• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Bende yollayacam annemi artık hanginizden ne denk getirirse alsın gelsin :52::52::52::52:

ben oyumu kullandım bile
oyum efsere
çünkü gördüğüm ilk anda kavurmalı köfteye aşık oldum :16::16::16:

Sağol canım :38:umarım gecer :31:hastalanırsam çok fena:5:
Neyse ben ıhlamura talim edeyim ozaman :5:

Siyah turp varsa evde içini oyup 1 kaşık bal koy birkaç saat beklese yeter oda iyi geliyor:34:

Son düzenleme:
Tek yatmıyayım, onuda denerim:9:tamam canım eşim dışarı çıkarsa istiyeyim :29:

Evet yatınca kötü oluyor bende sevmiyorum yatmayı:31: Birde ben kendim kış çayı hazırlıyorum hasta olacağımı hissettiğimde :32: elma kabuğu, kabuk zencefil ve çubuk tarçını kaynatıyorum:34: biraz bal bazende limonla içiyorum... yarın kötü olucam dediğim gün iyileşiyorum resmen:34:

Evet yatınca kötü oluyor bende sevmiyorum yatmayı:31: Birde ben kendim kış çayı hazırlıyorum hasta olacağımı hissettiğimde :32: elma kabuğu, kabuk zencefil ve çubuk tarçını kaynatıyorum:34: biraz bal bazende limonla içiyorum... yarın kötü olucam dediğim gün iyileşiyorum resmen:34:
Evet bende hiç sevmiyorum:31:
Bunlar evde var zanedersem :52: dur hemen yapayım :56:

Anketimiz açılmışşş :52:

Hayırlı uğurlu olsun hepimizeee :34::16:

Kızlarr bizde kaynanama gittik kayınpederim simit almış birkaç haftadır böyle gittiğimizde simit alıyor sabahtan ısıtıyoruz çok güzel oluyor krem peynirle ondan yedik oturduk geldik.

Şimdi yarın için yemek koyucam ocağa bir de renklileri atayım makineye de geleyim burada olursanız konuşuruz.

Efserim içli köftelerin ve kiraz yaprağı sarman harika gözüküyor. Ellerine sağlık.

Çok geçmiş olsun iyice ilerlemeden önlemini al dediğin gibi asla yatma yattıkça daha hasta hissediyor kendini insan ama erken yatmaya çalış dinlen. Usha'nın dediği tarifler çok isabetli hiç şaşmaz. Hiçbirşey yok ıhlamur ve zencefil varsa onları bile kaynatsan iyi geliyor şu zencefil valla herşeye deva. Ben bugün çok üşüdüm dondum resmen kazağım vardı yarın hırka da alıcam ısınmıyor ya kütüphane. Ihlamur da var evde ama zencefil kalmamış yarın da zencefil alıcam öyle kaynatcam artık. Bu havalarda dikkat etmek lazım. :34:

$image.jpg $image.jpg
Usha'nın tarifi :16:çayımı aldım geldim :7::7:

Son düzenleme:
Back