• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Ben gazel'in oğlunun tarafındayım, senin iki cadı bizim kızı yer:51: sende gelini ''oklavayı getir-yufkanın ucundan tut-sarımsak döv'' diyerek taciz edersin :33: Gazel cv'sini atarmısın senin oğlunun ? Referansları eklemeyi de unutma ama, bir inceleyelim :51:

:53:Ay inanmıyorum güya arkadaşım olacaksın:19::60:
Çok güldüm Allah'ta sizi güldürsün:16:

Ben gazel'in oğlunun tarafındayım, senin iki cadı bizim kızı yer:51: sende gelini ''oklavayı getir-yufkanın ucundan tut-sarımsak döv'' diyerek taciz edersin :33: Gazel cv'sini atarmısın senin oğlunun ? Referansları eklemeyi de unutma ama, bir inceleyelim :51:

hemen canım...
temmuz 2010 doğumlu...
işi gücü yok henüz, askere de gitmedi, aman bunlar detay canım, takarız bi yüzük...hepsi olur gider..gelin kızımda çeyizini hazırlar bu sırada...
mühim olan gönüller bir olsun dimi...:60:

aman canıııııım düşündüğün şeye bak, kimliğe yanlış yazmışlar deriz nolcak :60:

İnanmıyorlar be gazel :60::60:

:19::19:Kızların çok sakin hanım hanımcıklardır:27::52:

Kesinlikle öyledirler :52::52:

İncele en ufak detayına kadar :15:ama geçmişlerine de bak:23:anne tarafında taktığı bilezikleri geri alan büyükdede var :26:

5000 Avro alırım aylık :ssz:

Nejat uygurun bir oyunu geldi aklıma :ssz:

Borcum borç hayalim... :60::60::60:

:53:Ay inanmıyorum güya arkadaşım olacaksın:19::60:
Çok güldüm Allah'ta sizi güldürsün:16:

Kardeşiz biz, o su götürmez bir gerçek. Ama ben kafamı da kesseler doğruyu söylerim, sizde bizim kız rahat edemez. 2 görümce-acaip hamarat bir kayınvalide :56: psikolojisi bozulur çocuğun :9:
Şöyle beceriksiz bir kayınvalide olmalı ki özgüven tavan yapsın bizim kızda :51:

İncele en ufak detayına kadar :15:ama geçmişlerine de bak:23:anne tarafında taktığı bilezikleri geri alan büyükdede var :26:

Bizden kimse çıkmadı başka taliplere bakacaksın sende bu menajer varken senin kız evde kalır:60:

Son düzenleme:
hemen canım...
temmuz 2010 doğumlu...
işi gücü yok henüz, askere de gitmedi, aman bunlar detay canım, takarız bi yüzük...hepsi olur gider..gelin kızımda çeyizini hazırlar bu sırada...
mühim olan gönüller bir olsun dimi...:60:

Elbette gönüller bir olsun da yüzüğün karat'ını öğrenebilirmiyiz, kızımızın o muhteşem parmağına ışıl ışıl bir pırlanta lazım :51:

Kardeşiz biz, o su götürmez bir gerçek. Ama ben kafamı da kesseler doğruyu söylerim, sizde bizim kız rahat edemez. 2 görümce-acaip hamarat bir kayınvalide :56: psikolojisi bozulur çocuğun :9:
Şöyle beceriksiz bir kayınvalide olmalı ki özgüven tavan yapsın bizim kızda :51:

Kızımıda yabana atmayalım lütfen:ssz: şimdiden bulaşık makinesini boşaltma konusunda uzman :21:

O zaman benim oğlumla kimse evlenmez yandı çocuk:60:
Canımsın:38:

geçmişimizle adım çıktı iyimi :ssz:

pardon???
beceriksiz mi dediniz???
duydunuz kızlar, yok yoookkkkk, tövbe istemem kızınızı falan...
ben böyle şey görmedim bacım, daha bismillah demeden beceriksiz diye itham ettiler...
bu iş zinhar olmaz...:63:
oğluma kız mı yok....hıhh :19:

Bizden kimse çıkmadı başka taliplere bakacaksın sende bu menajer varken senin kız evde kalır:60:

Evde kalırsa para yok:ssz: düğündeki takılarla vericez parasını :60::60::60:

Elbette gönüller bir olsun da yüzüğün karat'ını öğrenebilirmiyiz, kızımızın o muhteşem parmağına ışıl ışıl bir pırlanta lazım :51:

İşte beklediğimiz hareketler bunlar :46::27:

O zaman benim oğlumla kimse evlenmez yandı çocuk:60:
Canımsın:38:

Annesinin sen olduğunu söylemesin :52:Annen kim diye soranlara Med desin :60::60::60:

Yabancı damat ithal ederim gerekirse, varımı yoğumu dökerim bu konuya :32: Seçenek çok, ırk-renk-dil bile seçebilir bizim kız, size mi kaldık :125:

Olu oda olur :52::52:Allahtan iyi beslemişim kızımı :60::60::60:

O sorun değil aşılır zamanla :ssz: ama kıyaslayacaksak şartlar adil olmalı :44:3 yaşındayken boyu kilosu kaçtı :60::60:

Tamam kıyaslayalım:ssz: Benim tosunum 3 yaşındayken 13-14kg, boyuda 90 civarlarındaydı :51: Evet, kızcenin boy, kg alalım:23::23:

İçinede girip oturuyor mu:60:

Yok şekerim sırayla al diye bana veriyor ben yerleştirene kadar da hııhhh yapıp bekliyor :21:
Bitince bay bay yapıp kapağı kapatıyoruz :ssz:

Hem oğlu çöpsüz üzüm değil, hem de cimri :63:
Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip Nevreste ve oğlu elendi :86:

Kesinlikle :ssz:

geçmişimizle adım çıktı iyimi :ssz:

pardon???
beceriksiz mi dediniz???
duydunuz kızlar, yok yoookkkkk, tövbe istemem kızınızı falan...
ben böyle şey görmedim bacım, daha bismillah demeden beceriksiz diye itham ettiler...
bu iş zinhar olmaz...:63:
oğluma kız mı yok....hıhh :19:

Cadı kaynana :60::60::60:

Vuslatcım senin oğlan kaça gidiyordu :51:

Evde kalırsa para yok:ssz: düğündeki takılarla vericez parasını :60::60::60:

İşte beklediğimiz hareketler bunlar :46::27:

Annesinin sen olduğunu söylemesin :52:Annen kim diye soranlara Med desin :60::60::60:
Bak bu olabilir:60:
Yabancı damat ithal ederim gerekirse, varımı yoğumu dökerim bu konuya :32: Seçenek çok, ırk-renk-dil bile seçebilir bizim kız, size mi kaldık :125:

Coool bu usha sana dün ne demişti hatırlatayım:33::60:

Back