Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yollayacam annemi artık hanginizden ne denk getirirse alsın gelsin
Anket açılmış, hayırlı olsun
Sana aşüre göndereyim
Canım arkadaşım hoşgeldinAnket açılmış, hayırlı olsun
Yolla ne istiyorsan söyle yapalımBende yollayacam annemi artık hanginizden ne denk getirirse alsın gelsin
Kayınvalidem yapmış yollamış bugün bol fasulyeli 2 kaşık yedim aşureye doydum resmen
Kayınvalidem yapmış yollamış bugün bol fasulyeli 2 kaşık yedim aşureye doydum resmen
Çok teşekkür ederim canım benim çok sağolben oyumu kullandım bile
oyum efsere
çünkü gördüğüm ilk anda kavurmalı köfteye aşık oldum
Afiyet olsun benimde bogazımda hafif bir ağrı var olsa iyi olurdu gecen olursa artanı bana yolla
Geçmiş olsun canım ama kalmışmıdır sence
Sağol canım umarım gecer hastalanırsam çok fena
Neyse ben ıhlamura talim edeyim ozaman
Tek yatmıyayım, onuda denerimtamam canım eşim dışarı çıkarsa istiyeyimSiyah turp varsa evde içini oyup 1 kaşık bal koy birkaç saat beklese yeter oda iyi geliyor
Tek yatmıyayım, onuda denerimtamam canım eşim dışarı çıkarsa istiyeyim
Evet bende hiç sevmiyorumEvet yatınca kötü oluyor bende sevmiyorum yatmayı Birde ben kendim kış çayı hazırlıyorum hasta olacağımı hissettiğimde elma kabuğu, kabuk zencefil ve çubuk tarçını kaynatıyorum biraz bal bazende limonla içiyorum... yarın kötü olucam dediğim gün iyileşiyorum resmen
Evet bende hiç sevmiyorum
Bunlar evde var zanedersem dur hemen yapayım
Tamam bunlar varsa turbu boşver zaten bu akşam içersen birkaç bardak turp gibi olursun zaten