Ajansın sen
Bak bu açığını vermeyecektin bana.Usha koş koş Gazel'in yarası varmış. Ben de diyorum Gazel niye istemiyor diye.
Ben şimdi Gazel yemek yarışmasında.Sevenleri buyrun desteğe diye başlık açacağım.
Kızımın oğluna selamı var vuslatcımbirde sana diyor ki gel kayayana düşün
Geçmişin seni yakacak bu gidişle
Aç aç oylarımız artsın
sende beni gaddar yaptın be adra...
bir kişinin yüzünden aldığım ban başıma dert oldu arkadaş...
bikerem o arkadaş haksızdı, ve ben haklıydım...sırf polemik yüzünden ban aldık..o da banlandı yani
Benden olsa olsa ele başı olur ama ondan da tekaüte ayrıldım be usha
Tabii ya bende diyorum bu bdv düşkünü gazel neden sıcak bakmadı bu olaya ?
Gazeli orada görünce tüyleri diken diken olan üyeler var , oysa sen öyle misin adracım , yumuşacık , pamuk gibi üyesin .
Yok istemez.Sonra bağlara gel diye başlarsın.
Benim pideleri düşünürken de sakinleyebilir.Samsun,deniz kenarı,pide.
Kızımın oğluna selamı var vuslatcımbirde sana diyor ki gel kayayana düşün
Geç kaldın gazelcim yardımcı olarak kızımı aldım yanıma beraber düşünüyoruz
O da 2 tarif arasında kaldı
Benden olsa olsa ele başı olur ama ondan da tekaüte ayrıldım be usha
Gazeli orada görünce tüyleri diken diken olan üyeler var , oysa sen öyle misin adracım , yumuşacık , pamuk gibi üyesin .
senin kız herkesin oğluna selam yollarsa almam ben o kızı..bu ne canım aaaa, her gördüğüne boncuk dağıtıyor...
Gitmeyin siz de oralara.Çeşit çeşit insan var ağzını tutan,tutamayan.Herkesin derdi kendine.
Tekaüte ayrılmak için erken değil miabla derim moralin bozulur bak demedi deme
Ay o bebek daha kaynanası ne bilsinmerak etme benim sözümden çıkmaz kızım oğlunuda iç güveysi alırız oh miss
Tekaüte ayrılmak için erken değil miabla derim moralin bozulur bak demedi deme
Ay o bebek daha kaynanası ne bilsinmerak etme benim sözümden çıkmaz kızım oğlunuda iç güveysi alırız oh miss
Ya olay başkaymış Aus.
O tüyleri diken diken olanlardan bize oy gelir mi acep.Pamuk mu,yumuşacık mı? Ordan öyle mi görünüyorum. Karadenizliyim ben.Dalgalı,hırçın
Usha bu arada bende de bir 2009 doğumlu yakışıklı var , hem bizde babaanne anneanneden kesin yaşlı çıkarnüfusla oynamaya gerek yok , dünür olup dolaşırsak yanımda her daim çıtır kalırsın , zira ben enlemesine büyüyorum sürekli
Usha bu arada bende de bir 2009 doğumlu yakışıklı var , hem bizde babaanne anneanneden kesin yaşlı çıkarnüfusla oynamaya gerek yok , dünür olup dolaşırsak yanımda her daim çıtır kalırsın , zira ben enlemesine büyüyorum sürekli
Aaaa vuslat seni hatırladım benBen ne zaman yarışmaya katılsam , sen iki tarif arasında kalıp(biri ben ) ya kızına , ya eşine sormuştum ya da kura çekmiştin , veeeeeeee ben hep kaybetmiştim
Ya olay başkaymış Aus.
O tüyleri diken diken olanlardan bize oy gelir mi acep.Pamuk mu,yumuşacık mı? Ordan öyle mi görünüyorum. Karadenizliyim ben.Dalgalı,hırçın
öyle deme usha hanım, şimdiki kızlar kendinden küçük erkeklerle evleniyor....daha iki gün önce bizim komşunun oğlu 4 yaş küçük biriyle nişanlandı...bebek mebek anlamam ben, oğlanın büyüğü küçüğü olmaz hem
Yok be adram ne tsunamisi , senden bu yana sıcak bir akdeniz meltemi esiyor hep
burda bir pamuk varsa o da ben olmalıyım...malum konya...mevlana....mesnevi...ney...semazen..
daha sayayım mı...
ausum çok şey istiyor usha...bi daha düşün bence...
utanmasa başlık parası isteyecek...
hatta dün gece işi ağırlığınca altına kadar götürdü...
Hımm yakışıklıyı değerlendirelimama tevellüte güvenemem benim akranların çocukları liseye başlayacak
Enlemesine büyüme bende de var bu arada
Yok canım olur mu ben eşimle kk iletişimimi paylaşmamAma bir yarışma da kızımla karar vermiştim
Canım benim hafıza biraz zayıfyaşlılık işte Hangi kategoriydi:26:
Ama işte insan aynı derece de beğendiği yemekler olduğunda zorlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?