• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

Favori tarifim ....

• Ankete Katılan
    149
  • Anket Kapalı .
Canım ciddi açıklama yaptım tabi bir tostu bile haftasonu yapıyorsan deyince bende neden haftasonu dediğimi açıkladım. Yumurta demek ha her akşam mı maşallahh.. Kocan yaz gelsin diye dua ediyordu o zaman kız :52:

Yazın da gezmekten yemek yapamaz.Ekmek arası salatalık,domatese devam.:52:

Bana hep böyle cicişeyler hazırlayabilirsiniz,su böreği,tost,krep,yumurtalı sucuk filan çok yormam sizleri yanş ona göre :56: :16::16:haa birde çayım olacak

Ben de severim hepsini:)Kahvaltı çok önemli benim için.Kaç gün önce plan yaparım izin günümün sabahında ne yesem diye.:9:Buyur gel beraber yiyelim.Bir biberli sucuk yaparım ki parmaklarını yersin.:56:

Tüh bak kaçırdık gül gibi fırsatı.:27:Bir dahaki yarışmada her derdi olananın sayfasına ekleyelim linki.Derdini tasanı unut,yemek yap gel bir umut deriz.:60:

Yap valla ben memnun olurum.Yalnız sen bunu yarışma için değil de eşin için yapıyorsun gibi geldi.:27:

Yarışma için konu açayım :27:3 kişi oldu katılım olmazsa yarışma iptal olacak diye ağlarım:14::14::14::52:

Canım ciddi açıklama yaptım tabi bir tostu bile haftasonu yapıyorsan deyince bende neden haftasonu dediğimi açıkladım. Yumurta demek ha her akşam mı maşallahh.. Kocan yaz gelsin diye dua ediyordu o zaman kız :52:

Yok o memnun halinden :23:
Hatta 4-5 gün yemezse ne yemek yapayım dediğimde ''yumurtaaa'' diyo:27:

Ciddiyim bu arada bıktım ben yumurtadan:31: Eşimin benim hayatımı en kolaylaştıran huyu aslında ama nereye kadar demi:43::43::43:

Evet.:1:

İyi de yapsan kötü de yapsan eşinin oyu her zaman sanadır:)

Yok ya açık açık söyledi sizinkileri daha çok beğenmişmiş:19:

Göstericem ben ona birkaç saat sonra:21:

Salatalık ve domates kabuklu soymakla uğraşamam:19:

Peynir var kolayda :23:

Ben anneminki bozulunca kendi tost makinemi geçici olarak anneme vermiştim 1 yıl oluyor neredeyse:24:

Sevmiyoruz biz tost... Sanırım psikolojik:44:

Ezilmesin istiyoruz hiç kimse, tost ekmekleri bile....

Son düzenleme:
Ben de severim hepsini:)Kahvaltı çok önemli benim için.Kaç gün önce plan yaparım izin günümün sabahında ne yesem diye.:9:Buyur gel beraber yiyelim.Bir biberli sucuk yaparım ki parmaklarını yersin.:56:

Tek başıma yiyorum bende,ama hafta sonları özenirim kahvaltıya..
Vallahamı yaparsın demihemen gelşyorum :10::10: :56:

Hanımlar neler oluyor burda:52:Usha ve Dejavu hadi nazlanmayın yapın ekleyin şu yemekleriEki Görüntüle 875081 :52::52::52::52:

Nevoşşşşşşş :52::52::52:

Peynir var kolayda :23:.

Adamın bünye alışmış bağımlı olmuş napsın.:1:Ama iyi yapıyorsun boşver.Yapanın kıymeti mi var ki.

