Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .

Benden olsa olsa ele başı olur ama ondan da tekaüte ayrıldım be usha

Bak bu açığını vermeyecektin bana.Usha koş koş Gazel'in yarası varmış.Ben de diyorum Gazel niye istemiyor diye.

Tabii ya bende diyorum bu bdv düşkünü gazel neden sıcak bakmadı bu olaya ?

Gazeli orada görünce tüyleri diken diken olan üyeler var , oysa sen öyle misin adracım , yumuşacık , pamuk gibi üyesin .

Ben şimdi Gazel yemek yarışmasında.Sevenleri buyrun desteğe diye başlık açacağım.

Kızımın oğluna selamı var vuslatcım birde sana diyor ki gel kayayana düşün

Geçmişin seni yakacak bu gidişle

Aç aç oylarımız artsın

senin kız herkesin oğluna selam yollarsa almam ben o kızı.. bu ne canım aaaa, her gördüğüne boncuk dağıtıyor...

Gitmeyin siz de oralara.Çeşit çeşit insan var ağzını tutan,tutamayan.Herkesin derdi kendine.

ahretim sen yapma bari... bizzat şahitsin olaya...açtırma bana bi melek kartı şimdi
adrayı gazlamayın yahu...
adram gelme oyuna....

Geç kaldın gazelcim yardımcı olarak kızımı aldım yanıma beraber düşünüyoruz

O da 2 tarif arasında kaldı

Aaaa vuslat seni hatırladım ben Ben ne zaman yarışmaya katılsam , sen iki tarif arasında kalıp(biri ben ) ya kızına , ya eşine sormuştum ya da kura çekmiştin , veeeeeeee ben hep kaybetmiştim

Tekaüte ayrılmak için erken değil mi abla derim moralin bozulur bak demedi deme

senin kız herkesin oğluna selam yollarsa almam ben o kızı.. bu ne canım aaaa, her gördüğüne boncuk dağıtıyor...

Ay o bebek daha kaynanası ne bilsin merak etme benim sözümden çıkmaz kızım oğlunuda iç güveysi alırız oh miss

Gitmeyin siz de oralara.Çeşit çeşit insan var ağzını tutan,tutamayan.Herkesin derdi kendine.

bak çok doğru dedin şimdi
pek sık uğramaz oldum zaten...temelli girmemeyi de düşünmüyor değilim...
çok etkileniyor insan olaylardan, psikolji bozucu derecede şeyler var...

Tabii ya bende diyorum bu bdv düşkünü gazel neden sıcak bakmadı bu olaya ?

Gazeli orada görünce tüyleri diken diken olan üyeler var , oysa sen öyle misin adracım , yumuşacık , pamuk gibi üyesin .

Ya olay başkaymış Aus.

O tüyleri diken diken olanlardan bize oy gelir mi acep.Pamuk mu,yumuşacık mı?Ordan öyle mi görünüyorum.Karadenizliyim ben.Dalgalı,hırçın

Usha bu arada bende de bir 2009 doğumlu yakışıklı var , hem bizde babaanne anneanneden kesin yaşlı çıkar nüfusla oynamaya gerek yok , dünür olup dolaşırsak yanımda her daim çıtır kalırsın , zira ben enlemesine büyüyorum sürekli

Ay o bebek daha kaynanası ne bilsin merak etme benim sözümden çıkmaz kızım oğlunuda iç güveysi alırız oh miss

öyle deme usha hanım, şimdiki kızlar kendinden küçük erkeklerle evleniyor....daha iki gün önce bizim komşunun oğlu 4 yaş küçük biriyle nişanlandı...bebek mebek anlamam ben, oğlanın büyüğü küçüğü olmaz hem

Cıks bozulmaz , geçen sene enlerde ablalık kategorisinde adaylığım hatta kazenden oy almışlığım bile vardı

Ya olay başkaymış Aus.

O tüyleri diken diken olanlardan bize oy gelir mi acep.Pamuk mu,yumuşacık mı?Ordan öyle mi görünüyorum.Karadenizliyim ben.Dalgalı,hırçın

burda bir pamuk varsa o da ben olmalıyım...malum konya...mevlana....mesnevi...ney...semazen..
daha sayayım mı...

ausum çok şey istiyor usha...bi daha düşün bence...
utanmasa başlık parası isteyecek...
hatta dün gece işi ağırlığınca altına kadar götürdü...

Hımm yakışıklıyı değerlendirelim ama tevellüte güvenemem benim akranların çocukları liseye başlayacak

Enlemesine büyüme bende de var bu arada

Aaaa vuslat seni hatırladım ben Ben ne zaman yarışmaya katılsam , sen iki tarif arasında kalıp(biri ben ) ya kızına , ya eşine sormuştum ya da kura çekmiştin , veeeeeeee ben hep kaybetmiştim

Yok canım olur mu ben eşimle kk iletişimimi paylaşmamAma bir yarışma da kızımla karar vermiştim
Canım benim hafıza biraz zayıf yaşlılık işteHangi kategoriydi:26:
Ama işte insan aynı derece de beğendiği yemekler olduğunda zorlanıyor

Son düzenleme:
Ya olay başkaymış Aus.

Yok be adram ne tsunamisi , senden bu yana sıcak bir akdeniz meltemi esiyor hep

Siz yoksa dünür olup koalisyon mu kuruyorsunuz bana karşı.Oğlum,kızım nedir bu iş.Giderim ha şimdi bdv'ye.

Yok yok usha istemez başlık falan , o seninle dünür olmak istemeyince işi yokuşa sürmüştür gazelim .

Hımm yakışıklıyı değerlendirelim ama tevellüte güvenemem benim akranların çocukları liseye başlayacak

Enlemesine büyüme bende de var bu arada

Tamam işte gençsin benden , benim akranlarımın torunları ile oğlum kreş arkadaşı

Diyete başlayacağım pazartesi arkadaş arıyorum gel beraber başlayalım

Yok ne demek vuslatcım , o benim alhzemierlığım eşini sallamışım arada .

Ben mi ? Hangi kategori mi ? Bu güne kadar 4 yarışmışlığım ve 3 adet 2.liğim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…