliği ele geçirirdi hatta bu aldığımız oyları da alamazdık biz
Beni utandırmayın bak kaçarım
Yok valla bu kadar iddaalı konuşuyorum kesin biriciyddin.Göz var nizam var.Lezzeti buradan bile belli oluyor.

Canım sağolun Ama denemenizi isterim çok güzel bir lezzet kayserililer bu işi biliyorlar

Canım tavsiye edrim çok güzel oluyor bu kez ince yaptım ekmeklerini daha güzel olduBen de tavuk patates var
Canım ben yoğurdu kendim mayalıyorum Bizim buralarda süt bulmak kolay oluyor haftada bir geliyorAfiyet olsun

Tabii çocuk olunca evde yapılıyor yoğurtlar ev yoğurduyla da ne güzel olur ama ayran.

Hayırlısı olsun canım bir daha istediğin gibi yaparsınSen zor bir yemek yaptın üstesindednde geldin önemli olan bu

evet öyle ne zamandır yapmak istiyordum yarışma olmasa daha da gözüm yemezdi. Bende haftasonu vardı tavuk zaten son yememdi tedavi zamanı dr yasaklıyor 4-5 güne tekrar başlayacak tedavim. Ben o gün yedim evde tavuğu bir gün sonra moralim bozuktu işte tartışmadan dolayı çünkü çok hassas bir noktamdan kötü sözler söylendi hiç iyi değildim eşim hadi avm ye gidelim dedi orada da tavuk yedim ve dün de işyeri yemekhanesinde tavuk vardı kotamı doldurdum daha tavuk yok. Bir de kokoreç ve midye dolma yemeye gidicem haftasonu ayıptır demesi çünkü onlarla yasaklı listesinde tedavi boyu ve sonuç çıkana kadar olumlu olursa 9 ay yok :18:

Ispanklı yumurta yap
Bu içli köftenin içinde sade ıspanak yok canım kıymada var
Ama sadede yapılır

O daha kötü kıymayı ziyan ettin ciyecek birde
Ay yumurta için ıspanak yıkamakla uğraşamam şekerim

Efsane geri döndü

Yumurta açısından çeşit olsun dimi.Yumurta bile bıkmıştır aynı kılığa girmekten.

Olurmu hiç patatesli, soğanlı, domatesli.. hep değişik pişiriyorum

3 görümce varmış bilmiyodum vermem ona en son Ausencia geldi ''görümce yok, elti yok,takılan altınları geri almak yok'' dedi

He çıkarcam valla. Ama akşama ütülerim var bitsin burada alıcma soluğu işten çıkana kadar buradayım tepenizdeyim..

Gittin iş geldin yine iş

Birşey yazmayacağım tansiyonum yükseldi

Beni utandırmayın bak kaçarım

Canım sağolun Ama denemenizi isterim çok güzel bir lezzet kayserililer bu işi biliyorlar

Kayserililerinde mutfağı güzel canım baksana mantılar, yağlamalar hep oradan yani.

Evet canım mecbur kalmadığımız sürece hazır almıyoruz..Yıllardır kendim yapıyorum
Canım hakkınızda hayırlısı olsun dikkat edin
Aklıma taktım bile.

Adra bu yemeğin yemeside çok eğlenceli rulo yapıp sarmısaklı yoğurda batırıyoruz harika oluyor.Benim kızların en hızlı yedikleri yemek

Sen adayını buldun o zamanAus çok tatlıdır,iyide kaynandır ama oğluna çok düşkün oğlu ana kuzusu olmasın
Niye tansiyonun yükseldiSarmısaklı yoğurtla yeniyor tansiyonun düşr

Adra bu yemeğin yemeside çok eğlenceli rulo yapıp sarmısaklı yoğurda batırıyoruz harika oluyor.Benim kızların en hızlı yedikleri yemek

Ayyy bayılacağım.:86:Ben senin kızlardan daha hızlı yerim emin ol.