Peynir daha kolay evet:)

Tek başıma yiyorum bende,ama hafta sonları özenirim kahvaltıya..
Vallahamı yaparsın demihemen gelşyorum :10::10: :56:

Nevoşşşşşşş :52::52::52:

Gel buyur tabi.:29:

Son düzenleme:

İyi sayılırım ablam:34:
Kızım hastalanmış bugün okulda keyfim yok:ssz:
Çöp toplatmışlar parkta temizlik alışkanlığı öğretiyorlar.:31:.Onunda tüm yüzü kaparmış ,kıpkırmızı gidip aldım .Çok ağlamış korkmuş:ssz:eşim yok aile hekimine götürdüm ilaç verdi geçti çok şükür:31:
Sen nasılsın:16:

Çöp toplatmışlar parkta temizlik alışkanlığı öğretiyorlar.:31:.Onunda tüm yüzü kaparmış ,kıpkırmızı gidip aldım .Çok ağlamış korkmuş:ssz:eşim yok aile hekimine götürdüm ilaç verdi geçti çok şükür:31:

geçmiş olsun canım alerji mi olmuş acaba iyileşmesine sevindim

Kızlar size doyum olmaz.Arkadaşım geldi size iyi sohbetler.:16:

Bence de yani karpuz peynir menemen ama yok menemen deyip zorlamayalım şimdi onun domatesini biberini doğraması kavurması var filan uzun iş yani :9:

valla aynen bende haftaiçi kahvaltı hazırlayamıyorum hazırlasam da işte oylayıcı şeyler yapamıyorsun peynir zeytin filan hemen o yüzden hafta içinden kahvaltı menümü hazırlarım bende. :56:

Hanımlar neler oluyor burda:52:Usha ve Dejavu hadi nazlanmayın yapın ekleyin şu yemekleriEki Görüntüle 875081 :52::52::52::52:

Yapcaam nevoşş yarın akşam inşallah ben tam tarih vermek istemedim yapamam beklenti olacak bu sefer diye ama Allah izin verirse yarın akşam uğraşıcam artık kaç saatte çıkarım bilmiyorum bir de resimleri eklemesi açıklamalar var ama en güzel tarafı da o zaten :34:

Ciddiyim bu arada bıktım ben yumurtadan:31: Eşimin benim hayatımı en kolaylaştıran huyu aslında ama nereye kadar demi:43::43::43:

Yok ya açık açık söyledi sizinkileri daha çok beğenmişmiş:19:

Göstericem ben ona birkaç saat sonra:21:

Peynir var kolayda :23:

Ben anneminki bozulunca kendi tost makinemi geçici olarak anneme vermiştim 1 yıl oluyor neredeyse:24:

Sevmiyoruz biz tost... Sanırım psikolojik:44:

Ezilmesin istiyoruz hiç kimse, tost ekmekleri bile....

Mayalanıyor diyorum başkada bir şey demiyorum :ssz::ssz::ssz:

Valla benimki de aramaz ne yapsam yer şunu yap nedir der haftasonu daha çok özenirim haftaiçi sebze bakliyat filan el oyalamayan şeyler yaparım ama eşim bıkar yumurtadan haftasonu iki gün yiyoruz zaten daha istemez.

Sen ciddi ciddi pide yapıcan yani öyle mi kızım yemeğini eklesene yarışmada pideden geçilmeyecek ben pide yapmıcam tabii de yazık gül gibi yemek yapmışsın.

ay canım kıyamam geçmiş olsun alerji olmuştur öğretmenlerin yaptığı da iş ama bilmeden etmeden yaptılır mı başak yer mi yokmuş hayret bir şey. :47:

Adamın bünye alışmış bağımlı olmuş napsın.:1:Ama iyi yapıyorsun boşver.Yapanın kıymeti mi var ki.

Peynir daha kolay evet:)

Gel buyur tabi.:29:

Teşekkür ederim sağol :38:

Çok geçmiş olsun nevoşum,alerji filan mı oldu acaba,tozdan da etkilenmiş olabilir :48:
Bende iyiyim sağol turluyorum habire sitede :38:

Geçmiş olsun canım.

Back