- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Teşekkür ederim.
Bana hep böyle cicişeyler hazırlayabilirsiniz,su böreği,tost,krep,yumurtalı sucuk filan çok yormam sizleri yanş ona göre haa birde çayım olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim.
Canım ciddi açıklama yaptım tabi bir tostu bile haftasonu yapıyorsan deyince bende neden haftasonu dediğimi açıkladım. Yumurta demek ha her akşam mı maşallahh.. Kocan yaz gelsin diye dua ediyordu o zaman kız
Bana hep böyle cicişeyler hazırlayabilirsiniz,su böreği,tost,krep,yumurtalı sucuk filan çok yormam sizleri yanş ona göre haa birde çayım olacak
Tüh bak kaçırdık gül gibi fırsatı.Bir dahaki yarışmada her derdi olananın sayfasına ekleyelim linki.Derdini tasanı unut,yemek yap gel bir umut deriz.
Yap valla ben memnun olurum.Yalnız sen bunu yarışma için değil de eşin için yapıyorsun gibi geldi.
Canım ciddi açıklama yaptım tabi bir tostu bile haftasonu yapıyorsan deyince bende neden haftasonu dediğimi açıkladım. Yumurta demek ha her akşam mı maşallahh.. Kocan yaz gelsin diye dua ediyordu o zaman kız
Evet.
İyi de yapsan kötü de yapsan eşinin oyu her zaman sanadır:)
Yazın da gezmekten yemek yapamaz.Ekmek arası salatalık,domatese devam.
Ben de severim hepsini:)Kahvaltı çok önemli benim için.Kaç gün önce plan yaparım izin günümün sabahında ne yesem diye.Buyur gel beraber yiyelim.Bir biberli sucuk yaparım ki parmaklarını yersin.
Hanımlar neler oluyor burdaUsha ve Dejavu hadi nazlanmayın yapın ekleyin şu yemekleriEki Görüntüle 875081
Hanımlar neler oluyor burdaUsha ve Dejavu hadi nazlanmayın yapın ekleyin şu yemekleriEki Görüntüle 875081
Yarışma için konu açayım 3 kişi oldu katılım olmazsa yarışma iptal olacak diye ağlarım
AblamTek başıma yiyorum bende,ama hafta sonları özenirim kahvaltıya..
Vallahamı yaparsın demihemen gelşyorum
Nevoşşşşşşş
Çok kötü şeyler oluyor.
İyi fikir:)Ama iptal olup pro üyelik alabiliyorsak benim için sorun yok.
Ablam
Evet muhabbetler çok fena ama icraat yok
Bak onu bilmiyorum4 kişi kesin ama 5. olur mu bilmiyorum
Yok o memnun halinden
Hatta 4-5 gün yemezse ne yemek yapayım dediğimde ''yumurtaaa'' diyo
Salatalık ve domates kabuklu soymakla uğraşamam
Peynir var kolayda .
Tek başıma yiyorum bende,ama hafta sonları özenirim kahvaltıya..
Vallahamı yaparsın demihemen gelşyorum
Nevoşşşşşşş
Nr habersin
İyi sayılırım ablam
Kızım hastalanmış bugün okulda keyfim yok
Çöp toplatmışlar parkta temizlik alışkanlığı öğretiyorlar..Onunda tüm yüzü kaparmış ,kıpkırmızı gidip aldım .Çok ağlamış korkmuşeşim yok aile hekimine götürdüm ilaç verdi geçti çok şükür
Sen nasılsın
geçmiş olsun canım alerji mi olmuş acaba iyileşmesine sevindim
Yazın da gezmekten yemek yapamaz.Ekmek arası salatalık,domatese devam.
Ben de severim hepsini:)Kahvaltı çok önemli benim için.Kaç gün önce plan yaparım izin günümün sabahında ne yesem diye.Buyur gel beraber yiyelim.Bir biberli sucuk yaparım ki parmaklarını yersin.
Yok o memnun halinden
Hatta 4-5 gün yemezse ne yemek yapayım dediğimde ''yumurtaaa'' diyo
Ciddiyim bu arada bıktım ben yumurtadan Eşimin benim hayatımı en kolaylaştıran huyu aslında ama nereye kadar demi
Yok ya açık açık söyledi sizinkileri daha çok beğenmişmiş
Göstericem ben ona birkaç saat sonra
Salatalık ve domates kabuklu soymakla uğraşamam
Peynir var kolayda
Ben anneminki bozulunca kendi tost makinemi geçici olarak anneme vermiştim 1 yıl oluyor neredeyse
Sevmiyoruz biz tost... Sanırım psikolojik:44:
Ezilmesin istiyoruz hiç kimse, tost ekmekleri bile....
Mayalanıyor diyorum başkada bir şey demiyorum
İyi sayılırım ablam
Çöp toplatmışlar parkta temizlik alışkanlığı öğretiyorlar..Onunda tüm yüzü kaparmış ,kıpkırmızı gidip aldım .Çok ağlamış korkmuşeşim yok aile hekimine götürdüm ilaç verdi geçti çok şükür
Sen nasılsın
Adamın bünye alışmış bağımlı olmuş napsın.Ama iyi yapıyorsun boşver.Yapanın kıymeti mi var ki.
Peynir daha kolay evet:)
Gel buyur tabi.
İyi sayılırım ablam
Sen nasılsın
İyi sayılırım ablam
Sen nasılsın