Sen adayını buldun o zamanAus çok tatlıdır,iyide kaynandır ama oğluna çok düşkün oğlu ana kuzusu olmasın
Niye tansiyonun yükseldiSarmısaklı yoğurtla yeniyor tansiyonun düşr

Ay birde dalga geçiyor benle Valla Aus iyi bağlama çekti yaşı yaşıma kilosu kiloma yani dünür adayımın ama iç güveysi alıcam ben damadı

Ya da balerinayı bekleyeyim diyorum biraz yaş farkı olur arada ama zengin olurlar

Al geldi işteee. Yine başladı yumurta için ıspanak yıkayamam, içli köfteye kıyma harcayamam ay harcanmaz mı ya içi ne olursa olsun dışı yeter anacımm

Usha hanım usha hanım gördüm yazdıklarınızı benim yüzümden tembellik yapıyormuşsun da anlattıkça iş yapamıyormuşsun da yahuu ben yoruluyorum sana oturduğun yerde noluyoo kızımm.. Bana patladı yineee tabii cevap veremez nasılsa banl dimi ohh gedlim işte başınızaaa

Yok canım öyle denk geldi burada olsan yüzüne de derdim
Ama haksızmıyım öyle bir koşuşturmaca halindesin ki seni gören yorulur be mubarek

ASyy nevoş yapmaaa açıımm yaaa hayalini kurdum da şimdi offf zaten sarımsaklı yoğurda da hiç hayır diyemem ay şapı şupur yemek vardı şimdi avm de kayseri yemekleri yapan bir yer var oraya mı gitsem bunu yapıyorlardı ama hiç yemedim güzel olmaz ki ama seninki gibi

Benim kızların yemek yemesini görsen bayılırsın 1 saat kalkmıyorlar sofradanOna şüphem yok

Ayy yerim onları bennn

Valla beni bekleme yoksa senin kızın turşusunu kurarsın benim ne zaman olacağı belli değil valla açıkta kalmasın sonra kızın.

canım hoşgeldin sefa geldin...
kız öyle deme vallahi çok üzüldüm...ben olsam napardım sinirden çatlardım heralde tam yarışma vakti...yarışma olmasa bile kör kurşuna kurban gitmişsin kuzum...kim olsa dayanamazdı....sonuna kadar hak verdim sana...
gerçekten üzüldüm, allahtan çok uzun sürmedi....
neyse geçmiş olsun bakalım...
epey dedikodunu yaptık haliyle cevap hakkın doğdu..şimdi biz susuyoruz sen konuş canım...
banlısın sen hoş tutmak lazım gönlünü
banlanmayı bilirim, başıma geldi de ordan yani...
insan birkaç gün koğuş ağası moduna bürünüyor...mapus damından çıkmış gibi..
ayy bak şimdi nevresteni coni smile olsaydı buraya cuk otururdu...

Valla beni bekleme yoksa senin kızın turşusunu kurarsın benim ne zaman olacağı belli değil valla açıkta kalmasın sonra kızın.

Birşey olmaz canım benim kız 2011 li 2014 e yetişirse 3 2015'e kalırsa 4 yaş olur arada

Ama ikiz olursa ve biri kız olursa o zaman vazgeçerim baştan söyleyeyim

Yok canım öyle denk geldi burada olsan yüzüne de derdim
Ama haksızmıyım öyle bir koşuşturmaca halindesin ki seni gören yorulur be mubarek

Kızım konuşunca öyle görünüyor ya günlük ev işleri işte asıl sen bu haftasonu anlatacaklarımı gör iş birikti ohooo o zaman ben onlar anlatınca 15 gün yerinden kıpırdayamazsın sen bek bu akşam ütü var mesela

Canımm sağol.. Valla görmüşsün işte ki gerçekten bam telim yoksa hayatta cevap vermezdim vermeyecektim de. Ama ban almayı göze alıp verdim yani. Tabii yarışmada olmadı karşıdan izledim hep yazamamak kötü bir de çeneniz açıldı maşallah inat yapar gibi Bu arada Usha seni ekmiş bakıyorum Ausa geçmiş bir karar veremiyor yahu. Sonunda patlayacak elinde bu beğenmemezlikle

Birşey olmaz canım benim kız 2011 li 2014 e yetişirse 3 2015'e kalırsa 4 yaş olur arada

Ama ikiz olursa ve biri kız olursa o zaman vazgeçerim baştan söyleyeyim

Heh illa görümce olursa vermicen yani kızım fena korkmuş senin gözün görümcelerden. Sen bdv ye az gir bence orada herkes elti görümcelerle sorunlu zaten olmasalarda bir sorun buluyorlar aklını karıştırma canım senn her görümce bir olmaz hele benim kızım hiç olmaz annesi gibi cadı olur mu hiççç

Sen ilmini bilmiyorsun işin

Önce ütü istemeyen kıyafetler alacaksın

Sonra çamaşırları arada havalandırdınmı hep yıkamana gerek de kalmaz

Kapıları koyu renge boyatacaksın ki kiri belli olmasın 6 ayda silsen yeter

Evide daha az süpürmek için yere birşey düşünce halının altına iteceksin hemen

Daha aklıma gelirse yazarım ama kıymetimi bil bak kimse vermez bu tüyoları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…